МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
luka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от luka »

КалинПетров написа:калтушка Юлар за 1,60лв
Браво бре типично расперска клатуна :D

горе долу колко голем беше на око
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

не е хваната се пак но приятел я видя около 80-90 см!
ама така е който не си сменя тройките на по бюджетните клатушки....сега е сменена ама късно!
Ят ме много изядох си патъците направо....такаъв хубав удар ми нарави от 20-25 метра....бях се загледал когато ми удари пръчката ми се отлепи от ръцете за малко!Удар 6-7 метра аванс и олекна!Днес мисля пак да я навестя че мястото е много расперско но тази риба вервам вече е във Харманли предполагам :lol:
Изображение
Reel Tuning
Аватар
sparco442
новобранец
новобранец

Мнение от sparco442 »

колеги, да ви питам , нали сме в забрана до 01.06 или има промяна за която не знам?
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

sparco442 написа:колеги, да ви питам , нали сме в забрана до 01.06 или има промяна за която не знам?
В забрана сме, в забрана сме, повечето ... :wink: , НО някои не са! Справка тук :drinkers:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
aspectes
новобранец
новобранец

Мнение от aspectes »

Вчера направих едно капо между Димитровград и Симеоновград.Водата висока и леко мътна и не се виждаше да преиграва риба,верно и малко късничко тръгнах .Пробвах и на блесни и воблери и клатушки,на плитко и на дълбоко -няма никой
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Днеска за 3часа капо,реката спаднала доста и не ce видя риба ....незнам дали е добре за риболова ако спада реката :roll:
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

В кой район завъртяхте капото, колега :wink: Питам, тъй-като в събота ще се разходя чааак до Пловдив, независимо че го дават студено и дъждовно :drinkers:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Симеоновград,иначе последните 15-20 излета без капо,ама реката спаднала доста и не съм много запознат това добре ли е или ..
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

Като спадне тръгва пъстървата :lol: :lol: :lol: :ANAL: :ANAL:
майтапя се...!
Ами виж това са си нормални работи,че спада....всяка година става този процес!Идва летния сезон и ще задаржи по ниско ниво но това според мен не критерии за риба ако я има и я намериш каде е е твоя!
Изображение
Reel Tuning
Аватар
enduro51
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от enduro51 »

.
Последно промяна от enduro51 на Чет Май 30, 2013 7:10 pm, променено общо 1 път.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

aspectes написа:Вчера направих едно капо между Димитровград и Симеоновград.Водата висока и леко мътна и не се виждаше да преиграва риба,верно и малко късничко тръгнах .Пробвах и на блесни и воблери и клатушки,на плитко и на дълбоко -няма никой
А бе,като гледам от написаното и датата,това "вчера" не е ли било 25 май :?: :?: :?: А бе,за вас забрана няма ли бе,няма ли кои да ви хване и да ви вземе и въдиците и да ви направят яки актове :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: Изобщо,не ви ли е срам,че чак се и хвалите :evil: :evil: :evil: Хората събират пари за зарибяване,опитват се да опазят популацията за да има риби които после да се ловят през годината,а вие чак се и възмущавате че сте направили капо.Няма ли кои да им удари по един доживнотен БАН на тия бракониери бе,модераторите :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:Тотална забрана трябва да има,докато не се избият всички риби.Това не е истина,уж за распери а се вадят и сомове.Дори и да се пуска сома след като е хванат,пак се стресира,не е редно уважаващи себе си и спининга колеги да злоупотребяват с това че "уж ловим само распери" тези номера са ясни,ама и тия от ИАРА са са убиване,само простотии творят в тая София :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Колега кви са тия глупости къде си написaл,разрешен ли е распера разрешен е ....къв е проблема,ако е в забрана няма да ходим а и се пуска рибата.Ти все едно да променят закона за рибата която ловиш и да не e хвърлила хаивер и да не одиш за риба ли ....аи ся квот и да говорим сме си с правото да ловим :drinkers:

Поздрави !
toshiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshiro »

[quote="krokibg"...Дори и да се пуска сома след като е хванат,пак се стресира,...[/quote]
:lol: :lol: :lol: Къде е Бриджит Бардо?! :lol: :lol: :lol: А канджата, когато не е в забрана сома, не го стресира, нали? Дето се вика, е един вид акупунктура и го разпуска и предразполага след това...да плува в тигана! :lol: :lol: :lol:
sanas
новобранец
новобранец

Мнение от sanas »

Ей я по спокоино със тона към кроки когато му станете на годините и най вече на хванатите сомове тогава говорете така ай прочетете му първо мненията и колко акъл е дал на хора като вас и тогава говорете .Големи рибари станахте всички .Ако някой прибере риба ще го изядете а не можете да устискате 45 дена все едно се е свършил света като не ходите за риба.Лека вечер на всички.
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

sanas написа:Ей я по спокоино със тона към кроки когато му станете на годините и най вече на хванатите сомове тогава говорете така ай прочетете му първо мненията и колко акъл е дал на хора като вас и тогава говорете .
Колега нещо не мога да разбера Кроки маи лови на тролинг нали така или се бъркам,подвизава се в другия форум.А наи ми е интересно в темата за дунав защо няма такова мнение а в темата за марица :shock: аи ходи разбери....
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”