Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Искър - всичко за и по реката
Ловите и не казвате...няма да се отучите от тази си практика...

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Ебати свинщината....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Menkata
- фен клуб-скобар
Това са хора от отбор риби и такъми.Набарали са ги в долоното течение към дунава...мазало са направили,дали са релиизнали нямам на идея ,днес попаднах на тази снимка,но определо е от сега 

Видях ги рибите наживо (бях там) -това е улова на 4 човека - хванали по 3-4 риби (нищо укорително)
- май пак се търси под вола - теле
Рибите с малки изключения са пуснати обратно
. Мислех и Аз да пусна тема с мойте рибета - но ще се въздържа засега 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Вчера на Свражен на фидер 1 пипане , на мач десетина каракуди и два костура . Като цяло риболова не върви.
Ма те винаги са "пуснати обратно", ама как един път клип не видях, включително и в твоите теми? Апаратите освен да снимат риби по тревата, могат да правят и клипчета, точно ти треа като виден телевизионер да си наясно с това...pampasa написа:Видях ги рибите наживо (бях там) -това е улова на 4 човека - хванали по 3-4 риби (нищо укорително)- май пак се търси под вола - теле
Рибите с малки изключения са пуснати обратно
. Мислех и Аз да пусна тема с мойте рибета - но ще се въздържа засега

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- вече хвърля и на тежко
Къде точно беше застанал на Свражен, колега?vesko29 написа:Вчера на Свражен на фидер 1 пипане , на мач десетина каракуди и два костура . Като цяло риболова не върви.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Сега зарад тая снимка водата ще се наелктризира още повече, аз вече като ходя по Искъра избягвам да докосвам водата за да не ме одари тока! Това вече не е просто река, това е Елктрооната река!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Говориш глупости,че се пуска ток се пуска ток ,ясно е.Но трябва и да знаеш къде да пуснеш токаfreeman.bg написа:Сега зарад тая снимка водата ще се наелктризира още повече, аз вече като ходя по Искъра избягвам да докосвам водата за да не ме одари тока! Това вече не е просто река, това е Елктрооната река!

Колеги ай стига с тая завист, хванали хванали стига злоба човешка.Другото което ме дразни е, че се използват форумите за нападки и заяждане, а не за споделяне на инфо както трябва да е според мен.Наслука на всички и повече информация за излетите иначе няма смисъл от цялата патардияяяяя.....Menkata написа:Това са хора от отбор риби и такъми.Набарали са ги в долоното течение към дунава...мазало са направили,дали са релиизнали нямам на идея ,днес попаднах на тази снимка,но определо е от сега
При чешмата, пред падналото дърво във водата (на най-кривото място).d.n.mihaylov написа:Къде точно беше застанал на Свражен, колега?vesko29 написа:Вчера на Свражен на фидер 1 пипане , на мач десетина каракуди и два костура . Като цяло риболова не върви.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Не съм нападнал никои, само споделих че никои не казва че върви мряна по реката.Пък това си е тяхна работа дали са пуснали или взели рибата.Мене ме хвана яд ,че не се споделя тук.Или се споделя след като рибата вече е спряла да кълве,определени хора си правят кефаlebi_losh написа: Колеги ай стига с тая завист, хванали хванали стига злоба човешка.Другото което ме дразни е, че се използват форумите за нападки и заяждане, а не за споделяне на инфо както трябва да е според мен.Наслука на всички и повече информация за излетите иначе няма смисъл от цялата патардияяяяя.....

- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
То вярно че сайтът е направен точно за тая работа, но все си мисля, че от толкова споделяне не влезна никъв морунаж в реката.Menkata написа:Не съм нападнал никои, само споделих че никои не казва че върви мряна по реката.Пък това си е тяхна работа дали са пуснали или взели рибата.Мене ме хвана яд ,че не се споделя тук.Или се споделя след като рибата вече е спряла да кълве,определени хора си правят кефаlebi_losh написа: Колеги ай стига с тая завист, хванали хванали стига злоба човешка.Другото което ме дразни е, че се използват форумите за нападки и заяждане, а не за споделяне на инфо както трябва да е според мен.Наслука на всички и повече информация за излетите иначе няма смисъл от цялата патардияяяяя.....
-
- вече хвърля и на тежко
Даа там трябва да ходим много рано, за да хванем от ореха на долу места! На тези места излизат добри риби на плувка. Аз там на фидер не смея а и не виждам къде е удобно за хвърляне.vesko29 написа:При чешмата, пред падналото дърво във водата (на най-кривото място).d.n.mihaylov написа:Къде точно беше застанал на Свражен, колега?vesko29 написа:Вчера на Свражен на фидер 1 пипане , на мач десетина каракуди и два костура . Като цяло риболова не върви.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Колеги стига сте се дракали за тези мрени,можали хората хванали,дали са пуснати си е техен проблем................................но тези риби неса от Искъра.