Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колеги условията за риболов на засмяново дали се подобриха ? Нивото на язовира беше паднало и рибата се е наплашила дали се е вдигнало случайно , някой да е ходил да хвърля въдици там ?
Благодаря предварително и наслука
Благодаря предварително и наслука
Всяко хоби е за удоволствие 

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Днес на оброчище нямаше следа от каракуда или шаран.Но за сметка на това даде много добре дребни и средни баби
любимите ми риби.Бях застанал до асфалта на тридесетина метра от пипера и дълбочината беше към два метра.Колко ли ще е на стената, не ми се мисли.

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
-
- вече хвърля и на тежко
предната седмица на засмяново ... 1 таранка добра и малки пи*ки колкото си искаш ... много трева ... 3 места за ловене ... таранката на фидер отсреща на половин метър от тревата . рибата не искаше да кълве
Вчера на Калиманци много жега и малко таранка и много ама много раци . Това е откъм стената ! Един мургавелко изкара сутринта едно малко шаранче , ако има други колеги ходили да споделят при тях как е било !
-
- новобранец
Колега, какви са тазгодишните условия за риболов на Калиманци( цени и за колко време)?KOllety написа:Вчера на Калиманци много жега и малко таранка и много ама много раци . Това е откъм стената ! Един мургавелко изкара сутринта едно малко шаранче , ако има други колеги ходили да споделят при тях как е било !
Благодаря предварително за отговора

На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
- lishev_64
- разбира нещата
Здравейте колеги! Нуждая се от информация за яз. Звънец. Важно ми е, затова дублирам запитването си в две теми. Планирам излет с преспиване, но днес ме разочароваха колеги от един риболовен магазин - по време на забраната водоема се проверявал редовно от служители на ИАРА - заради неуредени документи на собствениците, и не разрешавали риболова.
Каква е истината?

Каква е истината?

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Здравей колега ! Цените са 10 лв. на човек с 3 въдици , рибата се взима , може да се нощува , има много раци могат и те да се ловят обаче май се плаща още 10 лева (не съм много сигурен дали се доплаща допълнително , но раците са разрешени)Харпунджия написа:Колега, какви са тазгодишните условия за риболов на Калиманци( цени и за колко време)?KOllety написа:Вчера на Калиманци много жега и малко таранка и много ама много раци . Това е откъм стената ! Един мургавелко изкара сутринта едно малко шаранче , ако има други колеги ходили да споделят при тях как е било !
KOllety написа:Здравей колега ! Цените са 10 лв. на човек с 3 въдици , рибата се взима , може да се нощува , има много раци могат и те да се ловят обаче май се плаща още 10 лева (не съм много сигурен дали се доплаща допълнително , но раците са разрешени)Харпунджия написа:Колега, какви са тазгодишните условия за риболов на Калиманци( цени и за колко време)?KOllety написа:Вчера на Калиманци много жега и малко таранка и много ама много раци . Това е откъм стената ! Един мургавелко изкара сутринта едно малко шаранче , ако има други колеги ходили да споделят при тях как е било !
Освен таранка друго излизали на този язовир ?
Всяко хоби е за удоволствие 

От 01.06.2013г яз.Звънец ще е официално отворен с редовни документи,това дочух от достоверен източникlishev_64 написа:Здравейте колеги! Нуждая се от информация за яз. Звънец. Важно ми е, затова дублирам запитването си в две теми. Планирам излет с преспиване, но днес ме разочароваха колеги от един риболовен магазин - по време на забраната водоема се проверявал редовно от служители на ИАРА - заради неуредени документи на собствениците, и не разрешавали риболова.
Каква е истината?![]()
Някой да има инфо за яз.Венелин ?
Освен таранка друго излизали на този язовир ?[/quote]
Ами излиза някой друго шаранче , обаче аз още не съм хващал там шаран
. Имаше едно семейство , което е нощувало там и извадили 2 шаранчета . Сулка има ! Таранки има обаче е трудно захранването заради рака , той опосква всичката захранка !
Ами излиза някой друго шаранче , обаче аз още не съм хващал там шаран

- sardina
- научил се да хвърля
Потвърждавам. Желаещите да ловят на Звънец ще трябва да почакат още малко.pasator написа:От 01.06.2013г яз.Звънец ще е официално отворен с редовни документи,това дочух от достоверен източникlishev_64 написа:Здравейте колеги! Нуждая се от информация за яз. Звънец. Важно ми е, затова дублирам запитването си в две теми. Планирам излет с преспиване, но днес ме разочароваха колеги от един риболовен магазин - по време на забраната водоема се проверявал редовно от служители на ИАРА - заради неуредени документи на собствениците, и не разрешавали риболова.
Каква е истината?![]()
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
здравеите колеги и колежки,някои може ли да ме дари с някакво инфо за Блъсково.тенкс в аванс.
И големия и малкия Блъсково са забранениkalmat написа:здравеите колеги и колежки,някои може ли да ме дари с някакво инфо за Блъсково.тенкс в аванс.
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
ще ходя малко на пикник и риболов на генерал киселово мисля на фидер на косъм като за дневен риболов та искам да питам за аромати и големина на куки благодарен съм за всякакво инфо
- Прикачени файлове
-
- method1-706547.jpg (146.99 KiB) Преглеждано 1466 пъти