Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Сафрид 2013
И вашата не е лека - абееее,
хептен си е мамата де.
Да ходиш на майната си да хванеш 10 рибки.
хептен си е мамата де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- zxzx
- научил се да хвърля
КИРО написа:И вашата не е лека - абееее,
хептен си е мамата де.

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- вече хвърля и на тежко
тая вечер от 20:00 до 21:00,20 сафрида на скалите на ахтопол.Започна да кълве след 20:30 чак
.Чепарето ми беше номер 9 зелено
.Чепарето ми беше номер 9 зелено
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

-
- новобранец
Днес на Петрол от 19:30 до 20:30ч. валат.
- zxzx
- научил се да хвърля
В 05.00 щурмувах портала на източното пристанище като минах батиерите на зиг заг и настерща ми охраната мунка че ще го глобяли 10лв за дето съм минал от там,аз му казвам исках да мина през кпп но там явно всичко живо спи лопах на една врата никой и айде през бариерите големият проблем остана къде да паркирам колата,след няколко обиколки в района на пристанището натиках колата на един частен паркинг точно до светофара бариерата беше оставена вдигната и аз това чаках.Общо взето се получи риболов,риби по 1 на чепарето рядко по две цвят тиква но куките ми уж 10 номер а все едно са 8 рибата се взимаше горе.В 09.00ч споделих на един колега къде съм спрял той вика отива че ще викнат паяка и до там с риболова за мое щастие колата си беше още там,ето какво хванах.

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- shturetc
- ще става разбирач
zxzx,още вчера "написа сценария" на филма и днес си го реализирал
Важното е,че си бил вътре и си хванал някоя и друга риба!
Аз днес хвърлих първото чепаре на 1-во КМ в...пет без десет(няма майтап) с надеждата ,че рибата ще ме чака като вчера--не би!За няколко замятания една граца и ...се насочих към чупката-между носа на кораба,който товарят със скраб и влекачите.Там алтава работа-рибата основно взимаше на максимално замятане навътре и то по единички,рядко двойки,а на тройките (3-4) взехме да викаме синджири
До към 10 ч имах към'то кило и реших да си хващам...тетраподите.На второ КМ няколко колеги бореха скуката с редки единични екземпляри и рекох още цигара време да се включа в играта...ама без особен ентусиазъм...Силно замятане на вътре и...закачка...не бе--риба
синджир...и като тръгнааа (дет' се вика---а както с Наско от Поморие си имаме лафа--"...и като и го...."
)--един час бой ( някъде между 10:15 и 11:30).Бой и на близо и надалеч,и на макари и на директни--красива работа.Заформихме с колегите по 3-4 кила(то взе да става като теорема това количество тия дни),Нептун рече стига и...рибата изчезна все едно никога не я е имало.Още 30-40 минути инатливо едни хвърляхме и други клатеха,ама риба йок и повечето взехме пътя
Да похваля Данчето и бай Стоян ,че на яхтпорта са я ломили тази риба бая повече време от нас-на 1-2 КМ-а и,съответно,трудно носеха торбите
...И,накрая,ако някой се чуди дали да атакува порта сега....ами,дерзайте!Гледайки от прозореца си какъв перфектен моряк духа,ще е чудо,ако не даде риба и привечер.Аз си дожулвам ракията,влизам в банята(до сега сили нЕмах
) и после у креватО 

Аз днес хвърлих първото чепаре на 1-во КМ в...пет без десет(няма майтап) с надеждата ,че рибата ще ме чака като вчера--не би!За няколко замятания една граца и ...се насочих към чупката-между носа на кораба,който товарят със скраб и влекачите.Там алтава работа-рибата основно взимаше на максимално замятане навътре и то по единички,рядко двойки,а на тройките (3-4) взехме да викаме синджири

Да похваля Данчето и бай Стоян ,че на яхтпорта са я ломили тази риба бая повече време от нас-на 1-2 КМ-а и,съответно,трудно носеха торбите

...И,накрая,ако някой се чуди дали да атакува порта сега....ами,дерзайте!Гледайки от прозореца си какъв перфектен моряк духа,ще е чудо,ако не даде риба и привечер.Аз си дожулвам ракията,влизам в банята(до сега сили нЕмах

