Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Христо Рангелов »

Брях, гледам ва тука секи с проблемите си,, ама я и язе да си излеем душата..
Е са се върнах от Лудогорец - Ботев Плд...
Ей стадиона им европейски, ама само селяндури го посещават ( с изключение на агитката на Лудогорец и Ботев) , говоря за обикновените зрители..
То бати, като вкара отбора им викат Ураа.. като не вкарат , родата им бива разкатана..
Всяко лапе, което е там псува, плюе, рита..
Зарекъл съм се там кракът ми да не стъпи вече..
Обаче едно нещо ми направи вчепетление..
По време на мача не се пушеше, чак на полувремето отидоха там половината стадион по- встрани да дръпнат малко катран, никотин, въглероден окис и какво ли още не , което съдържат папиросите..
Като цяло, пълна селяния..
"The more you know, the less you carry"
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Големо пълнолуниеИзображение И една шведска търговка на колела,пише че е на 43 годиниИзображение Много добър фон за снимка.Лина Хенсън се казва,от Щвеция.Кире за каква лодка става въпрос-пиши по точно,че в неделя имам път към Искъра.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:
GODzillata написа:....та да рипнете с него до язовир Искър и да хвърлите око на неговата лодка там, след което да споделите с мен какво е състоянието й, и ако е добра - аз да пратя на следващия ден камион, който да я натовари и да ми я докара....
Кире,
По принцип това "рипане" дето го описваш си е работа за да-три дни, като имам предвид тукашните часове, уговорки и разстояния в трафика :D !
Отделно от това, отдавна съм се зарекъл да не давам акъл при женитби, разводи и закупуване на артикули с ДВГ

Доколкото знам, язовира е на 25 км. от София, което би отнело максимум 3 часа, за да се отиде до там, да се види лодката и да се върне човек.
Освен това не искам акъл, ами оценка на състоянието и колкото някой да е лаик в областта, все може да прецени от кой път ще запали двигателя, как се държи при различни обороти и как е пода й.

Обикновено човек, който няма желание да свърши работа, почва да се оправдава, докато имащият желание, ето какво казва:
lusienn написа:Кире за каква лодка става въпрос-пиши по точно,че в неделя имам път към Искъра.
@Люс, собственикът ще се прибере в неделя вечер от морето, та зат'ва лодката трябва да се види в понеделник или вторник. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:

Обикновено човек, който няма желание да свърши работа, почва да се оправдава, докато имащият желание, ето какво казва:
Кат знам през 90 те как пудрихме коли от моргите и айде на пазара може таз лодка да се окаже некое корито , та кат човек не разбира от нещо по добре да не се захваща.Нито примерно аз съм се качвал на лодка,за Г.Петков не знам.Още повече за професионален риболов,каква товароподемност има,става ли за Дунава и пр.Ако е за такава с такъв усмихнат бутален двигател няма проблем.Даже ша ти я докараме на място с много добре разработен двигател :D
3621itln87125-detska-lodka-me4o-puh-58394np.jpg
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Видях котенцата - пет са...
Ако някой иска - да казва..
Същински Уискасчета, като някои имат леко кафяво - рижаво..
Много са сладки :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

ХелоуУ пъйпъли , ай ем бакк :D
Айде един музикален привет за здрасти да ви тарифам :

След като това ми захождане към операционната беше планово , а не по спешност кът предишното , то можах да натрупам фпечатления . Значи да ви разправям някои неща които ми направиха силно кофти фпечатление в болницата . Най-вече ми се затвърди мнението че нашенеца си е балъче отсекъде !!! Прави му кеф да се набутва за щело и нещело с идеята че тъй ще му е по-рахат . Да , ама не :lol: :lol: :lol: За какво говоря ? Ами болшинството народ пристига в болницата и търси определено даден доктор , с препоръка от някой , който доктора надали го помни :lol: Освен това се чуства длъжен да извади некой лев , без никой да му го иска , с мисъл че тъй едва ли не ще му обръщат повече внимание и ще мине по-леко . Да , ама не :lol: :lol: :lol: Иначе статистически погледнато това го правеха 100% от пациентите дошли от провинцията и около 60% от софиянчетата . Аз лично не съм дал ни един лев на никой , освен за нещата непокриващи се от здравната каса . Въпреки това си бях настанен в стая за двама човека със собствен санитарен възел , тоалетна с баня , оперира ме най-голямото светило в БГ по тези неща , без да съм препращан от никой , еле па да го познавам лично и тъй . Направо ми стана смешно и тъжно едновременно , от наивността на болшинството :? Зор да се набута , зор да се покаже връзкар и накрая в никакъв случай нищо в повече освен да получи привилегията , освен че веднъж е дал и последствие да си му искат , щом сам се бута у шамарите :mrgreen: Та по подобие на един бивш премиер да ви рекна - "За бога хора не се набутвайте!" , от това нищо не печелите , даже напротив :idea: :idea: :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ооо Павле,
Добре се завърнал в темичката :D !
Дано да ти е за последно - влизането в лабиринтите на нашенския "Хипократ".
Дано и всички ние да сме живи и здрави, другото все някак ще се оправи,
Ако не - ще си го купим от "Берьозка" :D !

