Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ЛОБОШ - 02.12
ЛОБОШ - 02.12

ЛУДНИЦА!!!
Пристигнах по разсъмване, но всички тарикатски места бяха вече заети. Както е известно, риба има само на "понтоните", а колегите са окупирали понтона от 4 часа през нощта. Имаше една "бригада", които дори са спали там. Класирах се в "Б" група с надеждата, че рибата ще се пораздвижи. Да ама не, рибата е групирана точно от лявата страна и не мърда от там. Дори и да бях се вредил на понтона, подобна гмеж се различава коренно от представите ми за риболов и след няколко часа без нито едно кълване, се предадох.
Тъй като деня беше все още в първата си половина, за прибиране и дума не можеше да става и идва ред на сакралният въпрос - А сега на къде? Къде, къде, айде на Студена (както казва Кърцата). Там положението е пределно ясно, но както е казал народа - луд умора нема. След няколко часа напразни замятания, регистрирах кълване, (което естествено изпортих) за съжаление първото е единствено за деня. Ясно беше, че се заформя 100% капо. Така и стана.
Имаше и една междинна спирка, но за нея и с бой няма да си кажа.
Въпреки, че се капотирах яко, имаше фактори, поради които прекарах деня много приятно сред природата (особено на Студена) и със сигурност ще запомня тази безрибна неделя.
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Re: ЛОБОШ - 02.12
Тоя уийкенд явно е било много куцо насекъде. Ние с колегата мръзнахме на Чепинци за 10-тина бабушки цял ден. Ако щеш вярвай, ама ти съчуствамDedy написа:Ясно беше, че се заформя 100% капо. Така и стана.

aide nasluka
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ех, какви сърдечни хора, винаги готови на състрадателност
ПП. Много беше тегав уийкенд-а, ярно

ПП. Много беше тегав уийкенд-а, ярно

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор
Re: ЛОБОШ - 02.12
Може да не кълвеше рибата, ама аз си изкарах много весело с васDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
ЛУДНИЦА!!!
......................................................................................................................... тази безрибна неделя.

- emo vasilev
- сериозен играч
Събота и неделя не е за Лобош - дори и да си намериш място ще попадниш в екшън .
На студена вече имаме ''наши хора '' така , че тръгне ли костура , пъстървата или каквото и да е ще сигнализират за да не ходиме насляпо !
Иначе на Студена има и добри рибоци !

Това е от по- миналата зима точно на носа срещу мястото , където сте били вие !
На студена вече имаме ''наши хора '' така , че тръгне ли костура , пъстървата или каквото и да е ще сигнализират за да не ходиме насляпо !
Иначе на Студена има и добри рибоци !

Това е от по- миналата зима точно на носа срещу мястото , където сте били вие !
Деди,ти ме изненада.
Там,където сте били винаги е излизал костур и бяла(не винаги де
,ма сравнително често)риба,но на щипок и с търсене в дълбочина.Максимално към средата и понякога излизат и на 4метра.Друг път на по плитко,но като цяло сутрин от 7 до към 11 и следобяд след 15ч.Поне това съм забелязал от ходенето ми там.
Вярно е че стоя и с 2-30 метра по назад от вас(в посока устието).Точно срещу голямата скала.Там дълбочината в средата при пълен язовир(както го виждам)е над 6 метра.

Вярно е че стоя и с 2-30 метра по назад от вас(в посока устието).Точно срещу голямата скала.Там дълбочината в средата при пълен язовир(както го виждам)е над 6 метра.