Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
Колега!Разкошни са!Както и другите които си показал в другата тема!Така да продължаваш!!!!!Шедьоври ще направиш!От вас се учим!
Радвам се, че ви кефят моите воблери, ето и малко екшън от днес:

63 см около 2.5-3 кг
Поздрави!!

63 см около 2.5-3 кг
Поздрави!!
Ииии още:

4.5см -липа

6,5см -липа
и двата преди лак
Поздрави!!

4.5см -липа

6,5см -липа
и двата преди лак
Поздрави!!

- ivalpetkov
- разбира нещата
Сега се пробвах да издялам набързо едно тяло на така наречените Бичета....обаче май нищо не се получи....дълго е едва 4 см. http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=33097" onclick="window.open(this.href);return false;
Тези и те ще стават "воблери"...хахаха
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=33089" onclick="window.open(this.href);return false;
Тези и те ще стават "воблери"...хахаха
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=33089" onclick="window.open(this.href);return false;
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Станали са доста добре ,но всьщност калинката е токсична и не знам доколко ще е ефективна нейната имитация ,при положение ,че рибите я избягват като храна.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
ако имат игра във водата би трябвало и да имаш удари на тях
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Би трябвало да ловят. Калинката на Салмо например е много добър воблер и хваща риби, макар и да е с подобна окраска като тези на колегата.
- RustyNail
- новобранец
Самоделка - 8 сантиметра, 7 грама. Материал - липа.

Самоделка - 8 сантиметра, 8 грама. Материал - липа. Лопатката е по модел на братята руснаци с цел двойна игра - при бавна и бърза проводка.

Самоделка - 8 сантиметра, 8 грама. Материал - липа. Лопатката е по модел на братята руснаци с цел двойна игра - при бавна и бърза проводка.

Ако практикуваш риболов на спининг значи, че си постигнал уважение към рибата и любов към природата!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Воблерьт на Salmo е с украска подобна на калинка (аз винаги сьм мислил ,че шарките са смешна предпоставка за рибоулов ) ,но не имитация на самото насекомо.Докато при колегата се вижда ,че цели направата на такава калинка която е максимално близко до оригинала. Разликата е сьществена ,ти как мислиш ????Sleepwalker_ написа:Би трябвало да ловят. Калинката на Салмо например е много добър воблер и хваща риби, макар и да е с подобна окраска като тези на колегата.
Разбира се ,вьв никакьв случай не твьрдя ,че няма да хваща риби това само времето ще покаже.
Горният ми пост е написан вьз основа на факти ,но винаги има изключения

Поздрави !!
пп:Друг е вьпросьт ,дали рибата ще вижда вьобще калинковата украска ,предполагам ,че насекомите ще са черни от доле и по скоро ще са повьрхностни примамки .
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
ето и един грозник от мен,малко ме е срам да го покажа като гледам вашите красавци
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз пьк си ги продьлжавам ,все така грозни
Но пьк и от тези ,няколко се отчетоха вече с пьстрьвки .

Поздрави !!

Но пьк и от тези ,няколко се отчетоха вече с пьстрьвки .

Поздрави !!
е твоите къде къде са по красиви от моя грозник
иначе всичко много добре се получава само с боядисването виждам голям зор ... но и грозни ловят в това поне се убедих 

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В това си много прав ,и аз го знам от опитbobinh0 написа:но и грозни ловят

- RustyNail
- новобранец
Много са си хубави. Не бива да се забравя, че предназначението на воблера е да лови риби. Оцветяването му е свързано по-скоро с външните условия, цвета на водата и времето.
Ако практикуваш риболов на спининг значи, че си постигнал уважение към рибата и любов към природата!
- barutchiata ©
- Администратор
Благодаря колега за чертежите на лопатки. Искам да попитам някой от вас колеги експериментирал ли е с различните видове профили, и ако да, искам да помоля да направи един кратък анализ според профила каква е и играта на воблера. Благодаря предварително.anton_BG написа:Колега ourglory ако от тука неможеш да го свалиш документа пиши на имейл kirchev95@abv.bg ще ти го пратя на пощата