Язовир Йовковци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Язовир Йовковци

Мнение от EXPLOSIVE »

maranzika написа:
EXPLOSIVE написа:
maranzika написа:ДА.Вярно е...Страшни отрови намерили във водите му и даже имало смъртни случай там..Хич недей да ходиш там... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не схванах иронията ти :?
Дето викаше един познат-"На тъп въпрос -тъп отговор".... :lol: :lol: Не се сърди ама ми писна да отговарям на "РАЗНИ СЛУХОВЕ" пускани незнайно от кого навсякъде в нета.
Ти лично прочете ли някъде за това или просто някой ти е казал?Аз вярвам на нормативната уредба в БГ и според нея тази година яз.Йовковци не фигурира в заповедта за целогодишна забрана.И толкова...Който иска идва и лови,който не иска слуша глупости от разни клюки...
Нищо лично,ама 230 000 души пият вода от там и такъв слух е меко казано ПРЕСТЪПЕН!
Ако беше прочел внимателно първия ми пост, щеше да разбереш, че не съм го прочел "някъде в нета" ами съм го чул от човек от Елена. Аз съм от Русе и няма как да знам какво се случва с яз. Йовковци ... както и да е :)
Поздрави!
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Айде още малко остана до края на забраната и ще се радваме на "новите рибни богатства" на язовира http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1079736 :) няма лошо нека да се случват такива неща с повод и без повод :wink:
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Ivoriba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ivoriba »

:smt038 :smt038 :smt038 Остава и ние риболовците да помислим за рибите а не да тъпчем живарниците!
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

не им искам герберските риби :butthead:
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Това си е ТВОЙ проблем.Ако искаш върви и ги извади от язовира.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Щото никой друг не се сети за нас рибарите и в случая е важно че рибите са в язовира ,а не кой тъпанар мисли да управлява България...
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Ок ,Маранцика!Само нали се сещаш,че не заради теб или мен са ги пуснали,а заради пиара.По същият начин този господин в изборната нощ натъпка джоб на един килифаревски мангалски патрон с кинти...Ще се зарадвам,ако станем държава,а не протягаме като помяри ръка ...в случая за някоя рибка в Йовковци
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Пак ти казвам,..Рибите са в язовира.И ако отидаш да ловиш там след 1 година можеш да се зарадваш с някой от тия шарани.Пък кой и защо ги е пуснал хич не ми дреме.Щото ония червените сигурно даже не зная че язовира съществува...Ама да са живи и здрави всички и като идват избори няма да е лошо всякакви такива PR акции да завършват с зарибяване..... :lol: :lol: :lol:
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

ОК ,Маранцика-така да бъде :drinkers:
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Някой, който е бил на язовира ще сподели ли как се е представил? Интересуваме активността на хищниците.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

http://ribargo.bulgarianforum.net/t1687-topic#38743" onclick="window.open(this.href);return false;
:wink: :wink: :wink:
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Супер сте, а аз повярвах на оня шантавелник Емо Чолаков, че ще вали и нетръгнах. Нищо другата седмица ще открия като хората :supz:
Изображение Изображение
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Колеги колебаеме се с моята група дали да е Йовковци или друг язовир,ще търсим предимно шаран и сом ,надявам се да ми кажете заслужава ли си 7 дневен палатков лагер на язовира.Благодаря предварително. :drinkers:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Труден язовир за качествен шаран.Сом има чат пат,но и там трябва да знаеш къде и кога!По подробно инфо не мога да дам,защото ми е под носа,обаче не ходя и не съм актуален!
Съвета ми е - за седем дневна почивка е перфектен ,за риболов .... каквото ви е писано ,така че изберете си друга дестинация!
Понякога обаче стават и чудеса! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Много ти благодаря колега чета стари излети на язовира и наистина досега няма особенни големи риболови.Ще мислиме до събота имаме още време но,явно е само за почивка но пък като се замисли човек в цялата БГ. е такава ситуацията.Май ще го удариме на: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

sapuna написа:Труден язовир за качествен шаран.
Мите,тва е от откриването:
Изображение
Който му разбира лови..Тея пичове са извадили доста хубави риби,като имат и няколко отървани...Но наистина язовирът е труден и си трябва познаване и късмет.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”