Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от dantho.mihov »

Vid написа:
Д.Граховски написа:Пи и в бизнеса с недвижими имоти е така.Руснаците купуват в момента на всякъде.
Тук да не цитирам и мнението на ТЕО...
Като един стар и успешно препатил икономист, виждам проблем за в близкото бъдеще.... До сега не съм грешил в това отношение. По настоящем има голям проблем с банките в Б-я, който смятам, че ще се задълбочи в бъдеще, още повече с бъдещата нестабилност в политическо отношение, която ни очаква... За какво става въпрос и какво правя Я? Имам едни свободни 100 х.евро на депозит и усилено търся да купя недвижим имот в София от месец. Защо? Защото последния град, който ще умре в Б-я е София...
Апелирам приятелите, кои имат депозити в банки, да не се осланят на псевдо-гаранционни фондове, а да инвестират в недвижими-ликвидни имоти сега.... А, ако искат да си държат спестяванията си, това става в чуждестранни банки извън територията на страната :D
Очакванията ми са, през следващата година апетитните имоти продавани чрез съдии-изпълнители и то на съвсем приемливи цени да се удвоят.... :lol:
Като че ли поста ти е пренебрегнат или пък не всички имат по стотина бонки на влог. Но вчера и днес констатирам една промяна при банките, която ни е убягнала преди това. Та иде реч за удвоената такса при теглене на суми от банкомат. Та тъй като в магазина имаме пост терминал, се видя, че масово банките са удържали по 2 лева от клиентите ни теглили пари в брой. Яко трябва да са я закъсали, щом са посегнали на най-масовата банкова услуга. Ако започнат и офиси да закриват, може и да се сбъдне пророчеството на Vid. Друг е въпроса, че не желая то да се случи в реалността.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Vid написа:
Д.Граховски написа:Пи и в бизнеса с недвижими имоти е така.Руснаците купуват в момента на всякъде.
Като един стар и успешно препатил икономист, виждам проблем за в близкото бъдеще.... До сега не съм грешил в това отношение. По настоящем има голям проблем с банките в Б-я, който смятам, че ще се задълбочи в бъдеще, още повече с бъдещата нестабилност в политическо отношение, която ни очаква... За какво става въпрос и какво правя Я? Имам едни свободни 100 х.евро на депозит и усилено търся да купя недвижим имот в София от месец. Защо? Защото последния град, който ще умре в Б-я е София...
Апелирам приятелите, кои имат депозити в банки, да не се осланят на псевдо-гаранционни фондове, а да инвестират в недвижими-ликвидни имоти сега.... А, ако искат да си държат спестяванията си, това става в чуждестранни банки извън територията на страната :D
Очакванията ми са, през следващата година апетитните имоти продавани чрез съдии-изпълнители и то на съвсем приемливи цени да се удвоят.... :lol:
А с тия 100хил евро що не купиш 3-4 апартамента в единия ще живееш,а другите под наем.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Vid написа:
Какво търсиш?Мога да ти препоръчам много кадърен брокер,който да гледа твоя интерес,а не неговия си(парата).И защо не инвестираш в няколко имота?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Изображение гледам някакъв Пеликан се подвизава - защо е откраднал аватара на vatus 56 тоз бастун :roll:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

По принцип Емо Василев се е ангажирал да ми свърши една услуга другата седмица, но ако случайно не успее, има ли някой мераклия от вас, софиянците, за следното - в понеделник или вторник след 17 часа да отидете с колата на един човечец от София, който до това време е на работа в няк'во министерство....та да рипнете с него до язовир Искър и да хвърлите око на неговата лодка там, след което да споделите с мен какво е състоянието й, и ако е добра - аз да пратя на следващия ден камион, който да я натовари и да ми я докара....та к'во викате, някой би ли сторил това? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Вид хвърли бомбата и нищо повече!Какво ще правим,бунтове или ще закриваме държавата?Загубите в човешки ресурс и стопански са несравними с минали войни,за бъдеще ако това продължи ще хващаме ли пушкалата?
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Нищо страшно не става,пушкала не трябват."Хората" ни казаха - 4 000 000 милиона санитарен минимум - след две такива управления ще го достигнем.България определено си сменя геостратегическите ориентири.Лек завой към Големия брат да страхуват ивропейцити.Дежурния цирк в говорилнята наречена "парламент" от хора съвсем загубили чуство за срам и морал,популистки исказвания на един психично Болен човек - да си направили заплатите минимални :lol: - ми дай личен пример - свали си първо твоята и на групата ти :wink: па после викай като луд.Изглежда народа забрави урока - със стари к....и нов бардак не става.Ша пуснат малко гювеч в социалната сфера и самодоволния нашенец ще се свие в черупката си щастлив - не искам аз да съм добре,а Вуте да е зле.По далновидните - терминал 2.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

