Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
И аз ся ядох,ама не риба,а задушени телешко с гъбки,мани ги тия шарани,Павката добре е показал прасчо в предния пост,те там се крие ключо от мазето.И една пивка гроздана да има и идилията е пълна.
Имам един приятел кат тръгнеме на палатка,земеме бири,ракии,що ли не,ама като опрат нещата до месата,влиза в магазина и кат земе 5кг наденица и ми се отпие.
Имам един приятел кат тръгнеме на палатка,земеме бири,ракии,що ли не,ама като опрат нещата до месата,влиза в магазина и кат земе 5кг наденица и ми се отпие.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Ама не е само Люси,Павел Иванов написа:Люс , ти си мазохист ! Как ги ядеш тия шарани ...
Сума ти мои познати обичат и ядат много шаран

Аз не мога да го понасям, а жената е забранила да го нося у дома

А днес пак имаше купон в службата, и щото ми писна от пиене

Та реших да се "спася" и да направя един вечерен риболов,
Ама моите риби ги нямаше,
Хванах само някакви костурета,
На част от които, подарих живота,
И сега си допивам в домашна обстановка

- G.Petkov
Какво нещо са спомените, аdaniel defoe написа:...И за да е пълна идилията ...

Въпреки големия зор днес, намерих едни стари снимки,
Тук е банкета за риболовната ми дружинка,
А оркестъра се казваше "Шоколадените момчета"

Приличат си малко с този на снимката на daniel defoe, нали

А в съседство имаше компания млади девойки, но поради колосалната възрастова разлика между двете компании, всички мои усилия да съберем масите, щото съм юбиляр удариха на камък

И верно - шоколадови бяха тия момчета

- GODzillata
Ами като не може да си ги хване, ще си ги купува!Павел Иванов написа: та чак и си ги купуваш от магазин

Люската само уклеи фаща май...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Момчета,тука тия снимки са за нашите азиатски приятели от нета
По принцип там се тачи каракудата най много,ама у нашия аквариум в Люлин плуват само шарани.Те и Рибената чорба
Леко люта,и се слага оцет и чесан за подправка.Тая година,като се хване сом при кмета на яз Искър,а той е там вече на бивак-ме викат мене като специалист по чорбата.Направил съм досега много казани,и ме търсят като специалист по Рибената чорба.Сега хапвам втора купичка,качих една и на комшията,щото много я обича.Тамън да натиснем и Бате Гошо пусна пост-Наздраве и със много настроение за здраве на компанията.

Риболовци.
- Павел Иванов
Георге , гледам девойките чек табелка са сложили над тях , ама не ви е било до четене на вашата група явно

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
ДНЕС ОТНОВО СЪМ КРАЙНО РАЗОЧАРОВАН ОТ ФОРУМА. ПИСАХ ЧАС И КАЧВАХ СНИМКИ В ТАЗИ ТЕМА И НАКРАЯ ВСИЧКО БЛОКИРА ОТНОВО-ЗА ВТОРИ ПЪТ МИ СЕ СЛУЧВА ТОВА.... И ОТНОВО ВСИЧКО БЕШЕ НАПРАЗНО... ЖАЛКО ЗА ИЗГУБЕНОТО МИ ВРЕМЕ-ВЗЕМАМ СИ ПОУКА И ВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАКА...
ТОВА Е КЪМ МОДОВЕТЕ И АДМИНИТЕ !!!!
Нужно ли е всичко да кача в друг риболовен форум и после да го копна тук, за да избегна напразния си труд?????????????????????????????
АМИ, ВЗЕМИТЕ ДА СИ ОПРАВИТЕ ШИБАНИЯ ФОРУМ... ИЛИ НИ КАЖЕТЕ ДОКОЛКО СИМВОЛА ИЛИ СНИМКИ МОЖЕМ ДА КАЧВАМЕ БЕЗ ДА НИ БЛОКИРА ФОРУМА????????????
ИЛИ ПЪК МИ ШИБНЕТЕ ЕДИН ДЪЛГОСРОЧЕН БАН.. И ТАКА ЩЕ СИ СМЕСТИМ ВЗАИМНО ЯДОВЕТЕ....
п.п. Даже вече имам екстра- при стартиране на и-нета директно ми се отваря страницата с пътеводителя на прехода
ТОВА Е КЪМ МОДОВЕТЕ И АДМИНИТЕ !!!!
Нужно ли е всичко да кача в друг риболовен форум и после да го копна тук, за да избегна напразния си труд?????????????????????????????
АМИ, ВЗЕМИТЕ ДА СИ ОПРАВИТЕ ШИБАНИЯ ФОРУМ... ИЛИ НИ КАЖЕТЕ ДОКОЛКО СИМВОЛА ИЛИ СНИМКИ МОЖЕМ ДА КАЧВАМЕ БЕЗ ДА НИ БЛОКИРА ФОРУМА????????????
ИЛИ ПЪК МИ ШИБНЕТЕ ЕДИН ДЪЛГОСРОЧЕН БАН.. И ТАКА ЩЕ СИ СМЕСТИМ ВЗАИМНО ЯДОВЕТЕ....
п.п. Даже вече имам екстра- при стартиране на и-нета директно ми се отваря страницата с пътеводителя на прехода

