Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на тежко
naRiba.com

Форум

Стиропорa и червеите
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Стиропорa и червеите
Накрая нещо конструктивно!gu6kavel написа:... ако искаш може да прибваш maggot klip

-
- научил се да хвърля
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=127&t=36974
Тук може да се открие всичко което може да потрябва на човек.Всичко е много подробно и добре дадено и описано.
Тук може да се открие всичко което може да потрябва на човек.Всичко е много подробно и добре дадено и описано.
- ivelin_1976
- разбира нещата
Някой ловил ли е с такива клипсове, какви риби и има ли резултат?
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- научил се да хвърля
На скоро ми попадна, проверих във форума и разбрах как да го ползвам.Ни резултата беше много интересен- вместо да излизат големи шаранчета на грозд бели червей, излизаха костурчета( е не че имаше нещо лошо). Та за едно пробване бях доволен. То из интернет се намират и клипчета ако ти е интеренсо да гледаш.
От проба глава не голи.
От проба глава не голи.
аз винаги слагам стериопор,ако свърши червея само стериопор
от задната страна и между червеите

Човека вероятно лови на "комбайн" и тия клипсове за бял червей няма да мо вършат работа. Въобще във водоем с костур, чесовници и раци клипса за червейчета ще ви ослужни работата. Вместо стиропор слагайте царевица. Ако тя потъва във тинята значи цялата спирала е в тинята и трябва да се търси друг монтаж.
кьоркефали
-
- Модератор
Колеги, когато дъното е тинесто, пружината заедно със захранката също се забиват и заравят в дъното.Логично е повода със стръвта да е по-дълъг.По моему в този случай по-удачно е да се използва зиг-риг монтаж.
.......................
-
- Модератор
Пиши САМО на кирилица колега.Освен, че е правило в сайта, измъчваш останалите в опит да го прочетат.mishon.bg написа:edno vreme gi lovehme bez stiriopor i stavashe a sega hiliadi montagi ima li riba v giola ima i popadenia
- pacho109
- сериозен играч
Стириупорните топчета просто правят куката по "лека" за засмукването и от рибоците 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
добре колега не е нужно да ми повишаваш тонdantho.mihov написа:Пиши САМО на кирилица колега.Освен, че е правило в сайта, измъчваш останалите в опит да го прочетат.mishon.bg написа:edno vreme gi lovehme bez stiriopor i stavashe a sega hiliadi montagi ima li riba v giola ima i popadenia
По-дълъг повод и куката леко забодена в захранката, за да може като падне във водата да се освободи а на царевицата е хубаво да и се бели люспата така не поема от тинята 

- SBANKOV
- ще става разбирач
Изчетох темата и макар че е стара да ви светна за един чалъм при торния червей. След като го набодем на куката с една спринцовка и игла просто му вкарваме малко въздух и сме хем в играта хем над тинята.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Тоя чалъм, батко Алън Скотърн го е описал много подробно, още преди година и повече, и даже е преведено в едно от списанията на Калоян БелополскиSBANKOV написа:Изчетох темата и макар че е стара да ви светна за един чалъм при торния червей. След като го набодем на куката с една спринцовка и игла просто му вкарваме малко въздух и сме хем в играта хем над тинята.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ха-ха-ха, басси сега и спринцовки да мъкна.Каракудана си зема доволно и на червей и на стриропорено топче.Абе хора ловете си по нашенски,сега остава и червея да надувам.Още малко и топченцето да инжектирам с дип остана/не че с грипа,и сложено в дупката и парче от изрязана джапанка не съм го правил/, ама ефекта е спорен според мен.Bai Dobri написа:Тоя чалъм, батко Алън Скотърн го е описал много подробно, още преди година и повече, и даже е преведено в едно от списанията на Калоян БелополскиSBANKOV написа:Изчетох темата и макар че е стара да ви светна за един чалъм при торния червей. След като го набодем на куката с една спринцовка и игла просто му вкарваме малко въздух и сме хем в играта хем над тинята.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев