Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- Живко Славов
- научил се да хвърля
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Забраната не се отразява добре на никой. Не се драпайте има 2 дни 

-
- новобранец
Така е , защото не се познаваме и всеки препознава в другия бракониер!!Но няма нищо.На никой не се сърдя.Между другото не консумирам риба...Fishh написа:Колега нещо не мога да разбера Кроки маи лови на тролинг нали така или се бъркам,подвизава се в другия форум.А наи ми е интересно в темата за дунав защо няма такова мнение а в темата за марицаsanas написа:Ей я по спокоино със тона към кроки когато му станете на годините и най вече на хванатите сомове тогава говорете така ай прочетете му първо мненията и колко акъл е дал на хора като вас и тогава говорете .аи ходи разбери....
- КалинПетров
- разбира нещата
Fishh krokibg е много добър човек и много знаеш за риболова на сом по марица само респект към него.....цял живот да ловим сомове неможем го стигнем!Fishh написа:Колега нещо не мога да разбера Кроки маи лови на тролинг нали така или се бъркам,подвизава се в другия форум.А наи ми е интересно в темата за дунав защо няма такова мнение а в темата за марицаsanas написа:Ей я по спокоино със тона към кроки когато му станете на годините и най вече на хванатите сомове тогава говорете така ай прочетете му първо мненията и колко акъл е дал на хора като вас и тогава говорете .аи ходи разбери....

Reel Tuning
Станала е грешка нещо,аз не се заяждам с хората а ми е интересно само,защо като сме с правото си колегата нарежда така,вярно има бая колеги къде не пускат риби,ама не всички са така.КалинПетров написа:Fishh krokibg е много добър човек и много знаеш за риболова на сом по марица само респект към него.....цял живот да ловим сомове неможем го стигнем!
- КалинПетров
- разбира нещата
Аз не мисля че се заяждаш....просто исках да ти кажа че кроки е за уважение!

Reel Tuning
- М. Сталев
- разбира нещата
+ 1КалинПетров написа:....просто исках да ти кажа че кроки е за уважение!

Защото на кроки марица му е на сърце. По дунава риба бол има и промишлен риболов а по марица обезрибяване отвсякъде .Изчел съм всичките му мнения на любака(кроки)и много поуки съм си взел за риболова на спининг по марица.Основно за сом по точно за по големички такива
.

- КалинПетров
- разбира нещата
Тази година имах възможноста да се запозная с него на срещатата която той организаира всяка година....човек с голямо сърце и вдъхващ респект на всички около него!

Reel Tuning
-
- кандидат преподавател
Ако некой каже нещо кофти за бат Любо , значи въобще не го познава !
Бат Любе , ако четеш този пост , Голямо Наздраве !
Не им обръщай внимание на тези дечковци !!!

Бат Любе , ако четеш този пост , Голямо Наздраве !
Не им обръщай внимание на тези дечковци !!!

Върл Shimano фен!
Много слабо за днес само едно малк расперче,имаше доста колеги слаба работа всичките.
- guspata
- научил се да хвърля
Много късно отидох, а и беше супер навалица рибари имаше някакви хора с канута абе беше лудница моята слука бе6е едно кефалче около 20см и едно бебе сомче около 30-40см като и двете си плуват в реката инфото е за бента на брот и до газопровода. Водата доста е паднала но не е много бистра
- КалинПетров
- разбира нещата
Много колеги и няколко изкарани сомета!Тва е от мен което знам!

Reel Tuning
- hiper tunkvan
- новобранец
Един голям минус от мен,претъпкана Марица.Видях един колега с три щуки в близост около него опънах сефтето и аз(както винаги всяка година независимо на перо или спининг) РЕЧЕН ОХЛЮВ!!! на Ugly Duckling RPRATT -J-BIS. Естествено върнах трофея обратно в реката,яд ме е че неможах да се снимам с него.
- danev69
- сериозен играч
Аз открих скромно с една щука около 2кг. Интересно ми е ,че удари на Rapala X-Rap Jointed Shad 13см. 46гр. Надявах се някое соме да захапе големия воблер,ама щуката си го хареса.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- разбира нещата
Аз също открих доволно! Аз се отчетох с една извадена и една изпусната щука! Моят приятел извади 3 бр. за около 20 мин. Всички риби удариха на едно и съшо място.Не знам защо,но май се бяха групирали специално за откриването!
Риболовът продължи около 2 часа , по обяд! Всички риби бяха нахапани.......
Ето снимка на общия улов!

Ето снимка на общия улов!