Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Търся помощ от колегите компютърджии!
Модератор: dantho.mihov
Re: Търся помощ от колегите компютърджии!
При тия параметриRedimido написа:Това е твое мнение...и не е общовалидно.![]()
, особенно паметта, не мога да имам друго мнениеnicko67 написа: 2003та или 2005та ,,, .60гб хард 512 рам 1.8гхц процесор

- krokibg
- учете се от него
Да,ако беше започнал първо с това че е много стар компютъра,нямаше да се лутаме.От USB портовете ще да е,ако са 1.0 + липсата на 3G покритието.Дава ти пълен обхват но бавно отваря.Аз сега съм със същия проблем тук на язовира.Компютъра ми е доста новичък,с Windows 7 съм но бавно ми зарежда и отваря прозорците защото няма 3G а EDGE
Има две клетки около мене но и двете са без 3G покритие.Решението е едно,система за усилване на сигнала като на колегата,които е снимал
И оригинална такава,която струва около 300-400 лв.Аз съм с такъв усилвател,които приема и предава идващия слаб сигнал и има ефект
Съмнявам се обаче че ще дадете 400лв за да се чувате с родителите на жена ти

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
krokibg написа:![]()
![]()
Съмнявам се обаче че ще дадете 400лв за да се чувате с родителите на жена ти
![]()
![]()
![]()
![]()

- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Не се и съмнявай ама и грам.Няма как да стане.То да могат и GSM покритието да спрат над селото голям рахат ще е. 

Абе автора ви каза че проблем с покритието няма (лаптопа му работи нормално със същото мобилно устройство), ама кой да чете
Ако комп. е с windows XP и наистина паметта е 512, 1Гб (още по-добре 2Гб) памет ще направят чудо с тая машина, направо няма да я познаеш. И ако ползваш Google Chrome промерно вместо Internet Exploer, и ако не са ти надути кондензаторите по дъното, нещата ще станат 

Колега не би трябвало проблема да е от това дали има 3g или EDGE. По принцип на EDGE ще ти отваря страниците по бавно но не би трябвало да има проблеми със скайп. Аз също имам такъв модем и си работи нормално. Проблем със забавянето на скороста е ако имаш BitComet или Utorrent или какъвто и да е торент клиент. Ако има пуснато нещо да се сваля е напълно нормално да имащ проблеми със скороста. Много често човек забравя, че е пуснал нещо да се сваля, било то преди месец или година. Провери си това, а и в зависимост с каква програма влизаш в нета може също да си окаже влияние. Най-добре е да използваш Google Chrome че е най лек и бърз. Ако ползваш някой от другите може да имаш някой зависнал файл за сваляне и да се опитва да дърпа от там и затова да имаш проблем. Другия вариант е както казват колегите USB-to.
Надявам се да съм ти бил полезен
Надявам се да съм ти бил полезен
- krokibg
- учете се от него
Аз от години ползвам тук на язовира флашки и съм започнал да ги пробвам на всички оператори от доста време за да взема от този,на които му е най-бърз нета
Така че,ако има някои с повече флашки от мене,ще се метна от Дунав мост без бански
Яне Янев няма толкова флашки
Така че,да не си говорим дали ще работи по-добре при обхват 3G или EDGE.Обаждах се няколко пъти до операторите да ги питам кога ще сложат 3G модул на станцията която е от другата страна на язовира на високото и е точно срещу мене и една под мене към другото село.Нямат далавера да слагат такъв модул,за селяните не трябва да се харчат пари,колкото обхват имат - толкова
Така че,колегата дето ми обяснява че нямало значение дали ще е 3G или EDGE,да има да взима.ако имах 3G,щях да пея и нямаше да си пишем всичките тези неща.Няма да казвам че постоянно се губи обхват,засилва се и пада сигнала,а да говоря по Скайпа нормално си е направо химера
Има приемник и ретранслатор на сигнала и пак имам проблем,единственото подобрение срещу 400лв е че малко по-бързо отваря страниците и вече играя Зинга покер,но за Скайп забрави.А другия колега със свалянето дето по една година сваля с юТорент или други,моляте приятелче,вземи се стегни и не пиши за неща които не са ти ясни.Трябва да си малоумен по една година да свалях нещо даже и тук свалям за 6-7 часа максимум по-големи файлове дето нямам добра връзка,но да забрява нещо да се сваля и да не знам,това ме утрепа направо

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Любе , що не четеш какво отговаряш ми пак се дракаш с хората ?
Споменато е че няма проблем с покритието . Ако имаше такъв и лаптопо нямаше да арбайтен как требва , а той си бачкал екстра .
Сваляне на "зависнал" файл няма нищо общо със скораста на сваляне . Него можеш да си го сваляш лонг , лонг , тайм без изобщо да го свалиш и при дЪ фърст покритие .
Споменато е че няма проблем с покритието . Ако имаше такъв и лаптопо нямаше да арбайтен как требва , а той си бачкал екстра .
Сваляне на "зависнал" файл няма нищо общо със скораста на сваляне . Него можеш да си го сваляш лонг , лонг , тайм без изобщо да го свалиш и при дЪ фърст покритие .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов