Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- lif3house
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Остава малко до откриванетоооо
-
- новобранец
Здравейте, нов във форума потребител съм. С мъжа ми бяхме позабравили удоволствието от риболова. Препоръчайте неплатен водоем край София в западна или северна посока.
Вчера на Челопечене колега е извадил амур над 5 килца и отделно дребни перки.
Тия дни ще захождам нанякъде и ще драсна инфо

-
- новобранец
Ха-ха на амур над 5 кила не се и надявам. Мъжо сънува някакви щуки, но след близо 5 годишна пауза, по-скоро ще бъде "късмета на начинаещия". Имаме седмица да извадим такъмите ... абе въобще да си спомним как ставаше хватката.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Панчарево става за разчупване на ледовете между човек и въдица след дълго отсъствие.
Н устието върви шарен риболов на дребни рибки.

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
-
- новобранец
Благодаря за предложението, но никога не сме харесвали Панчарево. А и питах за северна и западна посока - Пожарево, Хераково, Сливница, прочие в тази посока. Волуяк (платен) разбрах , че не става по ред причини. Бягам от платените , не защото ми се свидят х лева, а щото никога не сме си броили пръчките, пък и не ми се дават пари на някой незнайно защо в смисъл обявява се, че е захранено, пък то не ще да мъцне. Да не говорим, че според мен платен водоем с възможност да ловиш в забрана и без риболовен билет е простотия.
- koko_alfata
- новобранец
Здравейте колега.Днес макар и гадното време реших да посетя Панчарево и доста неподготвен имах слука.Излизат и едри каракуди и линчета с добър размер.
- Прикачени файлове
-
- 80.jpg (86.52 KiB) Преглеждано 1085 пъти
-
- 79.jpg (124.41 KiB) Преглеждано 1085 пъти
Колкото повече набира,толкова повече набира........
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Добре де само при мен ли излизат линчета по 20-30 грама 

Колеги, кажете кой къде ще го открива? Някъде около София, някъде по големите язовири или някъде на платено? Аз се чудя да се насоча към Панчарево (неплатения), дали да се поослушам за някоя друга дестинация, гледам че колегите напоследък дават позитивни отзиви от водоема?
Последно промяна от vixun на Пон Май 27, 2013 10:55 am, променено общо 1 път.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Явно са ни малки мониторите, трябва да си вземем по-големиProtos_Immortal написа:Добре де само при мен ли излизат линчета по 20-30 грама

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Не ти е верен кантараProtos_Immortal написа:Добре де само при мен ли излизат линчета по 20-30 грама

Аз бях в петък сутринта ненадейно и рано-рано се озовах на Панчарево под гумаджийницата. Отворих сергията в 6,00 ч. и до 8,00 капо. След това бабушките се пораздвижиха и хванах около 15+1 трофейна, 3 добри уклея и няколко дребни костуряги. Захранката действаше добре. И така до 11,00 часа и след това като духна един вятър и по езерото се понесе килим от водорасли. Просто не можеше да се хвърли. Такова нещо за първи път виждам там. И приключих, но все пак съм доволен. Понапреднах с мача още малко.
-
- научил се да хвърля
Явно не сте били тук от доста време. Пожарево миналата година го източиха и сега има вода но нищо друго.Хераково е платен-10лв на пръчка от 07:00 до 19:00ч и 15лв ако оставаш и за през нощта.Имаш право да вземеш 3 бр. шаран. Сливнишкия също е платен. Брат ми ходи преди седмица и си остана само с таксата. Не се плаща само по баластиерите около софия.Успех!!!dark_shine написа:Благодаря за предложението, но никога не сме харесвали Панчарево. А и питах за северна и западна посока - Пожарево, Хераково, Сливница, прочие в тази посока. Волуяк (платен) разбрах , че не става по ред причини. Бягам от платените , не защото ми се свидят х лева, а щото никога не сме си броили пръчките, пък и не ми се дават пари на някой незнайно защо в смисъл обявява се, че е захранено, пък то не ще да мъцне. Да не говорим, че според мен платен водоем с възможност да ловиш в забрана и без риболовен билет е простотия.

На волуяк платеното е 10 лева 2бр въдици до 3 кг безплатно
Някой ходил ли е скоро на хераково,суходол или храбърско... Дайте някакво инфо за тях ако имате
-
- разбира нещата
Е как амур на челопечене колега? За баластриерата ли става въпрос?R.Marinov написа:Вчера на Челопечене колега е извадил амур над 5 килца и отделно дребни перки.