Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- разбира нещата
Re: Воблери
Стига са ми. 

Ето и един от мен за по сигурно. 

- Прикачени файлове
-
- luckycraft_gunfish135.jpg (46.06 KiB) Преглеждано 1191 пъти
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Абе пичове някои да има една излишна рапала скитър поп?В София го няма.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- stancom
- ще става разбирач
Павка, от как те ремонтираха си станал много гаденПавел Иванов написа: Стигат ли за сега

Д.Граховски написа:Абе пичове някои да има една излишна рапала скитър поп?В София го няма.
Ох, завалията, двата форума орева, и няма кой да се смили над теб!

- murphymet74
- ще става разбирач
Никой ли няма опит с тоя модел? Аз имам 1 бр. но досега не се е доказал.murphymet74 написа:Моля дайте мнение за http://www.voblershop.com/2028/Rapala.X-Rap.Count.Down/" onclick="window.open(this.href);return false;
Става ? за 7 см. Силвар. Някой от вас да го е тествал?
В силни течения където риболовам няма добра игра,може би е за по спокойни води,за голямата река определено не става.
Ако питаш за S,имам 5 см. и съм доволен от него. На Тунджа имам доста кефали а на затворен водоем щуки и тук-таме костури.

В тоз гьол,риба няма!
- eroucma
- разбира нещата
Здравейте искам да попитам за мнението ви за воблерите на Zalt, защото се замислям да заприходя някой. Обаче се питам да ли са успешни за нашите условия на риболов.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
На откриването рапалките не се отчетоха с риба,ама доказаха че не съм си дал напразно парите.Имах поне 8-9 подгонвания от трофейни щуки и 4-5 пъти вдигнаха големи сомове.Д-р Флекс написа:Д.Граховски написа:Абе пичове някои да има една излишна рапала скитър поп?В София го няма.
Ох, завалията, двата форума орева, и няма кой да се смили над теб!Пиши ми на ЛС какво търсиш, кътам един драгоценен Skitter Pop, но ще ти го продам на теб, за да се удовлетвориш...
Tell people there’s an invisible man in the sky who

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ЬхьД.Граховски написа:На откриването рапалките не се отчетоха с риба,ама доказаха че не съм си дал напразно парите.Имах поне 8-9 подгонвания от трофейни щуки и 4-5 пъти вдигнаха големи сомове.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- maranzika
- сериозен играч
Ако идваш събота и неделя на язовира ще те свържа с човека който има такива.Засега без риби обаче.Да ги видиш наживо...eroucma написа:Здравейте искам да попитам за мнението ви за воблерите на Zalt, защото се замислям да заприходя някой. Обаче се питам да ли са успешни за нашите условия на риболов.

- maranzika
- сериозен играч
Всяка примамка може да бъде успешна в подходящи ръце,на подходящо място в подходящо време!
- eroucma
- разбира нещата
Ще дойда, само да не вали МНОГО.maranzika написа: Ако идваш събота и неделя на язовира ще те свържа с човека който има такива.Засега без риби обаче.Да ги видиш наживо...Даже на откриването точно за тях си говорихме...

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
eroucma написа:Здравейте искам да попитам за мнението ви за воблерите на Zalt, защото се замислям да заприходя някой. Обаче се питам да ли са успешни за нашите условия на риболов.
Аз имам и съм ловил с моделите ZALT и ZALT Z. И на двата имам риби, специално с втория модел дори се снимах в едно филмче на ХобиТВ

На по-големия модел (ZALT) имах чудовищен удар на Йовковци (тихо само, да не чуе Маранциката, че много мрази софиянците дето му газят из "селския гьол"