Колеги набор 82 - 86

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Колеги набор 82 - 86

Мнение от Big^Fish »

Момчета ,сигурно сте чули за имунизирането срещу заушка.Прави се за набор 82-86,понеже когато е трябвало да се направи на времето тази ваксина,държавата не е имала средства да я осигури.Родените в този период сме най-застрашени.В София вече има епидемия,аз лично имам и болни колеги.Вчера ходих и си направих тази ваксина.Знаете сами,че за мъжете болестта е особено опасна.Нужно е да се носи Имунизационен паспорт и картон.Имунизацията се прави в най-близкия РИОКОЗ/ХЕИ.
По-здрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

и аз да дам малко пояснение... :wink: По принцип ваксина е правена и не е била НЕкачествена, всичко си е било наред, просто тия по телевизията раздуват невероятно нещата... една ваксина против заушка по принцип трае 10 години... на мен ми е правена на 1 годинка после на 10 и миналата седмица пак си направих... щото скоро ставам на 20 :roll: та мисълта ми е... няма нищо вярно в това че ваксините са били некачествени или изобщо не са правени... просто е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО на 9-10 години да се реимунизирате, е ако искате да са Ви здрави мъдите разбира се... за ваксината знам от позната , лекарка 8)

П.С. може да има и случаи в които наистина не е правена ваксина... но в Перник се разду че на набор 84-89 ваксината не била качествена и т.н. та ако на някой не е правена и знае със сигорност, да отиде да се боцне, не боли, а и поколението ти си е живо здраво :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Е

Мнение от Gan4eff »

Аз вече си имам поколение от 2 години и половина Но има и нещо друго прекарал съм заушката на 2 години 82 набор съм и щом ме е хванала значи е имало нящо нередно а майками ми е казвала че сам бил имунизиран но по голяма имунизация от това да я прекараш като дете няма Организма си изгражда анти тела и мен не ме притеснява тази епидемия щото нема как да ме повтори веке ама и да ме повтори ,се тая ,лапето скоро ще е първолак .Но които не е имунизиран и не я е прекарал препоръчително е да се боцме щото в последствие може да има неприятно развитие на живота си . Макар че познавам и хора които миналата година прекараха заушка а тази им се родиха деца гаранция няма ама знае ли се се пак >?
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Е

Мнение от Николай Неделков »

Gan4eff написа:Макар че познавам и хора които миналата година прекараха заушка а тази им се родиха деца
нещо ми намирисва... ама скоро ще се види дали децата приличат на съседа :lol: майтапа на страна... вероятността да остане човек стерилен след заушка е 8-10 % което хич не е малко... така че боцнете се :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”