Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Колега,скумрията е разрешена от една седмица вече ... 

Миналата година я пробвах през забраната, но без успех. Беше дошла чак след като я пуснаха. В района на Стълпище излизаше тогава и при това доста близо до брега. За тази годниа не знам.trepachoo написа:Колега,скумрията е разрешена от една седмица вече ...

Така днес закрих на платените и не смятам да ходя до другата забрана. Мястото - язовира на Цар Калоян (преди града). Толкова ялова работа и скучен риболов не бях преживявал. Явно рибата беше хранена, защото за 8ч и 30м изкарах 3 таранки. Пробвах всевъзможни начини. Нито на плувка, нито на дъно, направо ми умря коня. Който е планувал да ходи там, моят съвет е да изчака откриването и да се изкърти на Дунава.
Ако си я търсел по дъното за това не си хванал върви горе по-топлото,,иначе аз го измислих събота съм Лом и барбекю, а неделя 200гр. бял и топлата вода с осмицата който иска компанийка да идва не че ще ми липсва де,,burn_out написа:Така днес закрих на платените и не смятам да ходя до другата забрана. Мястото - язовира на Цар Калоян (преди града). Толкова ялова работа и скучен риболов не бях преживявал. Явно рибата беше хранена, защото за 8ч и 30м изкарах 3 таранки. Пробвах всевъзможни начини. Нито на плувка, нито на дъно, направо ми умря коня. Който е планувал да ходи там, моят съвет е да изчака откриването и да се изкърти на Дунава.
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Бях 50 на 50 за сутринтаburn_out написа:Така днес закрих на платените и не смятам да ходя до другата забрана. Мястото - язовира на Цар Калоян (преди града). Толкова ялова работа и скучен риболов не бях преживявал. Явно рибата беше хранена, защото за 8ч и 30м изкарах 3 таранки. Пробвах всевъзможни начини. Нито на плувка, нито на дъно, направо ми умря коня. Който е планувал да ходи там, моят съвет е да изчака откриването и да се изкърти на Дунава.

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
[/quote]
Ако си я търсел по дъното за това не си хванал върви горе по-топлото,,иначе аз го измислих събота съм Лом и барбекю, а неделя 200гр. бял и топлата вода с осмицата който иска компанийка да идва не че ще ми липсва де,,[/quote]
В сравнение с предния път когато имах 5 шарана и около 20 таранки до обяд на същото място, смятам че проблема не е бил в дълбокото или плиткото. Никой не вадеше поне доколкото аз виждах.
Ако си я търсел по дъното за това не си хванал върви горе по-топлото,,иначе аз го измислих събота съм Лом и барбекю, а неделя 200гр. бял и топлата вода с осмицата който иска компанийка да идва не че ще ми липсва де,,[/quote]
В сравнение с предния път когато имах 5 шарана и около 20 таранки до обяд на същото място, смятам че проблема не е бил в дълбокото или плиткото. Никой не вадеше поне доколкото аз виждах.
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Ако си я търсел по дъното за това не си хванал върви горе по-топлото,,иначе аз го измислих събота съм Лом и барбекю, а неделя 200гр. бял и топлата вода с осмицата който иска компанийка да идва не че ще ми липсва де,,[/quote]burn_out написа:
В сравнение с предния път когато имах 5 шарана и около 20 таранки до обяд на същото място, смятам че проблема не е бил в дълбокото или плиткото. Никой не вадеше поне доколкото аз виждах.[/quote]
Не е от плиткото или дълбокото ... днес и аз бях там, но не бях толкова търпелив като теб, в 12:00 събрах сергията

Файда, свърши се с платените
, който има желание да виси зад пръчката - да ходи, аз приключих 

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
То в тая локва принципно няма топло и студено, особено след дъждplwned написа:Ако си я търсел по дъното за това не си хванал върви горе по-топлото,,иначе аз го измислих събота съм Лом и барбекю, а неделя 200гр. бял и топлата вода с осмицата който иска компанийка да идва не че ще ми липсва де,,burn_out написа:Така днес закрих на платените и не смятам да ходя до другата забрана. Мястото - язовира на Цар Калоян (преди града). Толкова ялова работа и скучен риболов не бях преживявал. Явно рибата беше хранена, защото за 8ч и 30м изкарах 3 таранки. Пробвах всевъзможни начини. Нито на плувка, нито на дъно, направо ми умря коня. Който е планувал да ходи там, моят съвет е да изчака откриването и да се изкърти на Дунава.

Аз два пъти ходих тази година и двата супер резултатни, заставах близо до тръбата!
На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
В сравнение с предния път когато имах 5 шарана и около 20 таранки до обяд на същото място, смятам че проблема не е бил в дълбокото или плиткото. Никой не вадеше поне доколкото аз виждах.[/quote]EXPLOSIVE написа:Ако си я търсел по дъното за това не си хванал върви горе по-топлото,,иначе аз го измислих събота съм Лом и барбекю, а неделя 200гр. бял и топлата вода с осмицата който иска компанийка да идва не че ще ми липсва де,,burn_out написа:
Не е от плиткото или дълбокото ... днес и аз бях там, но не бях толкова търпелив като теб, в 12:00 събрах сергията

Началото на месеца и аз бях срещу къщата ,,има тема,,значи квото е било било е дооколо 20-ти.Събота живот и здраве откриваме,,тая сутрин целих едни распери и шарани по главите на принцесата ама без успех ,,има риби и от нашата страна вече
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мерси за информацията на колегата,дето ми писа на л.с.
29 скумрии малко по-надолу,че мястото беше заето
29 скумрии малко по-надолу,че мястото беше заето

- SBANKOV
- ще става разбирач
Направих страхотен риболов на плувка на язовира в Добрево, за съжаление снимки нямам а и язовира е с ограничен достъп, така че който има възможност да го посети няма да съжалява дори и за миг.
Някой с инфо за статута на големия язовир на Антимово. Носят се слухове че е взет под аренда.
на 24-ти видях доста трофей от този водоем включително и глава на бяла риба - 4кг и на амур 8кг.
Някой с инфо за статута на големия язовир на Антимово. Носят се слухове че е взет под аренда.
на 24-ти видях доста трофей от този водоем включително и глава на бяла риба - 4кг и на амур 8кг.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- новобранец
Големия язовир не е частен или поне не беше миналата година.Идва някакъв калъф от време навреме и се опитва да гони хората,но никои не му обръща внимание.Що се отнася за рибата миналото лято някои месни ловяха по 17 20 тулупа и газ на борсата в тутракан иначе излизат и бели риби и амури.SBANKOV написа:Направих страхотен риболов на плувка на язовира в Добрево, за съжаление снимки нямам а и язовира е с ограничен достъп, така че който има възможност да го посети няма да съжалява дори и за миг.
- SBANKOV
- ще става разбирач
^6tukar4eto^ написа:Големия язовир не е частен или поне не беше миналата година.Идва някакъв калъф от време навреме и се опитва да гони хората,но никои не му обръща внимание.Що се отнася за рибата миналото лято някои месни ловяха по 17 20 тулупа и газ на борсата в тутракан иначе излизат и бели риби и амури.
Мнението ти ме провокира да звънна в ИАРА Силистра от където ме увериха че след 1-ви юни с редовно заверен билет може да се лови в определените за това зони, като има отделена зона за развъждане на аква култури. Но от към гората риболова е разрешен.
Споменах им че има опити за събиранена такса за риболов и те ме помолиха да сигнализираме при подобна ситуация, какот и при забелязванена риболовни мрежи в язовира, така че колеги при нередности звънете и не се колебайте.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...