Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
По мои наблюдения играта не зависи само от формата на лопатката, а и от формата на воблера.
При мене се получава така, че на по-издължени и изтънени воблери, с лопатка като първата от четвърти ред, има по-често трептене, но с малка амплитуда. При същата форма на воблера, но с по-широка и заоблена лопатка (като последната от ред 4) се получава игра с по-голяма амплитуда, даже понякога е по-скоро лъкатушене.
Май играта зависи повече от ъгъла, мястото на поставяне и големината на лопатката, отколкото от формата й.
При мене се получава така, че на по-издължени и изтънени воблери, с лопатка като първата от четвърти ред, има по-често трептене, но с малка амплитуда. При същата форма на воблера, но с по-широка и заоблена лопатка (като последната от ред 4) се получава игра с по-голяма амплитуда, даже понякога е по-скоро лъкатушене.
Май играта зависи повече от ъгъла, мястото на поставяне и големината на лопатката, отколкото от формата й.
Последно промяна от f1team на Пет Май 24, 2013 10:19 am, променено общо 1 път.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Аз мога да добавя към гореспоменатото,че при един и същи профил на воблера,съществено значение има центъра на тежестта и разположението на носовата халка.При промяна на местоположението на същите се забелязва различна игра.Отговора ми е леко в страни от въпроса,но все пак последните 2 поста ще са полезни за някой начинаещ.А пък анализа на профилите го оставям на някой по-компетентен от мен.Поздрави
!

- ivalpetkov
- разбира нещата
Пратете ми и на мен чертежите да ги разгледам моля ви колеги
Освен кутия от диск, какво друго можем да ползваме за лопатки>?
- barutchiata ©
- Администратор
На предната страница (стр.104) колегата anton_BG е постнал един прикачен файл, изтегли си го!ivalpetkov написа:Пратете ми и на мен чертежите да ги разгледам моля ви колеги
От всичко прозрачноourglory написа:Освен кутия от диск, какво друго можем да ползваме за лопатки>?

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като тези от дискове ,са може би най неподходящи .Прекалено крехки са ,и при повечето лакове правят реакция която не е в твой +.barutchiata © написа:От всичко прозрачно Кутии за храна, капаци на кутии за инструменти, капаци на кутии за насипни бонбони и т.н
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- ivalpetkov
- разбира нещата
Ами не се получава нищо!...с каква програма го отваряте този чертеж?....Аз не мога изтеглен така от там да го отворя?barutchiata © написа:На предната страница (стр.104) колегата anton_BG е постнал един прикачен файл, изтегли си го!ivalpetkov написа:Пратете ми и на мен чертежите да ги разгледам моля ви колеги

- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
С microsoft word
.

- ivalpetkov
- разбира нещата
Ами не става-някакви йеруглифи излизат и това е и с Уорд пробвах и с какво ли не-НЕ и НЕ!
Карай..може нещо проблем да има в моя комп....здраве да е!
Карай..може нещо проблем да има в моя комп....здраве да е!
Колега, не ти се отваря защото си с по-стар офис пакет. Този файл е с разширение .docx а твоят компютър отваря .doc . Мисля, че може да се смени формата на файла, но сега нямам време да проверя как. Ако някой от колегите знае, нека го промени и да го пусне пак в темата.
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Пробвай сега http://dox.bg/files/dw?a=fd44063f44
- ivalpetkov
- разбира нещата