Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Мнение за тази пръчка
Модератор: Paublo_Eskobar
Мнение за тази пръчка
Колеги здрасти,ми сля да си заприходя следната пръчка http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=322" onclick="window.open(this.href);return false; ,може ли някой да ми даде повече информация за този модел,понеже не съм я клатил лично,но като изработка ми изглежда много добра и ще покрие изискванията за които мисля да я ползвам.Интересува ме някакви впечатления от дадената пръчка и най-важното което ме интересува е широки ли са водачите?
-
- ще става разбирач
Re: Мнение за тази пръчка
Имам същата пръчка от около две години,но с по-голямата акция:15-50гр.Използвам я основно за риболов с бомбарда на морето.Да,водачите са с по-голям диаметър от стандартните мач водачи.Този прът е като спининг с дължината на мач.
Зависи за какво ще го ползваш.

Зависи за какво ще го ползваш.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Какво смяташ да ловиш с него?
Ми основно шаранчета и каракуди по Марица,ама и по частните язовири по големки шарани
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мисля че за тази цел ще е идеална...
Имам предвид ,че търся универсална пръчка за риболов на плувка,доколкото може да се каже.Имам и болонеза и мач,но си търся нещо което да покрива в повечето ситуации.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами тя ще ти върши работа за повечето ситуации. Просто с тази акция 10-35...ще е малко по-твърда. Но ти ще ловиш и шарани с нея, така че ще ти е идеална.
Не е задължително шарани да се ловят с твърди мачове, по меките мачове обират много по-добре напъните на рибата а и удоволствието е на макс, също може да се ползват по-тънки влакна, аз като любител на малките акции и меки мачове ще те посъветвам: гледай удоволствието а не практичността а и тази дайва е с много малко водачи само 9 на брой ! ! !