Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
колеги от кога го разрешават огняново.
-
- научил се да хвърля
-
- новобранец
Е аз още като започнах да питам уточних, че с години не сме ходили за риба. Май от четене из форума си избрахме - язовир Братушково. Пък ще видим.lazo65 написа:
Явно не сте били тук от доста време. Пожарево миналата година го източиха и сега има вода но нищо друго.Хераково е платен-10лв на пръчка от 07:00 до 19:00ч и 15лв ако оставаш и за през нощта.Имаш право да вземеш 3 бр. шаран. Сливнишкия също е платен. Брат ми ходи преди седмица и си остана само с таксата. Не се плаща само по баластиерите около софия.Успех!!!
Дам за там става въпрос.. и аз реагирах така и бях приятно изненаданogi_peugeot написа:Е как амур на челопечене колега? За баластриерата ли става въпрос?R.Marinov написа:Вчера на Челопечене колега е извадил амур над 5 килца и отделно дребни перки.
Тия дни ще захождам нанякъде и ще драсна инфо

-
- разбира нещата
Че от къде се е взел този амур там.Мисля,че амура не се размножава на нашата територия......много странно
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И на Негован има амур , явно са зарибител от предишни години няма как сам да се размножава за съжаление .
Иначе едни приятелчета на Мало Бучино 4 кг каракудки и 1 малко шаранче , но са сипвали нещо против червенка във водата и сега жълтее яко.
Иначе едни приятелчета на Мало Бучино 4 кг каракудки и 1 малко шаранче , но са сипвали нещо против червенка във водата и сега жълтее яко.

На Враждебна до летището,сутринта няколко баби и костурчета тук таме и уклей,и много слънчаци.
Някой ходил ли е скоро на хераково,суходол или храбърско... Дайте някакво инфо за тях ако имате
За кой водоем става въпрос този ,който е след Суходол,и се намира от лявятя страна отивайки кям Иваняне?MiTaKa™ написа:Иначе едни приятелчета на Мало Бучино 4 кг каракудки и 1 малко шаранче , но са сипвали нещо против червенка във водата и сега жълтее яко.
-
- разбира нещата
Вчера на враждебна 777 за 24 часа направихме с шурея ми добър риболов за пръв път от много време на сам.Равносметката е 7 шарана и две канални сомчета.Няколко изпуснати и един буквално откачил се на брега.Това е колеги.
-
- разбира нещата
Вчера на враждебна 777 за 24 часа направихме с шурея ми добър риболов за пръв път от много време на сам.Равносметката е 7 шарана и две канални сомчета.Няколко изпуснати и един буквално откачил се на брега.Това е колеги.
-
- научил се да хвърля
Колко големи са шараните горе-долу, ние врътнахме поредното капо там миналата седмица.
-
- разбира нещата
Миналата седмица и ние врътнахме капо но този път кълвеше.Шараните не са големи по около кило ,кило и половина.До нас едни момчета хванаха 10 шарана като единия беше 3 - 4 кг.Те бяха седяли там 24 часа и ние като отидохме трябваше да си тръгват.Не бяха хванали една риба.Навихме ги да останат с нас за през ноща и хванаха 10 шарана.на следващата сутрин просто спря да кълве и до 15:00 часа нямаше пипане.Всичките риби се хванаха през ноща.mitkom написа:Колко големи са шараните горе-долу, ние врътнахме поредното капо там миналата седмица.