Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Риболов около Видин
Внимание, внимание, внимание, важно съобщение!
Поради многото и все големи хищници на Скомля, към момента регламента е следния:
20 лв. такса риболов, хваната щука = 8лв./кг., а хванат сом = 12 лв./кг.
Сега е момента да си хванете голяма риба и да се снимате с нея, та после цял живот да има с какво да се хвалите!

Поради многото и все големи хищници на Скомля, към момента регламента е следния:
20 лв. такса риболов, хваната щука = 8лв./кг., а хванат сом = 12 лв./кг.
Сега е момента да си хванете голяма риба и да се снимате с нея, та после цял живот да има с какво да се хвалите!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- новобранец
Може би знаеш,че съм страшен фен на този водоем и въпросните хищници,описал съм някои неща в "Риболов на хищници","Моя риболовен излет" ,но имам въпрос.Всичко което хванеш ли трябва да плащаш или може да връщаш щото ако е всичко това са много пари. Там,действително има много"крокодили" .
Колеги и аз да питам къде във Видин продават бочки?Знам за два магазина в началото и на Автогарата,казаха ми и за един на пазара та кой от трите или повече?stich написа:Продаваха се да. По бегли спомени миналата година бяха по 6-8 лева.
Комплекта включва стиропорена бочка с влакно (0.80мм,1.00мм),метална халка,совалка и мрежа (торба)
Имам и едно по спешно питане как е нивото около Видин много ли е високо, че смятам там да откривам към 3-4ти?
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нивото не е много високо."Баш на мамеца" на плочата на 120,ако имаш представа за какво говоря.
В общи линии знаеш къде да търсиш мамки гледам.То това май остана от магазините,та...действай и наслука.
В общи линии знаеш къде да търсиш мамки гледам.То това май остана от магазините,та...действай и наслука.

Благодаря за бързия отговор и успех през сезона!
П.П. Последно как са комарчетата да си взимам ли шапката или ще мина само с ракиена разтривка

П.П. Последно как са комарчетата да си взимам ли шапката или ще мина само с ракиена разтривка

Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
- GODzillata
Вземи си и було за пчели!ВАЛЬО написа: П.П. Последно как са комарчетата да си взимам ли шапката или ще мина само с ракиена разтривка![]()
![]()

- TRAP
- ще става разбирач
На пазара има голям избор от дължини и диаметър на влакното също така и различни бочки също мрежички продават.ВАЛЬО написа:Колеги и аз да питам къде във Видин продават бочки?Знам за два магазина в началото и на Автогарата,казаха ми и за един на пазара та кой от трите или повече?stich написа:Продаваха се да. По бегли спомени миналата година бяха по 6-8 лева.
Комплекта включва стиропорена бочка с влакно (0.80мм,1.00мм),метална халка,совалка и мрежа (торба)
Имам и едно по спешно питане как е нивото около Видин много ли е високо, че смятам там да откривам към 3-4ти?
Последно промяна от TRAP на Пон Май 27, 2013 8:27 am, променено общо 1 път.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- TRAP
- ще става разбирач
Репелента задължителен подготвил съм и една кутия спирали за палене.Иначе за видинските комари най сигурно бронежилетка!ВАЛЬО написа:Благодаря за бързия отговор и успех през сезона!
П.П. Последно как са комарчетата да си взимам ли шапката или ще мина само с ракиена разтривка![]()
![]()

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аз си нося всичко ама мен по принцип не ме кълвът,този път ще водя и малкия а той им е като десерт един комар да има ще го ухапе 10 пъти за една минута.Иначе от 15г.ходя в тоя край и си спомням само за един непоносим излет на Чилифтера (ако не бъркам името),тогава си спомням че беше страшно,оттогава ми е и шапката и така си седи неизползвана.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ЧифтилераВАЛЬО написа:...Чилифтера...

Абе не знам от захлаждането ли от що ли,но май понамаляха малко гадовете (комарите)

Сори ама е от годинитеstich написа:ЧифтилераВАЛЬО написа:...Чилифтера...
Абе не знам от захлаждането ли от що ли,но май понамаляха малко гадовете (комарите)

Здравейте колеги в неделя бяхме с приятели на яз.Дъбравка , много дребна таранчица на жито. Миналата година винаги даваше успех , но тая като за първи път малко ни разочарова по едно време почнаха така малко по едри таранки но като цяло риболова не беше от най резултатните да се надяваме че причината е много силния вятър който духаше и много трудно се разбираше кога кълве. В неделя мислим да ходим на Кула някой от колегите който е бил нека сподели мястото, стръвта и ако има нещо друго за по - добър риболов. Благодария
- GODzillata
К'ва Кула?
В неделя вече Дунава е разрешен! 

- metodid
- ще става разбирач
Има ли ги расперите около Видин?
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
По принцип ли питаш или сегаmetodid написа:Има ли ги расперите около Видин?