Следващия път...

Модератори: bobopeli, sapuna

Nedeltcho Delev

Следващия път...

Мнение от Nedeltcho Delev »

След случайната ми среща с приятели ловджии от моя край и яко запойване реших и аз да си опитам късмета на един местен гьол.
От вълнение,че ще ходя най после за риба така ми се отвори глътка,че хич не съм забелязал кага е станало 24 часа
Изображение

И така едва дочаках сутринта,едно кафе и хайде на гьола още по тъмно
Изображение
Слънцето и то още сънено едва показваше зародиша на хубав и топъл декемврийски ден
Изображение
Тогава сложих новата си придобивка за местните щуки и си викам ей сега ви разкатах, ето я и нея-воблера.
Изображение

И тогава ми почнаха мъките,след десетото хвърляне конеца почна да замръзва,излизаше на куп и то бяха размотавания то беше чудо,но чудото не спря :idea: краката ми почнаха и те да замръзват а главата ми огън гореше,викам си то ако не хвана поне ще отрезнея на чист и хладен въздух.
И не след дълко слънчо почна да ме гъделичка по настръхналия мустак
Изображение
Изображение

Продължавах да хвърлям с надеждата,че и на мен може да излезе късмета но уви,остана само хубавия спомен от сутрешната разходка.
Изображение
Изображение

Но преди да почна да пиша темата видях,че и Димитър и Марко Поло,са били туристи като мен затова се успокоих малко и си рекох
-А следващият път :wink: :wink: :wink:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Неделчо,пич мамин ,що не вземеш да се занимаваш с фотография ,а ми си ръгнал по гьоловете :wink: :lol: :wink: :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Неделчо,шпулата ти е препълнена с конеца и цяло чудо е ,че "масурите" са започнали след десетото хвърляне. Може да попромениш нещичко там...... според мен де....
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Nedeltcho Delev

чуруликпенчо написа:Неделчо,шпулата ти е препълнена с конеца и цяло чудо е ,че "масурите" са започнали след десетото хвърляне. Може да попромениш нещичко там...... според мен де....
Не е точно така,конеца е само 30м.и при замръзнало положение се накокошваше така,а под него имаше малко корда за пълнеж,след като понапече малко всичко си дойде на мястото,хвърлях без проблем :wink:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Гърмипенчовото,нашето момче си оставило повечко влакно за да си позакърпи неуспешните зимни излети :wink: :lol:
Ама ша зема и аз да си понавия малко отгоре :lol: :cry: :shock: :D
Nedeltcho Delev

bkd написа:Гърмипенчовото,нашето момче си оставило повечко влакно за да си позакърпи неуспешните зимни излети :wink: :lol:
Ама ша зема и аз да си понавия малко отгоре :lol: :cry: :shock: :D
На тебе ще взема да ти излея един леген дъждовна вода във врата да знаеш :roll: :roll: :roll: :wink:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Абе Неделчо ами тая шпула много препълнена бе брато ,и нещо много хлабаво навита ми се вижда .А за замръзването ние като ходим по Марица в големите студове си мажем кордите със сланина. :lol: :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Неделчо,ако не знаеш как НЕ се лови риба ела да ти "метна" некоя и друга лекцийка :lol: :lol: Каръка ме зафана и ако напролет не ме пусне ................минавам на лов :shock: :wink:
Nedeltcho Delev

Смейте се вий на мойта душа нещастна :cry: :cry: ама другия път като пиша в успешни очите ще ви изфръкнат :smt119 :smt119 :smt119 Ама коя ли година ще е това :roll: :roll: :roll: :?:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Какъв смях ,каква веселба :!: :?: :wink:
Отивам и гълтам две дози бели червеи и си лягам :wink: :lol: /само това ми е останало/ :shock: :D :lol:
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Неделчо опитах от коледната картичка, която си изпратил на Димитър - ми тя много люта бе :partyman:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Nedeltcho Delev

Bai Xristo написа:Неделчо опитах от коледната картичка, която си изпратил на Димитър - ми тя много люта бе :partyman:
Бай Христо,ми то трябваше да има упътване за ползването и гаранциона карта,ако нещо се е изпортило по пътя провери в някой местен сервиз за отстраняване на повредата :wink: ако и там не я оправят Димитър да я върне на фирмата проидводител :D :D :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Колега Delev,
вече имам идея да основеме клуб на каръците във форума. За председател предлагам тебе, за главен секретар - аз. Членска маса - бол!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”