Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Къде на море?
Модератор: dantho.mihov
- Поморийския
- ще става разбирач
Re: Къде на море?
Абе хора не разбрахте ли че на ониклузива за храна се дават най евтините продукти
най големите боклуци
В тоя свера съм и знам за какво става реч
пример шунка за 2.80 и сандвичи с нея
Помислете с какво се храните
най големите боклуци
- daniel defoe
- разбира нещата
А, е те за това стаа въпрос, като има още поне 100 неща, които от 13, даже и повече години, ме държат на разстояние не по-малко от 300 километра от "нашето море" - истината е в чужбина и не само що се касае за море де, да не ме разберете накривоПоморийския написа:Абе хора не разбрахте ли че на ониклузива за храна се дават най евтините продукти
най големите боклуци

- yancho
- ще става разбирач
Какво значи жената да готви, а мъжа да обикаля пазара за промоции. Направи ми сметката за олинклузива за периода от 10 до 20 юли, да видим сметката. Относно плажа, не съм писал че мисля да ходя на слънчев бряг с хавлия. Колко хора има според теб на усамотените не охранявани плажове около Синеморец примерно? А и да попитам още нещо и спирам вече да пиша, че много се оакахте: ти само за да ядеш ли ходиш на морето, щото май говорим за съвсем различни неща.Павел Иванов написа:Ето за това иде реч , ама хротувай си кът си немаш друга работаjasonsmith написа:Какви глупости се изписаха дотук, не е истина..
... няма да ви вземе повече от 15 лв. на човек, като стаите са много хубави, и с климатици..
Спокойно може да си изкарате 10 дни с 800 лв., без да се лишавате от нищо...![]()
15лв. х 3 = 45лв. х 10 = 450лв. спане
кило сирене , тип извара + един леб + кило домати = горе долу 12лв. х 10 = 120лв.
PVC шише от два литра бира + една наливна на плажа + два сока за детето + порция цаца с пържени картофи = горе долу 15лв. х 10 = 150лв.
100лв. непредвидени ако случайно нещо я саламец , я месце
тотал = 820лв. без да стъпи даже човек в тия проклети кръчми дет за нищо не стават .
Това чадър на плажа и пр. проЗдотии , ми ниЙ си носим , ако и да сме се наврели там дат през цялото време ще ни прескачат , пълнят очите с пясък и пр.
Това да пийне човек едно две не се предвижда в никакъв случай .
Та уека съпоставка :
7 дни в хотел Саут Бийч , Нестинарка , в периода 21.06. - 28.06. = 2 х 70лв. = 140лв. х 7 = 980лв. Ако се иде средата на юни е още по-тънкана .
Включва :
закуска , обяд и вечеря на разнообразна шведска маса . Междинни хранения с пици , банички , ход дог и пр. . Два шезлонга с чадър и масичка на плажа , или само те ще дойдат едни 200 кинта за десетте дни в другият вариант . Два басейна . Целодневна анимация на плажа . Два мокри бара с нон стоп разнообразие от една купчина български алкхохол , вино и бира . Отлични стаи с климатик , телевизия на кой му трябва , уай фай и пр. Отделно плажа си е само на хотела и всичко е разположено на отстояние , нема блъскане , нема търсене на место под слънцето и пр.
То верно че всеки си знае ама почивката , поне според мен , не е жената да готви , да се чисти след това , да се пазарува и човек да се лишава от всичко в името да се топне в мазута на всяка цена за повече време .
"Разни хора , разни идеали"
- jasonsmith
- разбира нещата
Павка, не се обиждай, ама ти откога не си одил на пазар??Павел Иванов написа: Ето за това иде реч , ама хротувай си кът си немаш друга работа![]()
15лв. х 3 = 45лв. х 10 = 450лв. спане
кило сирене , тип извара + един леб + кило домати = горе долу 12лв. х 10 = 120лв.
Второ, човека не казва колко е голямо детето - ако е малко, Стоян със сигурност няма да го таксува, не и на 15 лв!
Трето, всичко се пазарува предварително от големите вериги, и остава единствено хамалогията!
И мен не ме кефи, но не е и задължителна! А и плюс това аз също избягвам пренаселените плажове, еле па да си плащам за чадър + шезлонг или нещо подобно!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Там имаш избор , като не ти хареса шунката си взимаш примерно яйца с бекон , сирене , кашкавал , нещо друго каквото ти хване окото и тъй .Поморийския написа:...пример шунка за 2.80 и сандвичи с нея...
Тъй де , ама нали трябва да сме все пак по тематаdaniel defoe написа:...истината е в чужбина и не само що се касае за море де,...

Ами като във вица с образите къде цяла година яли яйца та да отидат на ресторант и там си поръчали омлетyancho написа:...Какво значи жената да готви, а мъжа да обикаля пазара за промоции...

Демек почивка погледнато от друг ъгълjasonsmith написа:...Трето, всичко се пазарува предварително от големите вериги, и остава единствено хамалогията!...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Поморийския написа:Абе хора не разбрахте ли че на ониклузива за храна се дават най евтините продукти най големите боклуци...

Все си мислех, че сьомгата, вратните свински пържоли, печените прасета и другото апване, къде го апвам на ол-инклузива, стават за нещо, а то к'во било...

Дали обаче опира до звездите на хотела и до курорта?

Аз одя на олинклузив, за да ям

Сутрин сера, отивам на закуска, изяждам няколко чинии с връх, отивам до кенефа, бъркам си с два пръста в гърлото, повръщам, освобождавайки място за още апване, след т'ва се връщам и почвам да се гнетя като попско дете на задушница - до припадък!
След тва пак отивам да разтоваря самосвала и за съжаление закуската е приключила, но пък има разни пици-мици и други нещица, с които убивам време и глад до обяд.
На обяд не ям хляб и не пия бира, също така не ям и диня, защото всичко това пълни стомаха и няма достатъчно място за вратняците, та зат'ва си пълня чинията догоре със свински пържоли с гарнитура от пилешки и започвам да се освинвам на воля.
Ям и се гуша като патица за черен дроб, опитвам се всячески да вкарам вътре хотела, избивайки си парите, като гледам да изям всичко по масите....уви, трудно е....храната вече ме изпълва отвсякъде, няколко кълки дори ми стърчат издайнически от устата, ставам от масата, но си пълня джобовете с мръвки ей-така - за из път, за в стаята, за следобедна закуска....абе - за да има....на сервитьора му смигам, че е за кучето.....а то горкото набива само суха храна!

Следбед пак пици, сладоледи и плодове, към 18 часа разтоварване, иде ред на вечерята, която в общи линии повтаря обяда....бахмамаму и преяждане!....за к'во ми е да ходя на ол-инклузив, по-добре да ида на дебелариум, само на чайче и сухарче плюс фитнес...

Хм...или пък на квартира или бунгало?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
GODzillata написа:...май!

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- daniel defoe
- разбира нещата
Така, та по темата (взимам си биляжкаПавел Иванов написа:... Тъй де , ама нали трябва да сме все пак по тематаdaniel defoe написа:...истината е в чужбина и не само що се касае за море де,......

p. s. Цените са повече от поносими и има за всекиго по нещо интересно

- cecodevil
- сериозен играч
И трите хотела които изброи до тук Павел са едни от най-добрите като условия/хранене/улуги по южното черноморие . Цените през сезона са от 100лв. нагоре за човек на ден така , че сметката няма нищо общо с това за което пита колегата .

- yancho
- ще става разбирач
Очакванията на човек трябва да са съобразени с възможностие му, така никога няма да остане разочарован.