Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ръжево Конаре
-
- ще става разбирач
Ръжево Конаре
За втори път на първата дупка като влизаш от Ръжево Конаре.Бяхме за 4-5 часа главно за щука бяла риба и както винаги една въдица на дъно.
Имаше доста хора абсолютно всички търсеха щуката,но докато си тръгнах никой не сполучи.
Поредното капо на тези сепарации и вече ги отписвам тъй като със собствените си очи видях отгоре тапите на мрежата,която бяха пуснал и никой не може да ме убеди,че не се тарашат тези сепарации.
Еми това е....
Имаше доста хора абсолютно всички търсеха щуката,но докато си тръгнах никой не сполучи.
Поредното капо на тези сепарации и вече ги отписвам тъй като със собствените си очи видях отгоре тапите на мрежата,която бяха пуснал и никой не може да ме убеди,че не се тарашат тези сепарации.
Еми това е....

То риба има ама водата е повече.
- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Ръжево Конаре
В такива дни обикновенно щуката си пасуваribata92 написа:Имаше доста хора абсолютно всички търсеха щуката

Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!
-
- ще става разбирач
няма да е зле ако имаш лодка да влезеш,че мръсниците са ги метнали навътре посредата някъде на първата дупка от към Ръжево Конаре.Ако бяха по-навън щях да се опитам с едно лово на дъно и да ги качна с дебело влакно,ама нъц мн са навътре..fizika01 написа:И аз слушам разни работи за сепарацийте и вече се чудя дали д ли да не взема една лода о да накъсам малко мрежи.
То риба има ама водата е повече.