Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Точно за там говоря - където съм маркирал в червено.

А с кола не се ли стига по линията, която съм маркирал в зелено. Виждам на картата, че има някакъв път там. Ама последния път като ходих бяха големи калища и не се реших да затъвам. Но пък на картата виждам, че при оградата на летището има коли. Има и още един малък гьол, на който никога не съм ходил. Предполагам там излизат линовете.

А с кола не се ли стига по линията, която съм маркирал в зелено. Виждам на картата, че има някакъв път там. Ама последния път като ходих бяха големи калища и не се реших да затъвам. Но пък на картата виждам, че при оградата на летището има коли. Има и още един малък гьол, на който никога не съм ходил. Предполагам там излизат линовете.
с кола се стига до малкия гьол - до оградата на летището и ако си с висока кола минаваш до самата ограда на летището за да заобиколиш малкия гьол и да излезеш до реката но си е рисковано, между големия и малкия не се минава с кола, защото има поточе и няма път за кола
България ни е една - нека да я пазим поне ЧИСТА! 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
По зеленото се стига, но няма смисъл да караш из полето. По-добре влез от Кривински път и стигаш до двете гьолчета. По червеното си пеша.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ясно...а за мач, къде е най-добре на тоя гьол? Преди ловях перки в началото на зеленото. Ама терена е много кофти, затова исках да пробвам от другата страна. Но не знам как е хавата там?! Някаква информация, дълбочини, възможен улов!?
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Колеги да попитам и аз нещо за този гьол на него ли се намира прословутото черно кафе и на кое место е на гьола щото кафета не видях покрай него
ако някой ще ходи утре там може да се засечем тоя път ше си зема и билета 

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз днес след работа ще се разпиша на Панчарево пак...че ми е близко до Бизнес Парка. 16:30 приключвам тука и газ...ха дано ме огрее!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Черното кафе е точно зад спирката на Ботевградска шосе. Ако не се лъжа е оранжево на цвятgeibriel написа:Колеги да попитам и аз нещо за този гьол на него ли се намира прословутото черно кафе и на кое место е на гьола щото кафета не видях покрай негоако някой ще ходи утре там може да се засечем тоя път ше си зема и билета

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
На Враждебна ходих преди около седмица и си беше тегав риболова.. един лин и малки костурчета.
На дъно не пипна..
Искам да попитам на Панчарево зад двата гьола около мостчето има ли някаква слука.. никога не съм пробвал там?
На дъно не пипна..
Искам да попитам на Панчарево зад двата гьола около мостчето има ли някаква слука.. никога не съм пробвал там?
В събота минах от там не видях никой нищо да хваща за около 30 мин. Един колега до моста опитваше на болдо, но докато аз бях там нямаше слука. Принципно там дава чевеноперка, по някой уклей.
Около шавара излиза по някоя и друга каракуда, коя по- едра, коя по-дребна ...
Около шавара излиза по някоя и друга каракуда, коя по- едра, коя по-дребна ...
Аз в събота след работа отскочих до Панчарево. Бях по шаварите, но нещо каракудата не ме уважи. Лових бабушки и уклей на дълбочина 50 см. с фиксиран ваглер Кралусо Рокет Лайт /2,5+1/, повод 0,10 на Мило и кука № 16 Колмик BS5000/препоръчвам/. Докато "втаса" захранката си ловях добре и съответно като започнах да я мятам рибата избяга /по-точно стана капризна/ предполагам, че причините са: малката дълбочина, захранката беше Ван ден Енде за Каракуда, не ми се местеше на друго място и т.н, но все пак крастата беше задоволена. Лошото е, че сега пак ми се ходи
. Колега с найлоново пликче каза, че бабушката давала добре на втичалото.

Тая коя ще да е?miro253 написа:захранката беше Ван ден Енде за Каракуда

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Ето тази е: http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=183" onclick="window.open(this.href);return false;topsoft написа:Тая коя ще да е?miro253 написа:захранката беше Ван ден Енде за Каракуда
Хм, ще я тествам...мерси!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Колеги,малко помощ за взимане на решеие относно водоема.Къде би могло да се направи някакъв сностен риболов около София.Колебая се между Волуяк-платеното,777 или Суходол.Суходол го бях отписал,но все си викам данеби.Някой ако е ходил скоро по въпросните локви,нека сподели.
На платеното на волуяк се лови шаран на земен червей.... Но там е една локва 10 на 15 метра така че ако не си там 6 няма смисъл .. Аз бях ходил на изборите в 7 без 25 бях там и обикалях 20 минда видя накъде да мятам