Яз. "Пчелина" - Разград

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Яз. "Пчелина" - Разград

Мнение от dimitar_ »

Много се чудих къде да пусна тази тема , но понеже все пак става въпрос за риба , а ние не хванахме ни една , реших да пиша тук .
Та за какво става въпрос . Тази сутрин след "волейболната " радост , без много да му мисля , грабнах един телескоп и една "щукарка" , кофичка с дваисетина рибенца и "цъфнах" на яз. "Пчелина". Времето беше като през месец май , а на язовира имаше хора като за откриване на сезона . Все пак след доста приказки с колеги , дето също като мен , зажъднели за "водата", аз реших първо да отида и да си видя "Папаза", е отидох , но бързо се отказах , защото , едно , че беше замръзнал до половината , и второ , колата си въртеше задницата като "кючекчийка" , и разума надделя , та се върнах докато все още не се бе размразила калта , пак на "Пчелина" ,а там още хора продължаваха да прииждат , голям лаф стана . През цялото време колеги хвърляха почти на всичко , спининг , тапи , лодки и т . н. , но така или иначе рибка не се видя .И тъкмо да си тръгна , гледам на мобилният , някой ме е търсил , викам си , това ще е някой "болен" , като мен , та звъннах и се оказа , че насреща е бай Христо от Исперих . Ние така или иначе си пишехме на "ЛС" , но все не успявахме да се видим , въпреки , че бяхме само на 30-сетина километра разстояние и имахме общи познати . Като разбрах че ще идва , осъзнах че този неуспешен излет откъм риба , ще се превърне в един повече от успешен излет ...
Разбира се след като се видяхме , хвърлихме все пак и ние въдиците , прекрасно време , колеги бол , всеки минаваше и си казваше "болката" , но никой не беше недоволен от "капото"!
След толкова "разминавания" , след като бай Христо ми беше дошъл "на крака" , заедно с още един колега , който се казва Младен , и той горкият като нас "болен", реших да ударим по едно в къщи ... , след доста перипети (Корсата се опита да развали излета , но ...)все пак седнахме на масата !
Ей за това , преглътнах всички "несгоди"на този иначе прекрасен ден , и с чиста съвест мога да кажа , че изкарах един много хубав излет !!!
Бай Христо също може да добави много неща , Младен също е един много колоритен колега ... !
Ето и малко снимки от мен , за този излет :
Изображение
Ето ни най - сетне един до друг ...
Изображение
А това е Младен от гр. Исперих ...
Изображение
Колега ни "изстипоса" и тримата ...
Изображение
А това е едно бъдещо рибарче ...
Изображение
Бай Христо и Младен край водата ...
Изображение
Все пак и на това му разбираме добре ... !
Още веднж искам да благодаря на бай Христо и Младен , че въпреки всики "неволи" , дойдоха и си стиснахме ръцете "на живо"... !
Това е колеги , смятам , че това ни стига да бъдем приятели , независимо кой от къде е !!!
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

dimitar_,
Браво за описанието на ситуацията.Добре се представяте.
Такива излети се запомнят, независимо от резултата на гьола.
Аз не можах да си осигуря стръв за неделята (магазина работел до 13:00 в събота), и си останах у нас - направих си стойки..3-ти пореден модел.Времето и тук беше прекрасно.Представям си колко народ е бил по реката.
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Аз нямам думи, колко се резвълнувах от срещата на живо с Митко ивъпреки всички несгоди този прекрасен ден ми поднесе толкова много радост :D Още по пътя колата ми нещо се разхлопа и се отбих наедин крайпътен сервиз, но там ме увериха, че няма нещо сериозно от което да се притеснявам и тогава звъннах на Митко да ни чака.
Бях взел със себе си един мой много добър приятел с когото дост години са ни яли комарите по Дунава и на други места.Срещата ни беше изключителна и въпреки несполуката прекарахме заедно тримата един прекрасен неделен ден, той домакинът го показва най точно в снимки :wink:
П.С.Пробвах силикончето, което миналата неделя ми подари Певка
та, но то не е виновно, че рибата не беше активна :oops: Със същото туистерче Павката тази седмица хвана и показа сулка 1,4кг.
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Аз такива излети много ги тача!Явно рибите се изпокриха.Но ние сме упорити и ще ги търсим!!!Пък и какви са тия картички дето си ги менкате преди Коледа? :idea:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Да ти кажа Венци , май покрай тези "размени" ще трябва да си взема спининг и макара , за да комплектовам воблерчето дето ми го подари бай Христо ...
А пък Неделчо Делев ми прати такава "картичка" за Коледа , че докато я "четяхме" с Кака , мен ми омекнаха коленете , а тя зачерви бузи , че и торбичка с мезенце беше сложил дяволът му неден !!!
Та тъй де , те рибите малко ще си починат от нас , пък ние по -добре след тези "излети" да перваме по една "греяна" за тонус , и да го докарваме от писане пред "компа" !
Поздрави и на бай Манол ... !!!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Бай Манол ще поздравя още утре сутринта,а това за греяната е много добра идея,но аз я пия само на свинско.Иначе си я обичам натюр с вълча салата,че зеленчуците са с много целулоза....
днес обикалях магазините из Русе точно за туй дето се тревожиш и ти!
Много хубави работи има ,да знаеш ,направо съм на полусъединител и сигурно ще счупя пружини....
Направо,незнам кво ще правим,но Дунав е много пълен и в момента може само да му се наслаждаваме,което естествено не е малко!
:partyman: [/url][/b]
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”