Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Почвам ги :drinkers:
Re: Почвам ги :drinkers:
Браво ! Дано си пуснал сома, че тука ще те изядът жив
, то и аз бих ти се скарал
Сомската борба винаги е на ниво и адреналина е висок
Дано както ти е тръгнало сега, слуката да не те напуска и през Лятото
Расперите гонят ли надвечер интензивно отгоре
?

Сомската борба винаги е на ниво и адреналина е висок

Дано както ти е тръгнало сега, слуката да не те напуска и през Лятото

Расперите гонят ли надвечер интензивно отгоре

Сома го пуснах още ме е яд заради клипа,първия сом на спининг и свясна снимка нямам а клип щях да имам,още докато усети водата и отпраши и след няма и 5мин започна да тормози дребосъка.А расперите си гонят ама не много имам 2-3 изкарани малки 500-1кг сигурно заради постоянно менящото се ниво и цвят на водата не е много активен още знам ли ...
Извода е да си вземеш някое апаратче. Вече има сумати избор в 21-ви векFishh написа:Сома го пуснах още ме е яд заради клипа,първия сом на спининг и свясна снимка нямам а клип щях да имам,още докато усети водата и отпраши...

Продължавай в същия дух !!! Спининга не е просто въртене и крачене - вече си усетил за какво иде реч

Е с това телефонче съм,не съм им фен на по-скъпите ще взема да го изгубя или откраднат после ще ме е яд,то се вийда копчетата са едно върху друго колко му трябва на човек да обърка а и аз разтреперян
.Иначе вариянта за апаратчето маи си е оферта.

- Прикачени файлове
-
- url.jpg (8.53 KiB) Преглеждано 351 пъти
- pavkata_10
- новобранец
Супер колега! Репортажите ти радват на МАХ!!! Продължавай все така!
Поздрави!

Поздрави!
Здравеите колеги,
Днеска пак имах време да отида до реката 2часа г/д то тъкмо колкото за състезание ама с 99% шанс да съм първи
.Хванах няколко рибки ама много трудни (аиде да се направя на маистор
) какви ли не блесни не пробвах и неще и неще,ама аз инат викам тука е рибата само да и намеря проводката,бърза,бавна,много бавна и неще по едно време имах леки удари ама без риба и докато се усетя то стана време да си ходя,ама след първата изкарана още 15мин 2-3 бързи и до утре.Xващаха се на много бавна проводка и като почукне забързвах ама не много и трябваше си точно умерено въртене....да и се чуди човек на тая риба
.
Добре че беше мнението на един колега
и така да ми е гадно оставих 2 блесни и те точно на които вървеше рибата Мепс Комет-златистa с червени точки
.
Реката е добре за риболов спада и се e поизбистрила.Успех през почивните дни на пусналите се да ловят
Днеска пак имах време да отида до реката 2часа г/д то тъкмо колкото за състезание ама с 99% шанс да съм първи

Добре че беше мнението на един колега
Чак в 7 ч започна активността, но не повърхностна, а отново придънна
и така да ми е гадно оставих 2 блесни и те точно на които вървеше рибата Мепс Комет-златистa с червени точки

Реката е добре за риболов спада и се e поизбистрила.Успех през почивните дни на пусналите се да ловят

- Прикачени файлове
-
- DSC00011.JPG (166.08 KiB) Преглеждано 335 пъти
-
- DSC00010.JPG (174.29 KiB) Преглеждано 335 пъти
Ех колеги колеги,как ме е яд за днешния излет......Не съм лягал вече към 60час върви,на обяд се чухме с колега от дорума тои тръгвал за риба,a аз с мисълта да легна да поспя 2-3 часа и над вечер да се пусна по реката да ама не.Тои къде се обади че по обяд върви повече рибатата
и как ми се спеше едвам гледах се събудих стегнах багaйа и към реката.Распъвам и почвам и кво се получава на Мепс -3 неще да взема и аз кво да си помисля като на това място все по 1-2 кефалчета си ловях,че се е завъртяла едра риба,незнам правилна ли е логиkата според вас,ама според мене беше така
и слагам номер-4 и на 3-4 замятане такъв удар получих че за малко да изтърва пръта,ах ма мале как ме е яд с тая пияната 2 дена пукница и на риба и кво се получи 10 секунди след удара разбрах че ми е клъвнала
.Седнах починах,изпуших 1-2 бързи цигари и пак и още на 2-то мятане пак същия удар и пак закъсняла реакция .....предния път сомчето ми удари така само къде по слабо,нямаше как трябваше да се пребирам а и наи лошото е че ся хич не ми се спи вече само това ме в главата
.Иначе разминахме капото ама неиде да го еааа,утре съм пак там на трезво и дано удари тоя път няма да има прошка....
ourglory-реката e Марица

ourglory-реката e Марица
- Прикачени файлове
-
- DSC00010.JPG (174.57 KiB) Преглеждано 318 пъти
Днес как исках да кача снимка с риба над 3-те килограма
,ама..........много слабо,доста капота и при колегите на плувка и на спининг