- shturetc
- ще става разбирач
...Само да вметна,че днес рекох да импровизирам без перушини(ишил и от оная,боядисаната в розово
) и вкарах в боя 10-ки с 1 нишка бяло ув,1 нишка (дийп)пърпъл ув и две нишки обикновено ,зелено ламе--като я имаше рибата дертове нямах на въпросния такъм...даже май взимах най-добре от всички колеги,ама...да не ставам прекалено горделив,че Господ гледа

- zxzx
- научил се да хвърля
shturetc
Поздравления за добрият улов аз смятах още да остана но заради пустата кола се изнесох,и до мен имаше един бай Стоян до 08.00 хващаше доста на тъмно зелено ламе куки 10 номер,а ракията след един час съм я почнал и аз Наздраве
Поздравления за добрият улов аз смятах още да остана но заради пустата кола се изнесох,и до мен имаше един бай Стоян до 08.00 хващаше доста на тъмно зелено ламе куки 10 номер,а ракията след един час съм я почнал и аз Наздраве

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега идвам от 1-во КМ.Просто минах между другите неща които вършех,за да погледна какво е положението.Имаше около 7-8 човека общо и тук-там някой вадеше по някоя единична риба.Дано по-късно даде повече.На онзи паркинг,който колегата спомена по-рано не спирайте,защото наистина вдигат.Инак за Щурчо няма какво да се добави,той си се доказа като готин колега тук и сега остава само да се засечем някой ден и по рибешките явки,за да се запознаем

Качествени чепарета Borkata

- zxzx
- научил се да хвърля
BorisK
Това с паркирането след нощните обиколки от пристанището до старата поща де що има паркинг в колперациите ударих на камък ако знаеш някъде където не е синя зона може да споделиш,че иначе ако стоя цял ден с парите който ще дам за синя зона ще си купя толкова риба колкото и цял ден да дремя няма да хвана.поздрави веднъж се видяхме на германката какво стана с лодката не си се похвалил
?
Това с паркирането след нощните обиколки от пристанището до старата поща де що има паркинг в колперациите ударих на камък ако знаеш някъде където не е синя зона може да споделиш,че иначе ако стоя цял ден с парите който ще дам за синя зона ще си купя толкова риба колкото и цял ден да дремя няма да хвана.поздрави веднъж се видяхме на германката какво стана с лодката не си се похвалил

-
- новобранец
Ако се мине по тетраподите от външната страна на вълнолома покрай Фрегатата, до Приморец има все още безплатен паркинг. Разстоянието е по-късо,но е малко зор по рогатките.Все пак е вариант за по-упорити риболовци.
- zxzx
- научил се да хвърля
Няма колега и там има знаци минах и от там сутринта,ако говориш от ляво има бариера от дяно паркинг синя зона е миналото лято там спира за плаж но това лято ще се ходи другаде
-
- научил се да хвърля
На Морска гара-Варна се взема граца с дългите пръти,ама слабо. Рибата горе м/у 2-4 метър.Чепарета не подбира, край когото мине,на моменти се вземат и по 4-5 риби.
- shturetc
- ще става разбирач
zxzx,паркинга до Фрегатата,за който ти е споменал и колегата Джак,въпреки че е сигнализиран със знаци като синя зона,все още е свободен ("сезонът" му,т.е. функционирането ,ако не се лъжа,започва на 1 юни...3 юни де,щото в събота и неделя синя зона няма).
Борка,и днес смятам да си поиграя на прескочи кобила с тетраподите още по тъмно(след 2 часа,а сега е 1 и половина след полунощ).Ако наминеш, ще ме познаеш по външната прилика с Котоошу
,дългата кичара (или опашка) и ...странните такъми (например макаричката,с която замятам чепарето е 4000-някой ги използват за улов на сомове
)
Инак,жалко за Димака(него го оставих на 1-во КМ с пожелания за Добра слука) и Илиян(той щеше да идва след работа),че всуе са се пекли на слънцето кат' полякини на евин плаж,а рибите ги е нямало
...Дано надвечер поне, ги е навестил по-гъст сафриден пасаж!?
Борка,и днес смятам да си поиграя на прескочи кобила с тетраподите още по тъмно(след 2 часа,а сега е 1 и половина след полунощ).Ако наминеш, ще ме познаеш по външната прилика с Котоошу

Инак,жалко за Димака(него го оставих на 1-во КМ с пожелания за Добра слука) и Илиян(той щеше да идва след работа),че всуе са се пекли на слънцето кат' полякини на евин плаж,а рибите ги е нямало