Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Голям Беглик и Широка Поляна
Модератор: Paublo_Eskobar
Голям Беглик и Широка Поляна
Здравейте колеги искам да попитам след като се водят пастървови зони споменатите язовири дали в почивни и празнични дни риболова там е разрешен?
-
- разбира нещата
Re: Голям Беглик и Широка Поляна
Да,но само за пъстърва 

Мерси колега.alankulu1987 написа:Да,но само за пъстърва
- borislav58
- сериозен играч
Събота бях на Доспат, и на връщане през Широка видях няколко екипа на ИАРА Пазарджик .Много колеги дебнат каракудата по ръкавите, и са си навлекли гневът на проверяващите .
Пъстърва може да ловиш на базите на Романтика на стената /Кавал Тепе/ също видях лодката на ИАРА да тролят и те .
Пъстърва може да ловиш на базите на Романтика на стената /Кавал Тепе/ също видях лодката на ИАРА да тролят и те .
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- livinginchaos
- научил се да хвърля
Нали още е забрана доколкото знам... ИАРА най-вероятно теглят куки за мрежите.
Да колега забранена е но тези язовири се водят пъстървови зони и в празничните и почивни дни риболовът на пъстърва там е разрешен.livinginchaos написа:Нали още е забрана доколкото знам... ИАРА най-вероятно теглят куки за мрежите.
-
- новобранец
Скоро говорих с проверяващ от ИАРА за Беглик и Широка поляна, каза че въпреки че са над 1500 м. ги включват към тези до 1500м. тъй като има шаранови риби и забраната важи до 15 юни.Разрешен по закон е Белмекен тъй като е над 1500м. Допускат компромис и за Доспат, но само втичалото, реката на Сърница и след Бърдуче до Доспат.
Моля ви оставете рибата да си хвърли хайвера на спокойствие, стига с тия номера с риболова на пъстърва.
Моля ви оставете рибата да си хвърли хайвера на спокойствие, стига с тия номера с риболова на пъстърва.