Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от lif3house »

Остава малко до откриванетоооо
dark_shine
новобранец
новобранец

Мнение от dark_shine »

Здравейте, нов във форума потребител съм. С мъжа ми бяхме позабравили удоволствието от риболова. Препоръчайте неплатен водоем край София в западна или северна посока.
Аватар
R.Marinov
новобранец
новобранец

Мнение от R.Marinov »

Вчера на Челопечене колега е извадил амур над 5 килца и отделно дребни перки.
Тия дни ще захождам нанякъде и ще драсна инфо :)
dark_shine
новобранец
новобранец

Мнение от dark_shine »

Ха-ха на амур над 5 кила не се и надявам. Мъжо сънува някакви щуки, но след близо 5 годишна пауза, по-скоро ще бъде "късмета на начинаещия". Имаме седмица да извадим такъмите ... абе въобще да си спомним как ставаше хватката.
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Панчарево става за разчупване на ледовете между човек и въдица след дълго отсъствие. :wink: Н устието върви шарен риболов на дребни рибки.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
dark_shine
новобранец
новобранец

Мнение от dark_shine »

Благодаря за предложението, но никога не сме харесвали Панчарево. А и питах за северна и западна посока - Пожарево, Хераково, Сливница, прочие в тази посока. Волуяк (платен) разбрах , че не става по ред причини. Бягам от платените , не защото ми се свидят х лева, а щото никога не сме си броили пръчките, пък и не ми се дават пари на някой незнайно защо в смисъл обявява се, че е захранено, пък то не ще да мъцне. Да не говорим, че според мен платен водоем с възможност да ловиш в забрана и без риболовен билет е простотия.
Аватар
koko_alfata
новобранец
новобранец

Мнение от koko_alfata »

Здравейте колега.Днес макар и гадното време реших да посетя Панчарево и доста неподготвен имах слука.Излизат и едри каракуди и линчета с добър размер.
Прикачени файлове
80.jpg
80.jpg (86.52 KiB) Преглеждано 1085 пъти
79.jpg
79.jpg (124.41 KiB) Преглеждано 1085 пъти
Колкото повече набира,толкова повече набира........
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Добре де само при мен ли излизат линчета по 20-30 грама :D
vixun
новобранец
новобранец

Мнение от vixun »

Колеги, кажете кой къде ще го открива? Някъде около София, някъде по големите язовири или някъде на платено? Аз се чудя да се насоча към Панчарево (неплатения), дали да се поослушам за някоя друга дестинация, гледам че колегите напоследък дават позитивни отзиви от водоема?
Последно промяна от vixun на Пон Май 27, 2013 10:55 am, променено общо 1 път.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Protos_Immortal написа:Добре де само при мен ли излизат линчета по 20-30 грама :D
Явно са ни малки мониторите, трябва да си вземем по-големи :lol: :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Protos_Immortal написа:Добре де само при мен ли излизат линчета по 20-30 грама :D
Не ти е верен кантара :lol: .

Аз бях в петък сутринта ненадейно и рано-рано се озовах на Панчарево под гумаджийницата. Отворих сергията в 6,00 ч. и до 8,00 капо. След това бабушките се пораздвижиха и хванах около 15+1 трофейна, 3 добри уклея и няколко дребни костуряги. Захранката действаше добре. И така до 11,00 часа и след това като духна един вятър и по езерото се понесе килим от водорасли. Просто не можеше да се хвърли. Такова нещо за първи път виждам там. И приключих, но все пак съм доволен. Понапреднах с мача още малко.
lazo65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lazo65 »

dark_shine написа:Благодаря за предложението, но никога не сме харесвали Панчарево. А и питах за северна и западна посока - Пожарево, Хераково, Сливница, прочие в тази посока. Волуяк (платен) разбрах , че не става по ред причини. Бягам от платените , не защото ми се свидят х лева, а щото никога не сме си броили пръчките, пък и не ми се дават пари на някой незнайно защо в смисъл обявява се, че е захранено, пък то не ще да мъцне. Да не говорим, че според мен платен водоем с възможност да ловиш в забрана и без риболовен билет е простотия.
Явно не сте били тук от доста време. Пожарево миналата година го източиха и сега има вода но нищо друго.Хераково е платен-10лв на пръчка от 07:00 до 19:00ч и 15лв ако оставаш и за през нощта.Имаш право да вземеш 3 бр. шаран. Сливнишкия също е платен. Брат ми ходи преди седмица и си остана само с таксата. Не се плаща само по баластиерите около софия.Успех!!! :drinkers:
Pu6ap
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pu6ap »

На волуяк платеното е 10 лева 2бр въдици до 3 кг безплатно
Pu6ap
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pu6ap »

Някой ходил ли е скоро на хераково,суходол или храбърско... Дайте някакво инфо за тях ако имате
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

R.Marinov написа:Вчера на Челопечене колега е извадил амур над 5 килца и отделно дребни перки.
Тия дни ще захождам нанякъде и ще драсна инфо :)
Е как амур на челопечене колега? За баластриерата ли става въпрос?
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”