Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Пясъчник
Модератор: Paublo_Eskobar
Пясъчник
kolegi,njkoi hodil li e na pjsa4nik,sharan dali izliza...
- Local
- учете се от него
Колеги мои близки приятели бяха на Пясъчник на 10-12 . 06.
Оплакаха ми се , че са сложили такива бетонни заграждения от онези на будните на морето . Но като се събрали повечко рибари и ги бутнали . Били на стената откъм Беловица .
Резултат : 2 шарана по 2 кг , доста каракуда на сладка царевица и пружина , а аз костура никакво съмнение , на рибка , земен червей и туистер . На 10.06. горските са направили над 200 акта и още толкова през другите дни . Който отива там непременно да носи билети и да е във всички изрядни норми .
За шарана са разпъвали на около 180 - 200 метра със хранилка от стара царевица , а шарана се е хванал на царевица натопена в мастика .
Наслука колеги и кажете вие какво сте хванали като се върнете!!!
Оплакаха ми се , че са сложили такива бетонни заграждения от онези на будните на морето . Но като се събрали повечко рибари и ги бутнали . Били на стената откъм Беловица .
Резултат : 2 шарана по 2 кг , доста каракуда на сладка царевица и пружина , а аз костура никакво съмнение , на рибка , земен червей и туистер . На 10.06. горските са направили над 200 акта и още толкова през другите дни . Който отива там непременно да носи билети и да е във всички изрядни норми .
За шарана са разпъвали на около 180 - 200 метра със хранилка от стара царевица , а шарана се е хванал на царевица натопена в мастика .
Наслука колеги и кажете вие какво сте хванали като се върнете!!!

Клавиатура риба не лови!!!
На 12.06. бяхме на Пясъчник като резултатите са следните:костур на рибе и торен червей хванато около 2кг и доста каракуда на дъно на пружина с торен червей или сладка царевица.За парви път посещаваме този язовир и остнахме доста доволни. Що се отнася за шарана доста колеги са оплакаха че още не е излезнал.
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
15.06-Пясъчник
Колеги днес бях на пясъка-15.06 дава много хубава каракуда червеноперка и костур.Шаран нямаше но ще правя атака специално за него в петък.За колегите дето са премахнали преградата на стената големи благодарности и да хванат най-големите риби.За първи път ме провериха на този язовир за билет да се надяваме че това нещо няма да е моментно и ще се махнат мрежарите.Резултата от риболов ще се подобри фрапантно до година.На всички колеги успех 

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ники на стената имаше поставени циментови отливки като тези на морето за вълнолом.Лових до краварниците до могилата на шарен бял но колегите до нас ловиха на червен червей.Рибата излизаше и на по плитките места аз лично лових на дълбокото щото може да има изненади.В Петък съм пак там и ще имам нова информация вечерта.УспехНиколай Ангелов написа:За каква преграда става въпрос?zograf,къде точно лови на язовира,как и на каква стръв?Искам да съм подготвен за събота.
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"