Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- the_mechanic
- новобранец
Re: Риболов край ямбол!!!
Наитина беше просто отврат от ляво мен 2 момчета с 22 въдици от дясно 3-ма с 15 въдици и 7 капана които бяха разположени по цялата дължина на очастака каква слука какви 5 лева за какво си говорим както спомена колегата по горе промишлен риболов
Рибата не се съобразява с почивният ни ден!
здравеите колеги,някои би ли споделил с мен актуално инфо за реката,ниво на водата,ативност на риби ,абе всичко което ще ми е от полза.интерсувам се за местата от Елхово надолу.княжево,срем,устрем.аиде живи здрави и много риби за всички съвестни рибари!
Нивото на реката през последните двайсетина дни при Елхово е относително стабилно /колебания в рамките на около 15 см. / и оток около 20-30% по-малък от средностатистическия. Нооо... както казва колегата по-горе след тези дъждове как ще е утре може би само господ знае.
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
От доста време никакво инфо за реката , но ето , че днес имам щастието да споделя със вас няколко снимки от моя риболовен излет ... риболовствах на Коневец получи се добър риболов ... рибетата си вземаха на шарен , но искаха по-фин такъм 

- Прикачени файлове
-
- 998611_637686362928135_1605008173_n.jpg (112.4 KiB) Преглеждано 1692 пъти
-
- 992981_637686309594807_793822299_n.jpg (84.66 KiB) Преглеждано 1692 пъти
-
- 1002738_637686499594788_1907817048_n.jpg (93.11 KiB) Преглеждано 1692 пъти
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Малко скоби от неделя

и (сом) на бял

под елхово реката е боза покрай брега изкарахме доста каракуди и едри морунажи излезе 1 шаранче и това сомче скобарите са от елхово

и (сом) на бял

под елхово реката е боза покрай брега изкарахме доста каракуди и едри морунажи излезе 1 шаранче и това сомче скобарите са от елхово

A аз мислех че само зимата се ловят скобарите.това до родопа ли е?
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Абе да питам някой да знае какво излиза на дупката под 'Сакарелата' в Бенковски?

А някаква прясна информация за кринчовица
-
- научил се да хвърля
дребни стрижоци и шаранчета
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- ydobrev75
- разбира нещата
тази година има ли хищник на 'Кринчовица'
дайте малко инфо и за'Гърлата' ако може 

- RustyNail
- новобранец
Днес направих една обиколка по Тунджа да развъртя спининга. Първо спрях на Коневец, в дясно от моста. След като дъжда спря ударих няколко распера на блесна, след което на воблер хванах един едър костур. Имаше хора, които бяха хвърлили на дъно за шаран, но от вечерта нямали удар. Рибата скача по реката, но не е много активна. След като спря да гони се преместих по вировете след Княжево, та чак до Срем. Слаба активност. Реката се замъти от дъжда, което не я прави особено подходяща за спининг. След обиколката прескочих до Устрем - ВЕЦ-а, където повъртях, но нямах удар. Общо-взето хищника не беше активен и мисля, че дъжда обърка работата.
Ако практикуваш риболов на спининг значи, че си постигнал уважение към рибата и любов към природата!
в събота хубав пъстър риболов на Завой
искам да похваля 2 момчета които не са членове на форума но им казах за него,та взеха,че обраха боклуците в радиус от 10 -15 метра ама всичките от кутиики за белички до торби и бутилки
хвала на такиви люде
искам да похваля 2 момчета които не са членове на форума но им казах за него,та взеха,че обраха боклуците в радиус от 10 -15 метра ама всичките от кутиики за белички до торби и бутилки
хвала на такиви люде