Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Къде на море?
Модератор: dantho.mihov
- yancho
- ще става разбирач
Къде на море?
Здравейте, пред мен стои голямата дилема къде да почиваме тази година по морето. Последните 3 години ходим на Камчия в къмпинг нимфа и е много яко, бунгалата са нови и с климатици, чисти се всяка сутрин а и реката и морето са близко. Кеф ти плаж, кеф ти за риба. Проблемът е че вече там ми е малко безинтересно. Иска ми се тази година да отидем другаде, примерно в Синеморец(има си и река
), но никога не съм ходил толкова на долу и не знам там как е. Ако някои знае хубаво място където да се отседне моля да пусне едно линче. Може и да не е точно в Синеморец, може и в някои друг курорт стига само да е горе-долу на ниво, че нежната половинка е малко притенциозна
, а наследника е още малък.
По принцип предпочитам някакви бунгалца, но ще се задоволя и с някое хотелче или подобно.
Прегледал съм почти всички оферти в нета, така че предлагайте места където сте били и сте останали доволни, че в нета всеки си хвали неговото пък като идеш изненада.
Мисля че темата ще е интересна и за други колеги. Доста разгледждах за подобна тема, но не видях. Ако има такава моля да бъда извинен.
Ето линче за къмпинг Нимфа ако някои не е ходил със сигурност ще остане доволен.
http://www.nimfa.bg/

По принцип предпочитам някакви бунгалца, но ще се задоволя и с някое хотелче или подобно.
Прегледал съм почти всички оферти в нета, така че предлагайте места където сте били и сте останали доволни, че в нета всеки си хвали неговото пък като идеш изненада.
Мисля че темата ще е интересна и за други колеги. Доста разгледждах за подобна тема, но не видях. Ако има такава моля да бъда извинен.
Ето линче за къмпинг Нимфа ако някои не е ходил със сигурност ще остане доволен.
http://www.nimfa.bg/
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Къде на море?
По принцип изпитвам голяма непоносимост към всякакъв вид къмпинг ама да се умешам с препоръки . Като краен тотал от къмпинг , квартира , евтин хотел без никакви екстри , човек се набутва много повече отколкото ако отседне в читав хотел на база ал , или ултра ал инклузив , но за сметка на това по къмпингите и пр. получава много по-малко като крайно . Та тъй . На Синеморец бих препоръчал - http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=78" onclick="window.open(this.href);return false; . Иначе на варианта спокойна семейна почивка с малко дете , в региона , бих препоръчал - http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=1077" onclick="window.open(this.href);return false; . Много добър плаж , широка пясъчна ивица , всеки хотел си има отделна част от него , дълбочината е постепенна , пясъка хубав и е мега спокойно . Стаите са приятни , особено за тези пари , инклузива е що-годе читав , пак на същата база , имат добра анимация да се забавлява дечко докът с мама пийвате по едно до басейна , абе идилия на нормални кинти като тотал . Преди време , като го посетих , едни приятели бяха на бунгалата на Нестинарка . Като първоначална сума им идвеше доста по-евтино . Бунгалата им бяха с климатик , ежедневно почистване и пр. , ама като краен тотал им излезе доста по-набутващо а и основно вечерно време бяха при нас та да се забавлява техният дечко , докато им принасях напитки от инклузива на аванта 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Пав, верно ли?Павел Иванов написа:...На Синеморец бих препоръчал - http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=78" onclick="window.open(this.href);return false; . ...

Иначе има обстойно инфо за него хотел:
"Белла Виста бийч клуб" - кичозен хотел от гипсокартон, построен незаконно на плажа "Бутамята". Собственост е на варненската групировка ТИМ. Дава подслон на бедни германци и български мутри. Една от атракциите му е изливането на канализацията директно на плажа. Ежедневно хотелът бълва по средно 27 килограма човешки фекалии*.

С жена и деца - само Албена!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Бях бре Кире , таман кът го откриха преди време . Не останах със същите впечатления като теб
Инак Нестинарка ми се чини по-добър вариант от Албена в случаят с детето , а Дюни като най-добър вариант на нашето си море .

Павел Иванов
Павел Иванов
- yancho
- ще става разбирач
И двата препоръчани хотела ми харесват, но бюджета за морето ми е едва около 800 лв., и ми се иска да почивам десетина дни, но ако не излезне нещо друго бих се позамислил.
Някои ходил ли е на бунгала Николови на Арапя
Някои ходил ли е на бунгала Николови на Арапя
- GODzillata
Тоя бюджет и то за 10 дни...

...не се вързва с:yancho написа:....бюджета за морето ми е едва около 800 лв., и ми се иска да почивам десетина дни, ....
Така става само на палатка или на квартира тип "соц. време".yancho написа:...Може и да не е точно в Синеморец, може и в някои друг курорт стига само да е горе-долу на ниво, че нежната половинка е малко притенциозна![]()
![]()
, а наследника е още малък....

- yancho
- ще става разбирач
Що бе колега? Има сносни бунгала за по 35 кинта на вечер - 10х35=350лв. за сън, около 80лв за пътни и остават около 400 лв за манджа. С по 40 кинта на ден се изкарва горе долу, а ако свършат парите има два варианта: или прежалвам още некои лев и след морето пропускам Ивайловград( това нее много желателно) или паля колта и си тръгвам по рано. Нали знаеш че човек се простира според чергата си, мога да отделя и повече пари за морето, но така ще трябва да пропусна риболова след това
- GODzillata
Има и по тънки варианти - на палатка някъде около плажа, консерви и щайга домати от вкъщи...като до морето се пътува на автостоп.
По-добре иди за седмица на море с повечко екстри, отколкото за 10 дена лек чанч.
Или пък си спести риболова след това.

По-добре иди за седмица на море с повечко екстри, отколкото за 10 дена лек чанч.
Или пък си спести риболова след това.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Истински мъж на хотел 

- Поморийския
- ще става разбирач
Идвай в Поморие пич евтиния брат
- Павел Иванов
А +++++GODzillata написа:...По-добре иди за седмица на море с повечко екстри, отколкото за 10 дена лек чанч...

Павел Иванов
Павел Иванов
- yancho
- ще става разбирач
Вече на море ходя главно заради плажа и морето и за това искам да ида за повечко дни. Относно палатката до плажа, нямам нищо против дори обратното но ще трябва да си ходя сам 

- GODzillata
Цъ!sapuna написа:Истински мъж на хотел
Истинският мъж НЕ ходи на море, още по-малко пък на хотел!
Истинският мъж пие канче ракия, удря по масата и вика "ае, жена, за фо да одиме на море, кът си имаме язовир!".......и в крайна сметка отиват на селския гьол, той жули през деня бира, нощем ракия, а тя през деня пържи картофи, а през нощта прави салата.......2 седмици по-късно се прибират вкъщи и разправят навсякъде "малииий, баси кефа си изкарахме на морето, скийте къф тен фанаме!".

- Павел Иванов
Доколкото съм чувал , този "истинският" , даже не се и къпе освен ако не му се наложи да извади нещо от водатаGODzillata написа:...Истинският мъж НЕ ходи на море, още по-малко пък на хотел!...

Павел Иванов
Павел Иванов