Последно промяна от Vid на Чет Май 30, 2013 2:26 am, променено общо 1 път.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
"Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4 годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона. Както тръгна маршрутката, и момиченцето започна да мрънка на майка си на тема "мамо, купи ми Барби!", при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка и и влезе в ритъма и и отговаряше с "за какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго" и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници. След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде:
... - Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба!
Майка и се усмихна: - И какво толкова ще кажеш на баба си за мен?
Момиченцето продължи: - Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо!
Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката.
- Е, и какво си видяла? - попита майката.
- Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати!
Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън.
Мислите си, че това е краят? Не бързайте. При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8 годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!" Маршрутката избухна в такъв смях, че принуди шофьора да спре, за да се смее на спокойствие. След като си пое дъх, шофьора се обърна към младия мъж: "Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката". Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората се смееха, а той седеше в пълно недоумение, вероятно мислейки си че се вози в маршрутка с идиоти. И наистина, какво толкова смешно има в "тате, купи ми войници"?"
... - Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба!
Майка и се усмихна: - И какво толкова ще кажеш на баба си за мен?
Момиченцето продължи: - Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо!
Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката.
- Е, и какво си видяла? - попита майката.
- Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати!
Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън.
Мислите си, че това е краят? Не бързайте. При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8 годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!" Маршрутката избухна в такъв смях, че принуди шофьора да спре, за да се смее на спокойствие. След като си пое дъх, шофьора се обърна към младия мъж: "Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката". Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората се смееха, а той седеше в пълно недоумение, вероятно мислейки си че се вози в маршрутка с идиоти. И наистина, какво толкова смешно има в "тате, купи ми войници"?"
Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata
Муахахахахаха!
Добре ми започва деня - с усмивка!
Да видим само как ще завърши, че следобед чакам лодката...
А пък шибаните комуняги искат да върнат пушенето!!!

Добре ми започва деня - с усмивка!

Да видим само как ще завърши, че следобед чакам лодката...

А пък шибаните комуняги искат да върнат пушенето!!!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- daniel defoe
- разбира нещата
По-скоро ми приличат на "капучиновите чичета"G.Petkov написа:... А оркестъра се казваше "Шоколадените момчета"daniel defoe написа:...И за да е пълна идилията ...![]()
Приличат си малко с този на снимката на daniel defoe, нали!
А в съседство имаше компания млади девойки, но поради колосалната възрастова разлика между двете компании, всички мои усилия да съберем масите, щото съм юбиляр удариха на камък-
И верно - шоколадови бяха тия момчета!

p. s. Ааааа, ми че те девойките са доста прецъфтели, та за това са останали индиферентни (справка басните на Жан дьо Лафонтен - Лисицата и гроздето

Къде видя млади девойкиG.Petkov написа:
А в съседство имаше компания млади девойки, но поради колосалната възрастова разлика между двете компании, всички мои усилия да съберем масите...........

- G.Petkov
Кире,GODzillata написа: ...Не мога да ги разбера .... и Павел Иванов защо се навират във Фламинго ...ще да е заради ултра-хипер-мега-ол-инклузива с вносни напитки...
Днес звънях във "Фламинго" - няма "олинклузив" - нито прост, нито ултра .
Ти от къде имаш тази информация ?
- трапера
- сериозен играч

Еее, Тигре ко мъ напрай ве,тая по-рунтава и от мен

Кат гледам ко се подава и от гащите и.........
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- G.Petkov
Брейййййй,Teo 62 написа:...Къде видя млади девойки ...
Големи махнаджии станахте, бре !
Щото за моята възраст, са си девойки от всякъде,
Ама аз не съм вървежен при тях

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Чета си прехода и се хащам за главата.
Единия ял куче с мастика, другия купил на кучето розов вигвам, а третия дърви курац и се фали със снимки
Единия ял куче с мастика, другия купил на кучето розов вигвам, а третия дърви курац и се фали със снимки

lusienn написа:А добър вечер.Днеска си поръзцъках у парка с колелото.Е тука ми е веломаршрута.Начало от главния входСамо нагоре,до края на парка.Днес се беха изпонапили,и осрали пейзажа в парка бая народ.Снимки на осирането не ми се пускат,6 дена се почива,и ако така продължава ще стане парк-бунище.Няма кой да чисти,кошчета и около тях-много е грозно.Е затова ходя по нагоре на мойта панорама.
![]()
Това е Люлин,а това е каменен пейзаж към овчакупел 2 и Витоша
Теглих си един душ и на кантара,за проверка-97 кила-отслабнал съм от година насам не съм бил толкова,щото ядох само риба тия дни.Е и кучето на моя приятел от най редовните на Искъра-Лъки,идва при мен на разходка всеки ден,и бистриме риболова по време на вечерната разходка
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.