Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Ивайловград
Модератор: Paublo_Eskobar
Язовир Ивайловград
Който ходи на откриването после да пише тук как е положението 

- lif3house
- разбира нещата
Re: Язовир Ивайловград
Положението ще е: панаир !
Най-посещаваните места сигурно вече се пазят

Само на Бориславци сигурно ще има повече хора отколкото в Иваиловград 

Качвайте снимки ииии давайте инфооо
MarviN написа:А панаира ще е ГОЛЯМ,
даже ОГРОМЕН.
Но ще го документираме
Чакаме Инфо и Снимки Марвин
Ето и информацията.
Пристигане в събота към 6:30 на язовира.
Много мъгла, влизане с лодката към 7:30.
Лодки в язовира около 40 на брой.
Риба в първия един час нямаше. Влачене около втичалото и пред вечния огън.
Водата 21 градуса. Доста ниска температура по моята статистика. Може би поради дъжда който беше валял предната вечер.
Към 9 часа хванахме една сулка към 700 гр. която си плува обратно. Даже ме досрамя да я снимам.
При колегите същото, питаме се един друг от лодките но никой не вади нищо.
Към 12 часа имахме още два удара и две извадени риби пред Митничарското и двете около кило и те си плуват обратно.
Повлачихме до към 16 часа в каньона но безрезултатно. Едни колеги извадиха едно сомче пред нас около 1,5 кг. и го прибраха. Грозна гледка - единия позира на другия за снимка с мъничето и го укачи на кукана. Не знам к`во ще го правят, че то за ядене не става.
Към 16:30 имахме хубав удар на излизане от тясното и извадих бяла риба около 2,5 кг. след това я теглих 2,350 кг. След нея още една 2 кг. която също взехме.
И още 5 риби до кг. които си плуват обратно.
Общо 9 хванати риби. След 13:00 часа вятъра беше ужасен и на пориви много пръскаше и нямаше как да снимам.
На мястото което нощувахме имаше още 6 лодки като при едни от колегите беше подобно като при нас при всички останали много слабо с по една две риби.
Направи отново лошо впечатление че се взимат риби които нямат дори половин килограм но какво да кажа нямам думи.
Сутринта в неделя много дъжд и отпътуване за Пловдив без риболов.
Поздрави.
Инфото от колегите днес по телефона, е че имат по една две риби, но е доста слабо и водата е по студена, може би заради дъжда.
Мислех таз седмица да повторя но времето го дават кофти и ще е по следващата седмица. Тогава се надявам да направя и снимки.
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ И НАСЛУКА.
Дано съм полезен.
Пристигане в събота към 6:30 на язовира.
Много мъгла, влизане с лодката към 7:30.
Лодки в язовира около 40 на брой.
Риба в първия един час нямаше. Влачене около втичалото и пред вечния огън.
Водата 21 градуса. Доста ниска температура по моята статистика. Може би поради дъжда който беше валял предната вечер.
Към 9 часа хванахме една сулка към 700 гр. която си плува обратно. Даже ме досрамя да я снимам.
При колегите същото, питаме се един друг от лодките но никой не вади нищо.
Към 12 часа имахме още два удара и две извадени риби пред Митничарското и двете около кило и те си плуват обратно.
Повлачихме до към 16 часа в каньона но безрезултатно. Едни колеги извадиха едно сомче пред нас около 1,5 кг. и го прибраха. Грозна гледка - единия позира на другия за снимка с мъничето и го укачи на кукана. Не знам к`во ще го правят, че то за ядене не става.
Към 16:30 имахме хубав удар на излизане от тясното и извадих бяла риба около 2,5 кг. след това я теглих 2,350 кг. След нея още една 2 кг. която също взехме.
И още 5 риби до кг. които си плуват обратно.
Общо 9 хванати риби. След 13:00 часа вятъра беше ужасен и на пориви много пръскаше и нямаше как да снимам.
На мястото което нощувахме имаше още 6 лодки като при едни от колегите беше подобно като при нас при всички останали много слабо с по една две риби.
Направи отново лошо впечатление че се взимат риби които нямат дори половин килограм но какво да кажа нямам думи.
Сутринта в неделя много дъжд и отпътуване за Пловдив без риболов.
Поздрави.
Инфото от колегите днес по телефона, е че имат по една две риби, но е доста слабо и водата е по студена, може би заради дъжда.
Мислех таз седмица да повторя но времето го дават кофти и ще е по следващата седмица. Тогава се надявам да направя и снимки.
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ И НАСЛУКА.
Дано съм полезен.
ГОЛ ШАРАН ...
-
- ще става разбирач
Водата 21 градуса. Доста ниска температура по моята статистика.
миналата година на откриването не си ходил сигурно.тогава беше на талази на места 14 градуса...
иначе много хубав разбор на риболова ти.
миналата година на откриването не си ходил сигурно.тогава беше на талази на места 14 градуса...
Да Миналата година беше 14 градуса... и аз бях тогава , Четвъртак Заминавам до неделя , времето не ме плашиNE_ZNAM_KOI_SAM написа:Водата 21 градуса. Доста ниска температура по моята статистика.

-
- ще става разбирач
наслука все големи.CHOKUNA написа:Да Миналата година беше 14 градуса... и аз бях тогава , Четвъртак Заминавам до неделя , времето не ме плашиNE_ZNAM_KOI_SAM написа:Водата 21 градуса. Доста ниска температура по моята статистика.

В това Време Стават ЧудесаNE_ZNAM_KOI_SAM написа:наслука все големи.CHOKUNA написа:Да Миналата година беше 14 градуса... и аз бях тогава , Четвъртак Заминавам до неделя , времето не ме плашиNE_ZNAM_KOI_SAM написа:Водата 21 градуса. Доста ниска температура по моята статистика.

Да наистина само миналата година пропуснах, но предишните три години винаги съм бил на откриването и водата е била 24, 26, а съм я засичал и 29 градуса.
Тогава рибата е наистина в пълна активност.
Двете риби които хванахме нямаха нищо в стомасите си, което говори, че е все още доста гладна, но и не достатъчно активна да се храни сериозно.
Предишни години видаги са имали чаушани и костури в стомасите.
Наслука на колегата тази седмица и нека драсне някой ред как се е развил риболова,
че аз ще атакувам следващата отново.
НАСЛУКА
Двете риби които хванахме нямаха нищо в стомасите си, което говори, че е все още доста гладна, но и не достатъчно активна да се храни сериозно.
Наслука на колегата тази седмица и нека драсне някой ред как се е развил риболова,
НАСЛУКА
ГОЛ ШАРАН ...
мерси ще пишаMarviN написа:Да наистина само миналата година пропуснах, но предишните три години винаги съм бил на откриването и водата е била 24, 26, а съм я засичал и 29 градуса.
НАСЛУКА

Чакам Още Някъкво инфо някой ако може да даде 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Така като гледам,от инфото на Марвин по-добро не е възможно да намериш,перфектно е и ще ти свърши много работа,като ти спестява и време в ненужно обикаляне на язовира!CHOKUNA написа:Чакам Още Някъкво инфо някой ако може да даде