Пясъчник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

koko
новобранец
новобранец

Пясъчник

Мнение от koko »

kolegi,njkoi hodil li e na pjsa4nik,sharan dali izliza...
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

И на мен ми трябва спешно Инфо за Пясъка,доколкото разбрах излизала добра каракуда и червеноперка в залива на Беловица!за шаран,нищо не мога да ти кажа!
kosta
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kosta »

kolegi az bjh na pjsa4nik 2 dena hvanah karakuda i kustur,6arana o6te ne6te da pipa.
ÍÀÑËÓÊÀ, ðèáîëîâöè!!!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колеги мои близки приятели бяха на Пясъчник на 10-12 . 06.
Оплакаха ми се , че са сложили такива бетонни заграждения от онези на будните на морето . Но като се събрали повечко рибари и ги бутнали . Били на стената откъм Беловица .
Резултат : 2 шарана по 2 кг , доста каракуда на сладка царевица и пружина , а аз костура никакво съмнение , на рибка , земен червей и туистер . На 10.06. горските са направили над 200 акта и още толкова през другите дни . Който отива там непременно да носи билети и да е във всички изрядни норми .
За шарана са разпъвали на около 180 - 200 метра със хранилка от стара царевица , а шарана се е хванал на царевица натопена в мастика .
Наслука колеги и кажете вие какво сте хванали като се върнете!!! :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

На 12.06. бяхме на Пясъчник като резултатите са следните:костур на рибе и торен червей хванато около 2кг и доста каракуда на дъно на пружина с торен червей или сладка царевица.За парви път посещаваме този язовир и остнахме доста доволни. Що се отнася за шарана доста колеги са оплакаха че още не е излезнал.
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

15.06-Пясъчник

Мнение от zograf »

Колеги днес бях на пясъка-15.06 дава много хубава каракуда червеноперка и костур.Шаран нямаше но ще правя атака специално за него в петък.За колегите дето са премахнали преградата на стената големи благодарности и да хванат най-големите риби.За първи път ме провериха на този язовир за билет да се надяваме че това нещо няма да е моментно и ще се махнат мрежарите.Резултата от риболов ще се подобри фрапантно до година.На всички колеги успех :D
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

За каква преграда става въпрос?zograf,къде точно лови на язовира,как и на каква стръв?Искам да съм подготвен за събота.
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Николай Ангелов написа:За каква преграда става въпрос?zograf,къде точно лови на язовира,как и на каква стръв?Искам да съм подготвен за събота.
Ники на стената имаше поставени циментови отливки като тези на морето за вълнолом.Лових до краварниците до могилата на шарен бял но колегите до нас ловиха на червен червей.Рибата излизаше и на по плитките места аз лично лових на дълбокото щото може да има изненади.В Петък съм пак там и ще имам нова информация вечерта.Успех
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
svetlla
новобранец
новобранец

Мнение от svetlla »

С мъжа ми искаме да отидем за 2-3дена на палатка на Пясъчник някой може ли да ни препоръча от коя страна?Преди две години ходихме от към с.Любен ,беше есента и даваше хубави шаранчета сега не знам пак ли там да ходим или от другата страна?
koko
новобранец
новобранец

Мнение от koko »

blagodarj ti zograf mnogo si to4en,samo ne znam v sabota shte ima li mesta 4e zelij grad govori za karakudite,a i interesa ot provinzijta sofij e goljm....
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”