НЕСПРАВЕДЛИВОСТ

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

НЕСПРАВЕДЛИВОСТ

Мнение от didooo »

Разрешава се нощният любителски риболов в осем водоема в страната и в определени участъци на река Дунав В определените водни обекти, нощен любителски риболов може да се извършва от 1 юни 2013 г. до 1 декември

Със заповед на министъра на земеделието и храните
проф. Иван Станков се разрешава извършването на любителски риболов през
тъмната част на денонощието в периода от 1 юни 2013 г. до 1 декември 2013
г.
Нощен любителски риболов може да се извършва в следните водни обекти:
-язовир “Жребчево”, област Стара Загора и област Сливен;
-язовир “Искър”, област София;
-язовир “Пясъчник”, област Пловдив;
-язовир “Тракиец”, област Хасково;
-язовир “Огоста”, област Монтана;
-язовир “Александър Стамболийски”, област Габрово;
-язовир “Сопот”, област Ловеч;
-язовир “Тича”, област Шумен.
И така питам АЗ -
как така или ЗАЩО някой си е посочил язовирите на , които ходи на някой който има властта да разреши нощнеят риболов , защото на такова ми мирише
По какъв критерии се избраха тея язовири и това което ме вълнува пряко мен ЗАЩО Цонево нее сред тях
Знам , че е далеко от София и ако някой от там тръгне насам няма да дойде тук а на Тича ама надали има по-обран язовир от вапросния а с нощен риболов там няма да е чак така ОТ ЕДНА СТРАНА И ОТ ДРУГА ПЪК МИ СЕ СТРУВА РЕДНО ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НИ ЯЗОВИРЕ ДА Е СЛОЖЕН В ТАЯ ГРАФА апък и само от област Варна няма
ХОРА СВЕТА И БЪЛГАРИЯ НЕЕ СОФИЯ и ако се разрешава нещо го правете примерно според големината В КАЗАРМАТА НИ НАРЕЖДАХА ПО ВИСОЧИНА А НЕ ПО МЕСТОЖИВЕЕНЕ
ИЛИ АКО НЕСЪМ ПРАВ ДАЙТЕ САМО НА МОРЕТО ДА Е РАЗРЕШЕНО А В ЯЗОВИРИТЕ ТОТАЛНА ЗАБРАНА ЗА 5-6 ГОДИНИ И ДА ВИ ВИДЯ ТОГАВА ГЛЕДНАТА ТОЧКА
Поздрави и дано някой се вразоми
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Re: НЕСПРАВЕДЛИВОСТ

Мнение от lif3house »

Според мен е въпрос на време да се разрешат повече водоеми за нощен риболов, вижда се че се върви натам. Малко по български пак се подхожда, до сега нощния риболов беше забранен, пускат се водоеми, в които се разрешава и пак има недоволни! Не бъдете егоисти, както какзах по-горе въпрос на време е да се разрешат повечето или поне в рамките на един сезон да се види каква е разликата в популацията и бракониерството в разрешените за нощен риболов, ако е в положителна насока ще очакваме още разрешени за нощен риболов водоеми. Наслука!
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

прав си колега ама ако примерно Искар небеше в списака ВОЙНА ЩЕШЕ ДА СТАНЕ
ама нее така НАЛИ
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Абе за обран язовир съм готов да споря с теб,защото незнам дали си запознат със ситуацията на яз.Пясъчник. За един месец извадиха от него при 2 проверки само над 4 км. мрежи !!! То в морето не се пускат толкова много мрежи !
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

хахахахахахахаха Колега тука само на пазачите на стената мрежите са толкова а за нагоре към Аспарухово данеговорим
Пример през годините съм извадил над километар мрежи само аз а и знам за десетки киломтри , а лошото е , че в тях и риба няма
Последно промяна от didooo на Вто Май 28, 2013 12:34 pm, променено общо 1 път.
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

прави си изводи дали има по-обран
за Пясъчник наскоро четох за извадени мрежи ама пълни с риба
ТУК И НЕИМ СЕ ЗАРИБЯВА
elmur
новобранец
новобранец

Мнение от elmur »

Колега, доста се изписа по този въпрос и затова как са избрани язовирите. По равно в южна и северна България. Едни от най-посещаваните за да може да се подават повече сигнали за бракониери. И че това е начална стъпка и ако резултатите са добри (много сигнали за бракониери) да стане за всички водоеми.
Обаче никой не поема инициатива, а само косури намира след това. Да си написал предложение и да си го внесъл по надлежния ред.
Не мога да намеря темата в която беше описано, не е в този форум обаче.
Дано съм ти отговорил.
не ще, не ще па спре
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

elmur написа:По равно в южна и северна България.
Те хубаво са ги разделили по равно в северна и южна България, ама всичките са в западната и централната част на България, ние от източната част не сме ли хора. Който и язовир да погледна , с изключение на Тича са на 300+ км от Варна. А като го погледнеш от София всичките са на под 300 км, с изключение на Тича

За мен ето това е несправедливост.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

аве колега докато недойдат софиянците на наща няма да има овективност
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

ТОВА , ЧЕ ИМА ТУК МОРЕ НЕПРАВИ ПО-МАЛКО ПОСЕЩАВАНИ ЯЗОВИРИТЕ В ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ
И само още нещо където и когото за каквото и да го накараш да ти каже посоките НЯКОЙ СИ ТАМ реда е един ИЗТОК , ЗАПАД , СЕВЕР , ЮГ
Какво означава поравно в северна и южна - дължината на България е от ИЗТОК НА ЗАПАД ама ако така се направи разпределението НЯМА КАК ВСИЧКО ДА Е В ЗАПАДНА България без значение по-насевер или на юг
България нее София ЕИИИИИИИИ
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

недеи са коси колега,тези които не са от този краи не ги интерсува много нашата зла участ,те имат де да ловят вечер, и ги боли шперцо за нас.
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

има хора които го приемат предложението ама има и дето го отправят и на тях им пожелавам да дойдат на нашата на господата предполагам ПРЕЦЕДАТЕЛИ НА КЛУБОВЕ И ЗДРУЖЕНИЯ да ...................
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

kalmat написа:недеи са коси колега,тези които не са от този краи не ги интерсува много нашата зла участ,те имат де да ловят вечер, и ги боли шперцо за нас.
все едно па не ходите на нощен,айде стига ревахте.Като не ви харесва какво са направили и продължават да правят хората за вас ходете сами по институциите.Така е много лесно седим и ревем,че все нещо не ни е наред,ама нищо не правим.Това кои язовири да се пуснат е решение на ИАРА а не на колегите борещи се за клаузата.Това е експеримент и догодина може и по-голяма част да пуснат.Мислете в перспектива и ако нещо не ви харесва помислете с какво ВИЕ сте допринесли и тогава ревете.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

колега какво е това Тракиец , Огоста и Сопот и кога тея локви станаха по-важни от примерно Цонево и Ивайловград и тнт
Значи разрешаваме нощния за да опазиме ЛОКВИТЕ а големите ги оставяме на произвола
И много ясно , че пак ще си кльонкам вечер ама разликата е , че на шопите няма да им кажат нищо а мен ще ме дебне акт
Каква ти догодина ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ВРЕМЕ ИМА ДО ТОГАВА
Ама и аз какво съм тръгнал да говоря за справедливост каточели на някой освен от региона ще му трепне
sa6i33
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa6i33 »

Ееехеее...щом и Огоста стана локва значи на тебе само морето ти е мерка за водоем :D
Смени си критерия малко за локвите
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”