Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Следващия път...
Следващия път...
След случайната ми среща с приятели ловджии от моя край и яко запойване реших и аз да си опитам късмета на един местен гьол.
От вълнение,че ще ходя най после за риба така ми се отвори глътка,че хич не съм забелязал кага е станало 24 часа

И така едва дочаках сутринта,едно кафе и хайде на гьола още по тъмно

Слънцето и то още сънено едва показваше зародиша на хубав и топъл декемврийски ден

Тогава сложих новата си придобивка за местните щуки и си викам ей сега ви разкатах, ето я и нея-воблера.

И тогава ми почнаха мъките,след десетото хвърляне конеца почна да замръзва,излизаше на куп и то бяха размотавания то беше чудо,но чудото не спря
краката ми почнаха и те да замръзват а главата ми огън гореше,викам си то ако не хвана поне ще отрезнея на чист и хладен въздух.
И не след дълко слънчо почна да ме гъделичка по настръхналия мустак

Продължавах да хвърлям с надеждата,че и на мен може да излезе късмета но уви,остана само хубавия спомен от сутрешната разходка.

Но преди да почна да пиша темата видях,че и Димитър и Марко Поло,са били туристи като мен затова се успокоих малко и си рекох
-А следващият път

От вълнение,че ще ходя най после за риба така ми се отвори глътка,че хич не съм забелязал кага е станало 24 часа

И така едва дочаках сутринта,едно кафе и хайде на гьола още по тъмно

Слънцето и то още сънено едва показваше зародиша на хубав и топъл декемврийски ден

Тогава сложих новата си придобивка за местните щуки и си викам ей сега ви разкатах, ето я и нея-воблера.

И тогава ми почнаха мъките,след десетото хвърляне конеца почна да замръзва,излизаше на куп и то бяха размотавания то беше чудо,но чудото не спря

И не след дълко слънчо почна да ме гъделичка по настръхналия мустак

Продължавах да хвърлям с надеждата,че и на мен може да излезе късмета но уви,остана само хубавия спомен от сутрешната разходка.

Но преди да почна да пиша темата видях,че и Димитър и Марко Поло,са били туристи като мен затова се успокоих малко и си рекох
-А следващият път

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не е точно така,конеца е само 30м.и при замръзнало положение се накокошваше така,а под него имаше малко корда за пълнеж,след като понапече малко всичко си дойде на мястото,хвърлях без проблемчуруликпенчо написа:Неделчо,шпулата ти е препълнена с конеца и цяло чудо е ,че "масурите" са започнали след десетото хвърляне. Може да попромениш нещичко там...... според мен де....

-
- разбира нещата
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бай Христо,ми то трябваше да има упътване за ползването и гаранциона карта,ако нещо се е изпортило по пътя провери в някой местен сервиз за отстраняване на повредатаBai Xristo написа:Неделчо опитах от коледната картичка, която си изпратил на Димитър - ми тя много люта бе