За болниците - и си прав и не,
Най-тежко за мен е било, когато не щат да вземат болния за лечение и го отбутват, към някой друг, към някоя друга болница и т.н.
Тогава, щеш, не щеш - даваш,
Така беше с баща ми, местих го в четири болници,
Но ракът беше вече в краен стадий и и си отиде за шест месеца,
Нищо не му помогна,
А беше здрав и корав българин.
Мир на праха му!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Уелкъм бек, Пав! :D :drinkers:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:...Освен това не искам акъл, ами оценка на състоянието и колкото някой да е лаик в областта, все може да прецени от кой път ще запали двигателя, как се държи при различни обороти и как е пода й.

Обикновено човек, който няма желание да свърши работа, почва да се оправдава,...
Кире,
Верно е че съм много зает,
Понякога прекалено много :D !
Ама пак ще повторя, че и оценки за жени, коли, а особено за лодки не давам :D !
Единствената лодка, която съм имал и ползвал, с променлив :D успех, беше една гуменярка "Зефир", полска, която накрая се разпадна в мазето ми и отиде в контейнера за боклук :wink: !

И само да добавя,
Че сушилната ми за гъби вече работи, и кухнята и балкона към нея ухаят на манатарки !
Пръжнах си пак тази вечер,
Ще пръжна и утре, и останалото - за супички през зимата :D !
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Заприходих "Волжанка" - руски мач триколенен 3.60 м. 5 - 25 гр. акция.Пробвах го и се оказа много жилава сопа.Да се ненадяваш на русняците.
2037b.jpg
Скоро живот и здраве ша дърпа рибки на Батак :D или пък тука
6123174i.jpg
:wink:
Последно промяна от Teo 62 на Чет Май 23, 2013 8:41 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Павле почудих се къде си.Гледам спинарските теми и се те нема.Беше некси пусто без тебе,темите едни такиа голи,абе като цяло не е същото.
Па дано ти е за последно тва.За напред за 200лв си напрай едно допълнително здравно у ДЗИ и нема да плащаш и за останалото.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Павка, желая ти бърз следболничен релакс... И аз изкарах една седмица в болница преди месец и..., абе беше много кофти.... Ама имаше онова уайарлес в болницата и бях в час с комуникациите, макар че не ми беше до това.... За три дена прочетох две книги на Дан Браун- Шестото клеймо и Шифрова крепост. От 20-сет години не бях чел художествена литература и това ме върна в тийнеджърските години... Четенето е нещо много повече от И-нета и всичките други съвременни глупости, само дето е жалко, че все нямаме време за това...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Мараба Пичаги:)

Да ви се не надява човек на "кръглата маса", дет сте си я сторили:)
Хай живи и здрави:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Добрютро, скатавки! :evil: :mrgreen:

От включване на мексиканския климатик в колата, сега ми е настинала мандибуларната става и не мога да си затворя ченето :oops: ....стои зинало като риба на суша и не мога да дъвча, храната я приемам като течност, в най-добрия случай като каша, ник'во джвакане не става! :oops:

Почнах нагревки и се очаква след седмица да се оправя, ама до тогава... :roll: ...сийбаломамата! :twisted:

Ае, Пав, дофторите не ти ли препоръчаха релакс на язовир Искър? За поне половин час веднъж седмично? :roll: :mrgreen: Щото ако е така -транспоръта е от мен! :wink:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Vid написа:... Четенето е нещо много повече от И-нета...
Напълно съгласен ! То не че в болницата не ви четях писанията от талафона , ама мразя да пиша през него . Друг е въпроса че съм болнични от десети март , които свършват на двайсет и втори юни и досега съм прочел доста от предлаганите в централната столична библиотека фентъзи произведения които не бях чел . Само през сегашният ми болничен престой отхвърлих четири книги от средно 700 страници бройката а сега навън подхванах наново да прочета пълното издание на "Властелина" и след това мисля да повторя набързо поредицата "Песен за огън и лед" :D Друг е въпроса че книги предпочитам да чета в книжен вариант , буля си ги чете на Киндлето ама аз имам непоносимост към него , също как имам непоносимост към въдици чийто дръжки не са от корк .

Мараба Камък , що ни бегаш по фланговете ?

Кире , ако искаш да ме водиш кът компания до лодката , немаш ядове , само да знаеш че освен с присъствие , с друго няма да съм ти грам полезен , щот от лодки и двигатели за тях , хал хабер си нямам . Само да не е в понеделник щото тогава ще ходя да ми махат конците .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Разни”