GODzillata написа:По принцип Емо Василев се е ангажирал да ми свърши една услуга другата седмица, но ако случайно не успее, има ли някой мераклия от вас, софиянците, за следното - в понеделник или вторник след 17 часа да отидете с колата на един човечец от София, който до това време е на работа в няк'во министерство....та да рипнете с него до язовир Искър и да хвърлите око на неговата лодка там, след което да споделите с мен какво е състоянието й, и ако е добра - аз да пратя на следващия ден камион, който да я натовари и да ми я докара....та к'во викате, някой би ли сторил това? :roll:
Та кво викате? :roll:
Тигреееееее, скатаваш се, вместо да се пишеш пръв доброволец...
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:
Та кво викате? :roll:
Тигреееееее, скатаваш се, вместо да се пишеш пръв доброволец...
Тигъра са е захванал с едни неотложни ангажименти - прибира се късно и рано излиза , а и от лодки разбира колкото кво му викаха - индианец пишеща машина.
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Демек Рассия инак рязаните печурки ще си вземат обратно гяурите?
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

starcho написа:Демек Рассия инак рязаните печурки ще си вземат обратно гяурите?
Бе политизираме си темичката,ама нейсе - никога РуснЯците не са ни освобождавали от фашизЪма.Просто заеха мястото на нацистите и започнаха да скубят на свой ред.По далновидните комунисти се усетиха - някои като Трайчо Костов ги ликвидираха,други ги пратиха в трета глуха.Бай ти Тодор единствено успяваше да ги манипулира и то не винаги.Сегашната управляваща сган ще се продаде и на дявола само да е на власт и да суче държавата.Толкова са затънали в собствените си лайна и простотии които извършиха след 1989 година и да не свършат подобаващо - в затвора с конфискация на всичко заграбено накрая ще се спогодят. :twisted:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:....та да рипнете с него до язовир Искър и да хвърлите око на неговата лодка там, след което да споделите с мен какво е състоянието й, и ако е добра - аз да пратя на следващия ден камион, който да я натовари и да ми я докара....
Кире,
По принцип това "рипане" дето го описваш си е работа за да-три дни, като имам предвид тукашните часове, уговорки и разстояния в трафика :D !
Отделно от това, отдавна съм се зарекъл да не давам акъл при женитби, разводи и закупуване на артикули с ДВГ и с това си решение си спестих няколко тона ядове :D !
Много трудно е някой,който не те познава лично, а и не знае къкво търсиш - да ти избере лодка.
А пък тези дето разбират от лодки, едва ли пишат в тази тема :D !

А днес постигнах един познат резултат - пълна капо на водоем, който ме е радвал години наред.

Изображение

Ама винаги има и първи, кофти, път, нали :mrgreen: !

За сметка на това пък намерих гъби, които зарадваха изстрадалата ми душа -

Изображение

Пръжнах първите манатарки за сезона, Сапуна ми даде една простичка рецепта миналата година, и аз щото обичам простите и лесни неща си я ползвам без да се замислям.
А утре вместо да отида за "реванш" - трябва да ходя по болници заради "любимата тъща" - да го ева :evil: !!!!!!!!!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:....А утре вместо да отида за "реванш" - трябва да ходя по болници заради "любимата тъща" - да го ева :evil: !!!!!!!!!!
Е т`ва ти трябва,а не болници!!! :lol:
Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Ако знаеш какво е по болниците :twisted: жената претърпя операция преди месец - бюрократщина,рекет и каквото се сетиш.Ще си с поразбита нервна система поне за месец напред - даже ша обикнеш тъщата. :D
lusienn

Мнение от lusienn »

Аз пък зяпам по чуждите форуми,снимки от света.Е тука е от Куала лампур-МалайзияИзображение Снимката е от 1 05 13.Я какви моторетки карат и колиИзображение Ей го търговеца на колелета,той ги пуска снимкитеИзображение Имат добре зареден магазинИзображение Ебати,как се развива Азия :shock:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”