Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от Menkata »

Ловите и не казвате...няма да се отучите от тази си практика... :evil: :evil: :evil: Изображение
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Ебати свинщината....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Това са хора от отбор риби и такъми.Набарали са ги в долоното течение към дунава...мазало са направили,дали са релиизнали нямам на идея ,днес попаднах на тази снимка,но определо е от сега :)
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Видях ги рибите наживо (бях там) -това е улова на 4 човека - хванали по 3-4 риби (нищо укорително) :wink: - май пак се търси под вола - теле :?: Рибите с малки изключения са пуснати обратно :idea: . Мислех и Аз да пусна тема с мойте рибета - но ще се въздържа засега :wink:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
vesko29
новобранец
новобранец

Мнение от vesko29 »

Вчера на Свражен на фидер 1 пипане , на мач десетина каракуди и два костура . Като цяло риболова не върви.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

pampasa написа:Видях ги рибите наживо (бях там) -това е улова на 4 човека - хванали по 3-4 риби (нищо укорително) :wink: - май пак се търси под вола - теле :?: Рибите с малки изключения са пуснати обратно :idea: . Мислех и Аз да пусна тема с мойте рибета - но ще се въздържа засега :wink:
Ма те винаги са "пуснати обратно", ама как един път клип не видях, включително и в твоите теми? Апаратите освен да снимат риби по тревата, могат да правят и клипчета, точно ти треа като виден телевизионер да си наясно с това...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

vesko29 написа:Вчера на Свражен на фидер 1 пипане , на мач десетина каракуди и два костура . Като цяло риболова не върви.
Къде точно беше застанал на Свражен, колега?
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от freeman.bg »

Сега зарад тая снимка водата ще се наелктризира още повече, аз вече като ходя по Искъра избягвам да докосвам водата за да не ме одари тока! Това вече не е просто река, това е Елктрооната река!
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

freeman.bg написа:Сега зарад тая снимка водата ще се наелктризира още повече, аз вече като ходя по Искъра избягвам да докосвам водата за да не ме одари тока! Това вече не е просто река, това е Елктрооната река!
Говориш глупости,че се пуска ток се пуска ток ,ясно е.Но трябва и да знаеш къде да пуснеш тока :) И в реката има риба ,но малко хора знаят къде все още държи риба.Днес и аз си пробвах късмета за мрени и хванах само едничка около половинката и много уклейки :)
lebi_losh
новобранец
новобранец

Мнение от lebi_losh »

Menkata написа:Това са хора от отбор риби и такъми.Набарали са ги в долоното течение към дунава...мазало са направили,дали са релиизнали нямам на идея ,днес попаднах на тази снимка,но определо е от сега :)
Колеги ай стига с тая завист, хванали хванали стига злоба човешка.Другото което ме дразни е, че се използват форумите за нападки и заяждане, а не за споделяне на инфо както трябва да е според мен.Наслука на всички и повече информация за излетите иначе няма смисъл от цялата патардияяяяя.....
Изображение
vesko29
новобранец
новобранец

Мнение от vesko29 »

d.n.mihaylov написа:
vesko29 написа:Вчера на Свражен на фидер 1 пипане , на мач десетина каракуди и два костура . Като цяло риболова не върви.
При чешмата, пред падналото дърво във водата (на най-кривото място).
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

lebi_losh написа: Колеги ай стига с тая завист, хванали хванали стига злоба човешка.Другото което ме дразни е, че се използват форумите за нападки и заяждане, а не за споделяне на инфо както трябва да е според мен.Наслука на всички и повече информация за излетите иначе няма смисъл от цялата патардияяяяя.....
Не съм нападнал никои, само споделих че никои не казва че върви мряна по реката.Пък това си е тяхна работа дали са пуснали или взели рибата.Мене ме хвана яд ,че не се споделя тук.Или се споделя след като рибата вече е спряла да кълве,определени хора си правят кефа :)
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от freeman.bg »

Menkata написа:
lebi_losh написа: Колеги ай стига с тая завист, хванали хванали стига злоба човешка.Другото което ме дразни е, че се използват форумите за нападки и заяждане, а не за споделяне на инфо както трябва да е според мен.Наслука на всички и повече информация за излетите иначе няма смисъл от цялата патардияяяяя.....
Не съм нападнал никои, само споделих че никои не казва че върви мряна по реката.Пък това си е тяхна работа дали са пуснали или взели рибата.Мене ме хвана яд ,че не се споделя тук.Или се споделя след като рибата вече е спряла да кълве,определени хора си правят кефа :)
То вярно че сайтът е направен точно за тая работа, но все си мисля, че от толкова споделяне не влезна никъв морунаж в реката.
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

vesko29 написа:
d.n.mihaylov написа:
При чешмата, пред падналото дърво във водата (на най-кривото място).
Даа там трябва да ходим много рано, за да хванем от ореха на долу места! На тези места излизат добри риби на плувка. Аз там на фидер не смея а и не виждам къде е удобно за хвърляне.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

Колеги стига сте се дракали за тези мрени,можали хората хванали,дали са пуснати си е техен проблем................................но тези риби неса от Искъра.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”