Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: около Бургас ????
язовира е със свободен статут за любителски риболов и спокойно можеш да си направиш откриването там..няма да те насочвам към определени места защото там ден с ден не си прилича и ще се ориентираш по другите хора..освен каракуди излизат и бабушки а можеш и да си направиш и добър риболов на уклей.в несебър имаше 2-3 магазина за риболовни стоки но отдавна не съм ходил там и не знам дали въобще работят.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Сърдечно благодаря!ionko_terziev написа:язовира е със свободен статут за любителски риболов и спокойно можеш да си направиш откриването там..няма да те насочвам към определени места защото там ден с ден не си прилича и ще се ориентираш по другите хора..освен каракуди излизат и бабушки а можеш и да си направиш и добър риболов на уклей.в несебър имаше 2-3 магазина за риболовни стоки но отдавна не съм ходил там и не знам дали въобще работят.
язовира е със свободен статут за любителски риболов и спокойно можеш да си направиш откриването там..
Сигурен ли си за това ? Аз чух че от ИАРА са го обявили за "негоден" или нещо такова за риболов поради липса на регистрация ли документи някакви ли не знам но дори и да е така,бай Георги дали няма да обикаля с мотора да вдига гири ? В смисъл някой посещавал ли го е преди забраната или по време на нея за да разбере на място каква в точност е ситуацията ?
И при все си остава съмнението ,че ако е достъпен-то ще е облозган до гладкост на дъното от мрежи.
Сигурен ли си за това ? Аз чух че от ИАРА са го обявили за "негоден" или нещо такова за риболов поради липса на регистрация ли документи някакви ли не знам но дори и да е така,бай Георги дали няма да обикаля с мотора да вдига гири ? В смисъл някой посещавал ли го е преди забраната или по време на нея за да разбере на място каква в точност е ситуацията ?
И при все си остава съмнението ,че ако е достъпен-то ще е облозган до гладкост на дъното от мрежи.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Е ако е към ИАРА би трябвало да правят проверки знам ли и аз ... миналата година мисля беше свободен едни познати са ходили бяха много доволни.
- cecodevil
- сериозен играч
Те говорят за Порой а ти за Промет .achkata81 написа: Сигурен ли си за това ? Аз чух че от ИАРА са го обявили за "негоден" или нещо такова за риболов поради липса на регистрация ли документи някакви ли не знам но дори и да е така,бай Георги дали няма да обикаля с мотора да вдига гири ?
Порой е свободен за риболов , отивай смело .
А Промет ако е можело да са го оглозгали ама с тия дълбочини бая зор ще видят .

Опа-Порой,Промет ДА грешката е моя :Д
- vankatagb
- новобранец
Преди забраната за Порой, разбрах, че много слабо пипа и доста капо-та е имало. Дано за откриването нещата се оправят!!!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
То преди откриването освен едно Жребчево и по нашия край навсякъде беше капо. Е поне ще има къде да открия аз ще работя на Слънчев бряг ( ако не ми мине котка път). Ще имам и някакъв си там уж почивен ден. А и все пак по Бургас езера да иска човек предполагам има доста риба и там...
-
- разбира нещата
като дойдеш драсни драсни едно лично и ще те водя да ловиш каракуди а аз като дойда зимата в търново ще ме заведеш за скобари..
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
ААА е тва е вече добра оферта! Ще те потърся веснага щом ми се очертае почивен ден! Ами за скобари става да, но и по морунажите съм експерт хахаха! Но ще трябва да се преслушат и попчетата може би... Ходенето на плаж си е чиста загуба на времеее...
- vlado_kamburov
- новобранец
само да ти кажа,на реката,дето е на сл.бряг излизат щуклета ине лоши шарани-понякога 4-5кг.има си места,естестжено,ама ти ела насам,пък ще ти покажа къде са,ако ми хареса как мислиш относно риболова 

Миналата година,поради пролетните дъждове откривах на Порой след забраната,понеже там има път слизащ до язовира. Наблюдавах около 6-8 шаранджийски бивака и не видях да се изкара такава риба.На черъв се вадеха таранки около 50-80 гр а на пружина с много повече чакане такива около 150-200гр. За 3 дена друга риба не видях освен огромни тулупи които играеха по средата на водоема привечер когато спре вятъра и вълничките с него.
На Ясна поляна положението беше на другия полюс но сега там е забранено за съжаление.
И при така стеклите се обстоятелства изглежда ще съм на Малко шарково за откриването,ако някой може да сподели наблюдения от преди година за след забраната - няма да му се разсърдя,макар да прочетох доста и все неприветливи мнения за този период на годината,за там по форумите.
На Ясна поляна положението беше на другия полюс но сега там е забранено за съжаление.
И при така стеклите се обстоятелства изглежда ще съм на Малко шарково за откриването,ако някой може да сподели наблюдения от преди година за след забраната - няма да му се разсърдя,макар да прочетох доста и все неприветливи мнения за този период на годината,за там по форумите.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днес на Българово 6 шаранчета около 600гр и 3 таранки всичко на царевица на дъно, утре плаж сряда на Камено,някой ако иска може да сподели инфо ако е ходил скор.
Поздрави
Поздрави
-
- сериозен играч
Като ходиш на плажа си вземи някоя въдица за платерина,че взели да хващат на солниците.GoriLLaz написа:Днес на Българово 6 шаранчета около 600гр и 3 таранки всичко на царевица на дъно, утре плаж сряда на Камено,някой ако иска може да сподели инфо ако е ходил скор.
Поздрави
Да ги направиш две в едно,хем плаж-хем риболов!!!

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мина ми през акъла ама на...с 2 жени бях и не остана време да взема блатен пък и ми се струва че е раничко водата на Черноморец поне беше със сигурност под 20 градуса пък не ги знам колко ще кълве ама здраве да има.
Поздрави
Поздрави