Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Миналата седмица и ние врътнахме капо но този път кълвеше.Шараните не са големи по около кило ,кило и половина.До нас едни момчета хванаха 10 шарана като единия беше 3 - 4 кг.Те бяха седяли там 24 часа и ние като отидохме трябваше да си тръгват.Не бяха хванали една риба.Навихме ги да останат с нас за през ноща и хванаха 10 шарана.на следващата сутрин просто спря да кълве и до 15:00 часа нямаше пипане.Всичките риби се хванаха през ноща.mitkom написа:Колко големи са шараните горе-долу, ние врътнахме поредното капо там миналата седмица.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Прясно инфо за Панчарево???? 

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
-
- ще става разбирач
Вчера бях до лебеда от 6 часа сутринта.До към 9 часа излезнаха 15-ина бабушки,средни и дребни.На вътре около 30м извадих каракуда към 200гр на бял.След 9 нивото почна да се покачва и риболов почти нямаше.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Утре към обяд ще акостирам на устието и докато не хвана от тия прословути линове НЕ МЪРДАМ ОТ ТАМ!!!
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако целта е лин препоръчвам Враждебна.
На Пънча може да се наложи да преседиш бая дълго
На Пънча може да се наложи да преседиш бая дълго

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пънча още ли спада всяка събота и неделя?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- akoto13
- ще става разбирач
Здравейте.Искам да попитам,дали някой е ходил на Доганово-гъола, на който не дават да се взима риба.Искам да закрия платените кенефи за годината и мисла неделя да е там.Тази година не съм ходил и се чуда на сладка царевица ли барат,на жива стръв ли,или не са много активни бройлерите.Благодарско,ако някой каже дали си заслужава да се ходи.Ще лова на мачле
А забравих, колко е таксата тази година?

А забравих, колко е таксата тази година?
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
`Абе казаха ми , че яз Искър ще го пускат от 1-ви само за нощен само за бяла и след 15 изцяло има ли нещо вярно в това ?
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Милиони дребни каракуди и много трудни / може би малко/ шаранчета около кило, кило и половина....akoto13 написа:Здравейте.Искам да попитам,дали някой е ходил на Доганово-гъола
Такса 10 лв. , два шарана и другите каквито хванеш бонус...
- akoto13
- ще става разбирач
Да мерси,но аз искам да лова на гъола,на който не се взима риба.Там,където се взима предполагам е навалицата.Аз искам да лова по-големите шаранета.И там ли таксата е 10 лева.
п.с.Видях от темата на бате Наско,каквото ме интересуваше.Поздрави на всички
п.с.Видях от темата на бате Наско,каквото ме интересуваше.Поздрави на всички

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти.Според мен няма нищо вярноDimy написа:`Абе казаха ми , че яз Искър ще го пускат от 1-ви само за нощен само за бяла и след 15 изцяло има ли нещо вярно в това ?

Всичко може,но не всеки го можe.

Според заповедта http://iara.government.bg/wp-content/up ... %D0%B0.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; може и денем да си ловиш, защото забраната е изтекла за тях по примера на пъстървовите зони по някои язовири. Друг е въпросът до колко бяла риба има там ...Dimy написа:`Абе казаха ми , че яз Искър ще го пускат от 1-ви само за нощен само за бяла и след 15 изцяло има ли нещо вярно в това ?
да и на мен това ми казаха имало го някъде в нета но не открих нищо.
Колеги,моля ви, посъветвайте ме...
коя от баластриерите около София да посетя
Итересуват ме главно мирните риби.
Благодаря.
коя от баластриерите около София да посетя

Благодаря.
-
- разбира нещата
Мисля,че нито една...пълна скръб са.qinle написа:Колеги,моля ви, посъветвайте ме...
коя от баластриерите около София да посетяИтересуват ме главно мирните риби.
Благодаря.