Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Др. Тигър ходил на парти и си кръкнал 
и в момента говори чужди езици нема костури,нема риба - има мезета разни пъстърми,луканки ,суджуци ,бадеми,баница - бе плюскане падна и къркане тоже и по горската пътечка по бодлички - право в къщи 
- Vid
- кандидат преподавател
Тук да не цитирам и мнението на ТЕО...Д.Граховски написа:Пи и в бизнеса с недвижими имоти е така.Руснаците купуват в момента на всякъде.
Като един стар и успешно препатил икономист, виждам проблем за в близкото бъдеще.... До сега не съм грешил в това отношение. По настоящем има голям проблем с банките в Б-я, който смятам, че ще се задълбочи в бъдеще, още повече с бъдещата нестабилност в политическо отношение, която ни очаква... За какво става въпрос и какво правя Я? Имам едни свободни 100 х.евро на депозит и усилено търся да купя недвижим имот в София от месец. Защо? Защото последния град, който ще умре в Б-я е София...
Апелирам приятелите, кои имат депозити в банки, да не се осланят на псевдо-гаранционни фондове, а да инвестират в недвижими-ликвидни имоти сега.... А, ако искат да си държат спестяванията си, това става в чуждестранни банки извън територията на страната

Очакванията ми са, през следващата година апетитните имоти продавани чрез съдии-изпълнители и то на съвсем приемливи цени да се удвоят....

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Христо Рангелов
- разбира нещата
До сега бях на интервю за работа - на 28/29 ще е ясна работата 

"The more you know, the less you carry"
.Мерси,ама сега намерих време да се включа.Направих 800 снимки на мероприятието-тия момчета са облечени като папагалчета и са много атрактивни.Вуйчо-Ваньо написа:Здравейте,колеги.И без друго ви чета цялата тема,сега реших да се включа понеже съм от Пловдив и имам вила над Храбрино,та да се опитам да помогна на lusienn.Според мен ще е по - добре да се настроиш за гъбобер и балкански разходки отколкото за риболов.

Риболовци.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Е това е хубав начин да се отпразнува който и да е празник.lusienn написа:.....На 17 май беше международния ден на велоколездачите-та го отпразнувахме с сочно барбекю на зелена полянка,в Родопите......

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Абе все си мислех,Teo 62 написа:Др. Тигър ходил на парти и си кръкнал ...
Че си д-р тигър

Ама дори и да си - другаря тигър, няма никакво значение, само да знам как да се обръщам към теб

И много си тайнствен, бре

Поне кажи какво беше партито - мъжко, дамско, смесено или ...........????????????
Някви екстри имаше ли ........ ??????
Та така,
Раздуй малко,
Скромността вреди във всички познати случаи

Иначе,
За кръкването - няма проблем - ние за това живеем,
Само да не си махмурлия днес, а

Нема лабаво,вискито беше истинско, бехме едни стари дружки - въобще като доброто старо време.G.Petkov написа:
Иначе,
За кръкването - няма проблем - ние за това живеем,
Само да не си махмурлия днес, а!

Последно промяна от Teo 62 на Пон Май 20, 2013 9:01 pm, променено общо 1 път.
- GODzillata
Сръбско, бой и йебанье?Teo 62 написа:...като доброто старо време.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Люсиен като подкара велотемата..
[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XRUczpDcVQM?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=8d0b5ad287" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XRUczpDcVQM?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=8d0b5ad287" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
"The more you know, the less you carry"
Забрави кючек и лазене под масатаGODzillata написа:Сръбско, бой и йебанье?Teo 62 написа:...като доброто старо време.![]()

Клипа важи,това трасе го карахме миналата година,и го знаеме.Там къде бяхме се прави чисто ново,да има и за Пловдивчани и околията.Много бачкане трябва за 2.5 км трасе.Христо Рангелов написа:Люсиен като подкара велотемата..

Риболовци.
Е специялно за бате Гошо,малко снимки по неговия вкус
Сигурно е рибарка колежката
Добър фон да си снимаш колелото.Снимала се е на 12 май,било е през забраната та затова не си е носела въдицата.

Риболовци.
Та сега мога,сега пиша-пък,който иска да се включва когато е на линия.Е тая река ми хареса за пъстърва.По думите на местните имало много,обаче се ходи нагоре в каньона,и когато е мътна.
Е от тук,се вижда началото на каньона.Най отпред е село Храбрино,под него е Първенец,и в ниското е Пловдив,и една огромна Марица,която не съм снимал,но е много пълноводна в момента.Та да стигнете до тая река,се свива на 50 метра преди края на Храбрино в дясно и се стига по бял чакълест път до тоя мост над реката
Напред е за една хижа,мисля че тая
Обаче,тука бях привечер,и паркирах до тия строежи на мегаимения
После покрай реката нагоре през е тая градинка
Си намерих вир за къпане,че беше топличко за сезона
Вирчето е под метър дълбочина
В района,е пълно с змии и гущери,та се внимава.Утрепахме една пепелянка в лагера-към 60 санта.Е как е в Каньона
Тука е само за алпинисти.Долу в реката,врело от пъстърви.
За сега,тия пъстърви имат да чакат.Тоя риболов,по такива места не е за мен.

Риболовци.
- G.Petkov
Люси,
Без съмнение имам траен интерес към жените,
Ама колоездачка никога не е спирала погледа ми
!
Пък и девойката е твърде млада за моята преклонна възраст
!
Иначе обичам тази част на Язовира и веднага след забраната ще го посетя !
А от утре съм взел малко отпуска и ще се разходя по различни водоеми,
Че жена ми чака риба - да хапне
!
Ха дано имам късмет,
Така както и предшни години
!
Без съмнение имам траен интерес към жените,
Ама колоездачка никога не е спирала погледа ми

Пък и девойката е твърде млада за моята преклонна възраст

Иначе обичам тази част на Язовира и веднага след забраната ще го посетя !
А от утре съм взел малко отпуска и ще се разходя по различни водоеми,
Че жена ми чака риба - да хапне

Ха дано имам късмет,
Така както и предшни години

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Гледам,че на Люси му е харесала реката та специално за него качвам една ретро снимка от въпросната река точно над село Първенец (зад гърба на ресторант "Явор").

За съжаление бента от снимката се срути преди време и мястото в момента представлява доста тъжна гледка.

За съжаление бента от снимката се срути преди време и мястото в момента представлява доста тъжна гледка.