Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето - 2013
Кака да пробват като го нямаatanasov1589 написа:Някой пробвал ли е на Поворотаakiro написа:Днес на Траката пълно капо,даляна пълен с риба мнооого странно

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
atanasov1589 написа:Някой пробвал ли е на Поворотаakiro написа:Днес на Траката пълно капо,даляна пълен с риба мнооого странно
Да не е навътре рибата
и вечер да се завърта покрай брега
Вчера даже и по навътре от мястото дето беше Поворота ама риба няма според мен причината е в студената вода в орния слой е 17* а на дъното беше 12* според мен трябва поне да стане 20* че да се появи
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- smel1968
- ще става разбирач
Днес от 8 часа до 12 -Галата,Фичоза,в залива-пълно капо.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
На Юг от Бургас го дерем за сега
- joromercedes
- научил се да хвърля
На Траката -също.smel1968 написа:Днес от 8 часа до 12 -Галата,Фичоза,в залива-пълно капо.
- atanasov1589
- ще става разбирач
До паша дере -същоsmel1968 написа:Днес от 8 часа до 12 -Галата,Фичоза,в залива-пълно капо.
Браво на вас, че го дерете. Но идеята не е ли да си споделяме малко повече инфо? То е ясно, че сутринта и следобеда не си приличат, камо ли ден с ден, но все пак мисля, че на всички ще е поне малко интересно какво дерете, колко дерете, къде го дерете.lefera1 написа:На Юг от Бургас го дерем за сега
- radoadvokat
- ще става разбирач
Днес от Ной до Албена - капо. Фишфайндера - безмълвен. Само делфини и те се лутат кат гламави. Това от сутринта до обяд. Само един объркан дребен миджит, който бе върнат.
Поздрав
Поздрав
преди 3 дена мой познати ходиха пред Атия влизат от рибарското селище стигат до кам Черноморец добър сафрид дакараха по 4-5 кила на човек ,ако даде време и не ми мине котка пътя смятам да вляза в събота и аз че ми писна само да ги гледам 

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес пред Траката влязохме да се поразходим с лодката и да проверим да ли е дошъл зъбатко ама не го срещнахме .На фиша излизат малки пасажи от риба но не кълве. Температура на морската вода все още е 15* На таляна изкараха 3 каси сафрид половин каса сардина и малко хамсия цаца нямаше
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Днес го поодрахме - от 9:00 до 15:30 ч. 15-16 кг среден и тук-там едър сафрид около Колокита и за десерт един хубав чернокопflycho написа:Браво на вас, че го дерете. Но идеята не е ли да си споделяме малко повече инфо? То е ясно, че сутринта и следобеда не си приличат, камо ли ден с ден, но все пак мисля, че на всички ще е поне малко интересно какво дерете, колко дерете, къде го дерете.lefera1 написа:На Юг от Бургас го дерем за сега

Снимки ще има по-късно...

днес между нефтобазата и острова 12 кг. среден сафрид от 7:00ч до 12:00ч ,като си заминахме продалжаваше да си кълве яко
,снимката я правих към 10:00ч.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес като за първо влизане 28л.хладилна чанта двама около Маслен нос.Делфини много и рибата набита близо до брега.На излизане до Кондрос сонара почерня.Малко сеч и навън,че изтървахме ракиеното време.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- вече хвърля и на тежко
Сега излезнах ме от морето пред скалите в Ахтопол,отначало беше много слабо,като го търсих ме навътре,после забелязах цяло ято гларуси на почти 50 метра от брега и газ натам.Оказа се,че сафрида е там и го подпукахме.За зла участ на мен ми стана лошо от гадният сулган и почнах да повръщам и трябваше да излезем.Иначе сафрида е от среден до дребен.Но поне го има 

Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

- ivanomir
- новобранец
- Обратна връзка:
Тя тая граца се върти точно под Гръцкото училище на камъните...на 12-15м....миналата седмица там почерняваше сонара....
Compass 470 GT + Mercury 40efi, Raymarine Dragonfly 7
www.avant.bg
www.avant.bg