Глава за кеп

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Глава за кеп

Мнение от kaminero65 »

Redimido написа:Не знам хора, но аз си харесвам монофила. И начина на боравене с него, и това че куката не може да се закачи никъде без да се извади за 1 сек. Общо взето имам доста глави, от всякакви материали, но най-си тача монофилните.
Само дето монофила има гадното свойство при риболов на мач да ти оплита дроперите в мрежата.Особено ако рибката се тръсне два-три пъти в кепа. :D :D
Говоря за чист монофил - влакно
Team Milo - feel the difference
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

kaminero65 написа:
Redimido написа:Не знам хора, но аз си харесвам монофила. И начина на боравене с него, и това че куката не може да се закачи никъде без да се извади за 1 сек. Общо взето имам доста глави, от всякакви материали, но най-си тача монофилните.
Само дето монофила има гадното свойство при риболов на мач да ти оплита дроперите в мрежата.Особено ако рибката се тръсне два-три пъти в кепа. :D :D
И това го има, но пак зависи от големината на окото. Аз май с последната си глава улучих перфектния размер. За риба до 4 кг - идеален!

Но като цяло не е изключено де! :D
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Дано колегата след всичко написано по темата да не си вземе гуменетка :roll:
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Ясно!
Аз като чуя МОНОфил си представям истински монофил (дебела единична корда), което пък е ужасно за кеп, поне според мен :twisted:
И аз това си представях...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

кирил великий написа:
Ясно!
Аз като чуя МОНОфил си представям истински монофил (дебела единична корда), което пък е ужасно за кеп, поне според мен :twisted:
И аз това си представях...
То тези с дебелата мрежа не са ли за тролингистите?Щото за мач и аз не бих си взел такава
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Дай боже, често да се налага да ги ползваме.
Аз лично преди две години си купих глава за кеп на Тубертини и още не ми е потрябвала дръжка :lol: , но иначе винаги е с мен :lol: . Веднъж я използвах на Панчарево на стената за една по-едра каракудка, но си я гребнах като с мухарски кеп :lol: .Понеже дупките са и по-малки веднъж си пресях захранката с нея, на Струма си кисна хляб в нея. Абе върши си работа ........ :lol: .
breaker
новобранец
новобранец

Мнение от breaker »

miro253 написа:Дай боже, често да се налага да ги ползваме.
......... веднъж си пресях захранката с нея, на Струма си кисна хляб в нея. Абе върши си работа ........ :lol: .
.........хващам си малки рибки,прецеждам си джибрите,..............и за много други дейности :shock: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Спрял съм се на две глави за кеп :drinkers: http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=44" onclick="window.open(this.href);return false; /// http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=44" onclick="window.open(this.href);return false; :drinkers: Пратих запитване дали ги имат в наличност.
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Супер, според мен - чудесен избор! :) Предполагам че ще ги имат, мисля че са от най-продаваните в Риби и Такъми...
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

:drinkers: :supz: :supz: :supz: :smt023 :smt023 :smt023 :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

На 100% съгласен с Каминеро!
Ползвам дълбока монофилна глава за шарани, но за всичко останало една много малка, лека и удобна с надпис Мичел. Виждал съм същата глава и с други етикети :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

chirusa_bg написа:На 100% съгласен с Каминеро!
Ползвам дълбока монофилна глава за шарани, но за всичко останало една много малка, лека и удобна с надпис Мичел. Виждал съм същата глава и с други етикети :)
хОРИГИНАЛНА викаш! :):)
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Изображение

Аз съм със тази,адски НЕДОВОЛЕН съм,преди 3 години като начинаещ я купих с оглед на това ,че ще се ловят шарани по платените,мрежата е изработена от някаква материя полиестер ли е не знам какво точно ,но се разнищва мн гадно,пие вода и тежи много въпреки ,че се води плуваща,а не дай си боже куката да се забие жална ви майка ,колко ядове съм брал само като се сетя ,но ще я сменям с нещо леко и аз :)
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

A аз от както започнах да ползвам тази, се родих...като перце е, и прибира всичко. Съхне на третото изтръскване и не мирише!

Изображение
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

PikeM написа:Изображение

Аз съм със тази,адски НЕДОВОЛЕН съм,преди 3 години като начинаещ я купих с оглед на това ,че ще се ловят шарани по платените,мрежата е изработена от някаква материя полиестер ли е не знам какво точно ,но се разнищва мн гадно,пие вода и тежи много въпреки ,че се води плуваща,а не дай си боже куката да се забие жална ви майка ,колко ядове съм брал само като се сетя ,но ще я сменям с нещо леко и аз :)
Toчно за тази материя говорех. Трябва да се бяга от нея...това е, така наречената ''гумирана'' мрежа, която си е отврат от всякъде. Тежка и тромава...и само ядове с нея... :wink:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”