Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

страшно е!!!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
страшно е!!!!!
колеги в4ера при жестока катастрофа в Сливен загинаха невинни баща и син.мерцедес ги удря челно и ги убива на място и това става в 13.00 часа на улица която е много уживена и с по две платна в посока
казват че мерцедеса карал с двеста предприел троино изпреварване и ги убива.Замба, Пламене почиваите в мир!Колеги моля ви шофираите разумно!

- Николай Неделков
- учете се от него
тъжно е че всеки ден загиват хора по такъв нелеп начин
- от нечие безрасъдство 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Николай Неделков
- учете се от него
не е така natrii ... за жалост не е така... в Перник не отдавна пияна жена с Голф 2 уби трима човека... не е до гъзарията, а до безрасъдството ... замислете се 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за пернишки шофьори нали ми знаеш мнението...nikejo написа:не е така natrii ... за жалост не е така... в Перник не отдавна пияна жена с Голф 2 уби трима човека... не е до гъзарията, а до безрасъдството ... замислете се

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
който е хванат с алкохол или е направил по драстично нарушение да се праща в спешно отделение,като санитар чистач за определено време.Да види малко начупени кости и разпилян мозък,страданието и болката на хората.Тогава да преценява как ще се качва да кара автомобил.
Аз съм карал седем години таксиметров автомобил и сам видял много такива,та от там си правя тоя извод.Сигурен съм че тук има колеги който са постоянно на пътя и са виждали какво ли не,та знаят за какво говоря.
Аз съм карал седем години таксиметров автомобил и сам видял много такива,та от там си правя тоя извод.Сигурен съм че тук има колеги който са постоянно на пътя и са виждали какво ли не,та знаят за какво говоря.