Къде на море?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде на море?

Мнение от daniel defoe »

Павел Иванов написа:
GODzillata написа:...По-добре иди за седмица на море с повечко екстри, отколкото за 10 дена лек чанч...
А +++++ :D
В този ред на мисли :wink: е за предпочитане да отскочите до някоя от южните ни съседки, разцъкай се малко насам и натам - оферти бол :drinkers:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

daniel defoe написа:... е за предпочитане да отскочите до някоя от южните ни съседки, разцъкай се малко насам и натам - оферти бол :drinkers:
Истинският мъж е и патриот! :wink:
Не ходи в чужбина! :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
yancho
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yancho »

Темата май се превърна в тема за истинския мъж, така че моля модераторите да я заключат. Благодаря на всички за предложенията, но вече не ми се четат глупости от рода на това, че някои не се къпел и експлоатирал жена си( породени от това, че някои е решил да се пошегува лекичко).
Изображение
Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rockeagle35 »

Колега, направо си умрях като четох мненията, не предполагах, че има такива сноби из форума. Моето предложение за море с детенце е Царево - страхотни, чисти и много евтини квартирки, не много голям плаж, обаче е на центъра(тоест, ще ви е пред терасата), чистичко, спокойно... има много интересни забавления за малките, а за вас има прилични кръчмички на съвсем сносни цени. Наблизо имаш Нестинарка, и още един плаж, ако тоя ви омръзне.
С 2 думи - можеш да си изкараш чудно за 10 дена и евентуално да си върнеш част от 800кинта след 10 дена. Весело! =)
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

rockeagle35 написа:... не предполагах, че има такива сноби из форума...
Ще цитирам подписа си от един друг форум :
Серж Генсбург написа:Снобизмът е като мехурче на шампанско, което се колебае между оригнята и пръднята.
Инак това :
rockeagle35 написа:...С 2 думи - можеш да си изкараш чудно за 10 дена и евентуално да си върнеш част от 800кинта след 10 дена...
Освен в приказките на Шехерезада , съществува и във варианта жената да готви , ти да обикаляш по пазара в центъра на Царево та да търсиш продукти на промоции и в упоменатите кръчмички да се консумира най-много по една бира на човек + обща порция цаца дневно , докато се наблюдава как другите си угаждат , на плажа да се завре човек в най-голямата тарапана с цел евентуално да си разпне кърпето , когато евентуално успее да се наслаждава на това как го прескачат , пълнят му очите с пясък , настъпват го , ... и пак е много съмнително че ще си "върне" нещо от сумата . То всеки с разбиранията си за почивка , ама лично моите не се връзват с такива от сорта :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rockeagle35 »

Ех, как обичам да ми приказват наизуст, направо кеф ми правиш! Предложението, което давам, е съвсем реално и го казвам на базата, че имам сумати и познати, които живеят там. Нямам намерение да давам наклон на никой, кой както му е харабия, а колегата ако все пак се интересува, нека ми драсне да му дам едно лс, имам нещо впредвид.
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

rockeagle35 написа:Ех, как обичам да ми приказват наизуст, направо кеф ми правиш! ..
Явно живеем на различни планети . Кратка равносметка за изхранването на трима човека в "евтино" кръчме , с минимални количества алкохол , трудно би слязла под 40 кинта на ходене и то в заведение тип "бърза закуска" . За нормално преживяване трябва да се отиде поне два пъти на ден . До тук с финансите за десет дни ако се посещават само "евтини" кръчмета , при това без излишно разточителство . Глезотии като плащане на спане , закуска някаква , не дай си боже барем два пъти да се вземат шезлонг и чадър на плажа + нещо разхладително ... Верно че и аз съм изкарвал на Мичурин 8) със сто лева две седмици ама това беше 1986г. , бунгалото струваше десет лева + два и четирииЙсе , по местно му , плажна такса , за цялото време и пр.

Павел Иванов
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Синеморец си заслужава като дестинация , едно от малкото места по които остана природа . Ако държиш на бунгала , "при Зафо" са вътре в самото село . Къмпинга е Силистар , добре подържан но е за палатки (няма бунгала) дори и да не отседнеш там иди до плажа . Иначе има доста читави семейни хотелчета , като през сезона цените са около 40-50 лева стаята (някой със закуска) . Ако запазиш от сега може и още по-евтино да ти излезе. Велека ти е близо и е страхотна за риболов и разходка , има и доста скатани плажове по морето без гюрултия . И доста сноби софиянци точно там си направиха вили , така че давай смело . А дали десет дни или по-малко си зависи от вас.
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Абе кво толкова му харесвате на туй море,не мога ви разбера ?
Май от две години на съм влизал във водата,само около нея се движа. :D
Кът гледам къв боклук се движи,особенно около заливите - бе заеби.Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

КИРО написа:Абе кво толкова му харесвате на туй море,не мога ви разбера ?
Май от две години на съм влизал във водата,само около нея се движа. :D
Кът гледам къв боклук се движи,особенно около заливите - бе заеби.Изображение

Ми то тъй , като живееш там и омръзва..
Ама ние като си нямаме и веднъж в годината му се кефиме :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

cecodevil написа:...И доста сноби софиянци точно там си направиха вили , така че давай смело ....

