Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2013
И аз открих колеги!!!
Днес срещу иракли на чепаре 8-ми номер бели перца от 13:30 до 16:30 около 6 кила добър сафрид
Пасажите бяха малки и голямо гонене падна 15-тина рибока на две пускания палиш и 40-50 метра напред и пак така
Как да не избягам утре от работа?
Днес срещу иракли на чепаре 8-ми номер бели перца от 13:30 до 16:30 около 6 кила добър сафрид
Пасажите бяха малки и голямо гонене падна 15-тина рибока на две пускания палиш и 40-50 метра напред и пак така
Как да не избягам утре от работа?

Неделя от 13:00 до 15:00 между Созопол и остров "Свети Иван" 6 кг сафрид
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Браво колеги , започна се с рибната фиеста:)
-
- разбира нещата
Направих сефтето!
Минах вчера проучително край морска гара/във Варна навремето първите пасажи идваха като по часовник от17 до 24 май/: видях че отвреме навреме излизаше по някой сафрид.Не издържах, взех такъмите от колата и..... едва след час извадих първия и единствен.
Напече и след "успешното" разузнаване се прибрах.
Митко Кирилов
Минах вчера проучително край морска гара/във Варна навремето първите пасажи идваха като по часовник от17 до 24 май/: видях че отвреме навреме излизаше по някой сафрид.Не издържах, взех такъмите от колата и..... едва след час извадих първия и единствен.
Напече и след "успешното" разузнаване се прибрах.
Митко Кирилов
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Честито на печелившите!!!
Аз го търсих по брега на Ной и Златни пясъци, ама пълно капо!!! Ама не бях само аз а и много други колеги също отнесоха празни кофички.
Аз го търсих по брега на Ной и Златни пясъци, ама пълно капо!!! Ама не бях само аз а и много други колеги също отнесоха празни кофички.
- Ив. Иванов
- новобранец
Здравейте, днес един колега излезе на входа на нефтеното пристанище в отманли с 4 кг сафрид и каза че било слабо... (и беше самичък) 

днес на германката от 06.00 до 12.00 около 3.5-4.00 кг. много прасната риба.когато я има работи много добре но сазаление тези мименти бяха много редки.
- kokho
- научил се да хвърля
Привет колеги. Снощи на пристанището в Поморие около 1-1,5кг ,от 18,00 до 21,00 рибата започна да дава след 20,00 часа.
Здравейте, снощи излязох на пристанище Варна до фара, започна да излиза по залез след 7 часа, един дядка беше на бомбарда и уби рибата за около час извади няколко пълни въдици а другите обирахме на чипаре с по една две риби за час, аз не разбирам почти и не обърнах внимание каква е тази техника, чипаре ли е вързано отдолу или е на червей. Някой може ли да ми каже повече, че днес мисля да повторя? Благодаря 

- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това твърдение вярно ли е?:
Въпрос:
А кой номер куки са най-добре за грацата и за сафрида ?
За граца No. 8-9,
За сафрид No.6-7.
Колеги, моля Ви, споменавайте и вида на чепарето, с кой номер куки сте постигнали този резултат. Така Вашето мнение ще бъде в полза на нас, аматьорите!
Въпрос:
А кой номер куки са най-добре за грацата и за сафрида ?
За граца No. 8-9,
За сафрид No.6-7.
Колеги, моля Ви, споменавайте и вида на чепарето, с кой номер куки сте постигнали този резултат. Така Вашето мнение ще бъде в полза на нас, аматьорите!
Беше тапа, не бомбарда. Задъни кофата ама "уби" малко силно. Просто се завъртя за 20-на минути. Техниката е голяма проходна плувка (тапа) и стопер на 4-6 м. Целта е чепарето да не падне на дъното, защото там са камъни.bobich81 написа:Здравейте, снощи излязох на пристанище Варна до фара, започна да излиза по залез след 7 часа, един дядка беше на бомбарда и уби рибата за около час извади няколко пълни въдици а другите обирахме на чипаре с по една две риби за час, аз не разбирам почти и не обърнах внимание каква е тази техника, чипаре ли е вързано отдолу или е на червей. Някой може ли да ми каже повече, че днес мисля да повторя? Благодаря
Благодаря колега, днес мисля да опитам пак. не излизам често, но мн обичам сафрида най-вече в борсата ми кълве на портмоне, ама сега ми е дебела цената още а портмонето поизтъня последно време.. Неволята учиrap66 написа:Беше тапа, не бомбарда. Задъни кофата ама "уби" малко силно. Просто се завъртя за 20-на минути. Техниката е голяма проходна плувка (тапа) и стопер на 4-6 м. Целта е чепарето да не падне на дъното, защото там са камъни.

-
- научил се да хвърля
пред траката тегав риболов, взехме с мъка по 2-3 кила едър за 4 часа.
-
- научил се да хвърля
От буната или с лодка ???hvdragon написа:пред траката тегав риболов, взехме с мъка по 2-3 кила едър за 4 часа.
-
- научил се да хвърля
с лодка колега, и като духна южняка и рибата замина навътреПламен Николов написа:От буната или с лодка ???hvdragon написа:пред траката тегав риболов, взехме с мъка по 2-3 кила едър за 4 часа.