Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

СЕЗОН 2013-тема за похвали от риболовните излети
Модератор: nkolev66
-
- ще става разбирач
Re: СЕЗОН 2013-тема за похвали от риболовните излети
Да ви е сладко!
- rikitikitavi
- разбира нещата
[quote="spear............Черната коремна ципа гледам не я чистиш. Не ти ли нагарча? ...........[/quote]
Ако е измита добре отвътре рибата, не усещам разлика във вкуса. Дразни ме основно визуално ама като бързам не се занимавам с нея.
Ако е измита добре отвътре рибата, не усещам разлика във вкуса. Дразни ме основно визуално ама като бързам не се занимавам с нея.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
ЪЪъъъъ, аз пък си имам женичка като пчеличка, чисти я до бяло,а после се изяжда изцяло.
Никоя риба не е по - важна от живота !
- penioprimorsko
- новобранец
Хайде малко да раздвижим темата.Кефал 2.5 кг.
- Прикачени файлове
-
- 19052013.jpg (57.47 KiB) Преглеждано 1325 пъти
Браво Пена много хубава риба !penioprimorsko написа:Хайде малко да раздвижим темата.Кефал 2.5 кг.

- rikitikitavi
- разбира нещата
Сериозен рибок. Браво.penioprimorsko написа:Хайде малко да раздвижим темата.Кефал 2.5 кг.
Е-книгата "Черноморски риболов"
На варненци препоръчвам да се оглеждат на вълнолома,виждал съм големи говеда бавно да цепят и тогава хормона ги е ударил и много не внимават.
- penioprimorsko
- новобранец
Хайде де,никой ли не ходи за риба.Морето пълно с риба .а снимки няма.
Ходя бе, всеки ден, ама водата студена и риба няма. Днес същата работа на Карантината.
Пашата обича смелите.
- penioprimorsko
- новобранец
Два кефала и др.
- Прикачени файлове
-
- Изображение0316.jpg (179.97 KiB) Преглеждано 1041 пъти
-
- новобранец
На нямането толкова риба! Ами като тръгне кво ши става?!? 

-
- ще става разбирач
Поздравления за улова! Много се радвам на снимките! Това означава, че и тук на север има още шанс да се хване миграцията. Влизах в Каварна в събота. Виждах малко след върха на стрелата. За 2 часа видях три пасажа от по 4 риби около педя това в събота до обяд. В неделя не можах да вляза, но май е имало хубави риби.
Вчера в 11:00 ми се обади шурея,много възбуден,от многото риба която гледал в момента.Три метра широка река от риба.Между първа и втора буна във Варна.Наслаждавал им се 15тина минути.Вътели се в кръг.
Отидохме в 16:00 да ги "уважим"но морето вече не "даваше" да му се радваме.
Днес все пак направих сефтето на харпуна.Паткан 15см.Живееше на квартира в нас от няколко дена.Купвах му храна и го храних два-три дена (ОТРОВА),след това му купих и нова стая (КАПАН),но без резултат,докато днес не се засякахме на стъпалата към мазето.Опита се да се скрие там някъде,но харпуна за кая (45см) се представи както подобава.Сега котките на съседката рускиня празнуват.
Не съм очаквал да открия сезона така,но...
Отидохме в 16:00 да ги "уважим"но морето вече не "даваше" да му се радваме.
Днес все пак направих сефтето на харпуна.Паткан 15см.Живееше на квартира в нас от няколко дена.Купвах му храна и го храних два-три дена (ОТРОВА),след това му купих и нова стая (КАПАН),но без резултат,докато днес не се засякахме на стъпалата към мазето.Опита се да се скрие там някъде,но харпуна за кая (45см) се представи както подобава.Сега котките на съседката рускиня празнуват.
Не съм очаквал да открия сезона така,но...