Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
как може да си губите времето и парите там не знам.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
То пък едни пари, няма и литър нафта да си купиш с тях... 
Лошото е, че не останаха алтернативи

Лошото е, че не останаха алтернативи

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
-
- новобранец
колеги дайте информация за Гривица какво е положението там, заслужава ли си да се ходи, какви са условията, каква риба има, работно време и т.н.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Преди около 3 седмици ходих и такова капо не бях правил отдавна 
Може и деня да е бил кофти, ама никой не ловеше.
По принцип има шаран и таранка, 3 лв. е таксата като таранката остава за теб.
Иначе приятно водоемче, ама малко ми гръмна главата от мотористи по главния път.

Иначе приятно водоемче, ама малко ми гръмна главата от мотористи по главния път.

-
- научил се да хвърля
2 пъти ходя на гривица за месец и не мисля да стъпвам там повече. миналата година си дърпах шарандета и хубави таранки. сега само царици. и там май нещо гнило има ...
-
- новобранец
Благодаря за инфото май ще се насочваме към друго място.m5kov написа:Преди около 3 седмици ходих и такова капо не бях правил отдавна
Наслука на всички.
-
- научил се да хвърля
Сега се бръщам от Табака нищо - 2-ве таранки и 1 рак 

Днес от Дъбника, много добър резултат на платика, бабушка и каракуда на бял! Единственото нещо, че проверяващите не си вършат работата както трябва, живарниците се пълнят с малки шаранчето около 300-400 грама ... Ако има малко повече проверки а не само сутрешната ще бъде много по-добре, и най-вече да се проверяват живарниците, което не се прави...
Къде беше, колега?
Аз събота и неделя до обяд бях от към страната на базата. Не особено силен риболов за този язовир. До където се виждаше не ми направи впечатление да вадят особено много. Седяха няколко часа и си отиваха повечето, другите дошли на тяхно място и те така.
Две неща ми направиха впечатление-лошо и добро. Явно бяха правили почистване и боклуците изкарани в чували отстрани, явно чакаха да ги извозят. Лошото е , че веднага осраха пейзажа с боклуци. На този язовир ходят 99% местни.
Аз събота и неделя до обяд бях от към страната на базата. Не особено силен риболов за този язовир. До където се виждаше не ми направи впечатление да вадят особено много. Седяха няколко часа и си отиваха повечето, другите дошли на тяхно място и те така.
Две неща ми направиха впечатление-лошо и добро. Явно бяха правили почистване и боклуците изкарани в чували отстрани, явно чакаха да ги извозят. Лошото е , че веднага осраха пейзажа с боклуци. На този язовир ходят 99% местни.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Доста интересно,как разбра колко от местните осраха?Предполагаш...или дай социологическата агенция която е провела изследването..?КАЯ написа:Къде беше, колега?

Тези които си оставиха боклука бяха с плевенска регистрация. И когато съм ходил болшинството коли са с такава. Има и малък процент с друга /софийска в частност, но вероятността да са столичани от плевенско също я има/.
П.п. Това не го пиша с цел да се заяждам с местните. писал съм и доброто, не ми се вярва колеги от други региони да са дошли да почистят, тъй като огласено такова почистване не срещнах.
П.п. Това не го пиша с цел да се заяждам с местните. писал съм и доброто, не ми се вярва колеги от други региони да са дошли да почистят, тъй като огласено такова почистване не срещнах.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
За съжеление рядко съм виждал някой да си прибира боклуците на този водоем.Добре че сега от сдружението от време на време правят акции по почистване....Няма съвест колега,няма загриженост към бъдещето ....С една дума "щом сега ме карат да плащам допълнително е....л съм му мамата!"Днес приятел ми се обади ,че вече проверяват живарниците за маломерни шаранчета.....крайно време беше !Какво повече да говорим ,ами трудно ще станем европейци и нормални хора!
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Избихте рибата и се таите а 

- SBANKOV
- ще става разбирач
А ти какво направи, аз събота и неделя се борих с климатика на колата, понеже плановете за разходка и роболов на Антимово се провалиха, че малкия звяр пак му никнат зъби. Пък ин е ми се блъскаха 400км. в едната посока за едното пиене на тиферич.m5kov написа:Избихте рибата и се таите а
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...