:lol: :lol: :lol: Снобът Павел дали си има вила там? :roll: :mrgreen: :lol: :lol:
Вервай ми, че хименно сноби не биха си правили вили там! :mrgreen: :wink:

rockeagle35 написа:...можеш да си изкараш чудно за 10 дена и евентуално да си върнеш част от 800кинта след 10 дена. Весело! =)
Абе това нещо не го разбрах...ъъъ...ама се сещам за един виц - един влиза в автобуса и пита шофера дали може да остави вътре 8 бири и 4 кабапчета, и след като получил разрешение, се издрайфал на пода. :lol:

Пичове, т'ва да си с жена и дете, и да се мъкнеш по разни кръчмички, в които докато ти дойде поръчката и вече супата ти е студена, а бирата топла; вечер полегнеш, но не можеш да заспиш от жега, комари и музиката от селската дискотека, озвучаваща целият курорт....на такова мероприятие ходят два типа хора - мазохисти и такива с носталгия по отминали времена. :wink: :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Какви глупости се изписаха дотук, не е истина..
Колега Янчо, ще питам приятелката ми за един хазяин на Синеморец, при който отсядаме по 2-3 пъти в годината. Има огромна градина с барбекю, така че не е необходимо да ядете на ресторанти вечер. Къщата е близо до т.н. Северен плаж, и няма да ви вземе повече от 15 лв. на човек, като стаите са много хубави, и с климатици..
Спокойно може да си изкарате 10 дни с 800 лв., без да се лишавате от нищо, и без това в повечето случаи, когато сме вечеряли навън, храната не си е заслужавала (ресторантите там са малко, и конкуренцията не е голяма).

P.C. Стоян - 0882424182 - кажи че Цвети от София ти го е дала, ако се обаждаш :) :drinkers:
Последно промяна от jasonsmith на Нед Май 26, 2013 7:07 pm, променено общо 1 път.
krassi75
новобранец
новобранец

Мнение от krassi75 »

И на мен голямата ми чуденка за море тази година си остава бунгала или оллинклузив с жената и малко дете и понеже жената иска поне 10 дни, ми се искаше когато стане скучно да цъкам с фидерчето на някоя река,и въпроса ми е понеже съм си харесал "нимфа" на камчия някой има ли впечетление за там, и което повече ме интересува става ли риболов на споменатата река.Благодаря
Аватар
yancho
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yancho »

Колега 3 години ходим на Нимфа и мога да ти кажа, че за сега на по добро място не съм бил. Бунгалата са нови , с климатици, чисти се ВСЯКА сутрин. В комплекса има магазин и ресторант на сносни цени. Плажа е супер, ако минеш от другия край на реката смятай, че на 50 метра в ляво и дясно няма никой друг. Цените по 35-40 кинта на вечер за бунгало. На реката излизат канални сомчета по 6-700 гр. и разни дребосъци. Местата за риболов са като излезнеш от Нимфа и караш на дясно около 500-600 метра и те се виждат. Ако искаш да цъкаш попчета, има ги в изобилие като слезнеш до плажа поглеждаш на ляво и виждаш скалите, е там е яко и за гмуркане ако си любител.
Единствената причина тази година да не отседнем там е че вече малко ни поомръзна, ама като гледам май пак на там ще се хваща.
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

jasonsmith написа:Какви глупости се изписаха дотук, не е истина..
... няма да ви вземе повече от 15 лв. на човек, като стаите са много хубави, и с климатици..
Спокойно може да си изкарате 10 дни с 800 лв., без да се лишавате от нищо...
Ето за това иде реч , ама хротувай си кът си немаш друга работа :idea:
15лв. х 3 = 45лв. х 10 = 450лв. спане
кило сирене , тип извара + един леб + кило домати = горе долу 12лв. х 10 = 120лв.
PVC шише от два литра бира + една наливна на плажа + два сока за детето + порция цаца с пържени картофи = горе долу 15лв. х 10 = 150лв.
100лв. непредвидени ако случайно нещо я саламец , я месце
тотал = 820лв. без да стъпи даже човек в тия проклети кръчми дет за нищо не стават .
Това чадър на плажа и пр. проЗдотии , ми ниЙ си носим , ако и да сме се наврели там дат през цялото време ще ни прескачат , пълнят очите с пясък и пр.
Това да пийне човек едно две не се предвижда в никакъв случай .
Та уека съпоставка :
7 дни в хотел Саут Бийч , Нестинарка , в периода 21.06. - 28.06. = 2 х 70лв. = 140лв. х 7 = 980лв. Ако се иде средата на юни е още по-тънкана .
Включва :
закуска , обяд и вечеря на разнообразна шведска маса . Междинни хранения с пици , банички , ход дог и пр. . Два шезлонга с чадър и масичка на плажа , или само те ще дойдат едни 200 кинта за десетте дни в другият вариант . Два басейна . Целодневна анимация на плажа . Два мокри бара с нон стоп разнообразие от една купчина български алкхохол , вино и бира . Отлични стаи с климатик , телевизия на кой му трябва , уай фай и пр. Отделно плажа си е само на хотела и всичко е разположено на отстояние , нема блъскане , нема търсене на место под слънцето и пр.

То верно че всеки си знае ама почивката , поне според мен , не е жената да готви , да се чисти след това , да се пазарува и човек да се лишава от всичко в името да се топне в мазута на всяка цена за повече време .
"Разни хора , разни идеали"

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”