Sert Exeed 1.8 UL или Mitchell Privilege 2 UL Spin 1.8 m ???

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Sert Exeed 1.8 UL или Mitchell Privilege 2 UL Spin 1.8 m

Мнение от stankof »

Значи след доста премисляне днес поръчах Серта на 1.8 метра,като в крайна сметка ако не ми хареса като половя с него мога да го сменя винаги със евентуално този на 1.5 метра като гледам какъв е наплива за тази изчезнала вече пръчка от Бг магазините,ако не решат "ЛЮБЕЗНИТЕ" вносители да спрат и на ней(1.5м.) вноса щото е много евтина и качествена,а те нямат файда от такива пръчки!
Много ми допадат и двата УЛ размера на Серта,като съм ги държал,но ще видим как се държи в реални условия по дългата и тогава ще правим изводи,дали има нужда от по късата или не.
Принципно засега за Мичела се разубеждавам,ако и цената му да беше най-ниска от трите пръчки,но не се знае някой ден пак може да ме зайнтригува,ако го пипна на живо!
Благодаря на всички ви които си дадохте мнението по въпроса ми!
И не на последно място на колегата които ми каза откъде да я взема,тои си знае кои е.
Мнениата ви ми баха от голяма полза,ще пиша като взема пръчката :drinkers:
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

Sert-a е вече при мен,въдицата е без забележки!
Специални благодарности на колегата "ivalpetkov",без неговата помощ нямаше да я имам!
Сега остава да се постопят снеговете,да се оттечат водите и да се пробва в работно състояние.А,забравих трябва да взема и макаричка,но всичко по реда си. 8)
loh ness
новобранец
новобранец

Мнение от loh ness »

Здравейте,

Ако някой помогне и на мен да си намеря "липсващото" навсякъде по магазините сертче.
Благодорнастта ми ще е придружена с подарък ;)

Поздрави
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

loh ness написа:Здравейте,

Ако някой помогне и на мен да си намеря "липсващото" навсякъде по магазините сертче.

Поздрави
Колега иска ми се да ти помогна,но си мисля вече че никъде по магазините няма да намериш това пръчле.Единствено мога да те посъветвам да следиш обявите "Продавам" в двата форума и ако там излезне нещо да действаш бързо!
Аватар
aphala
новобранец
новобранец

Мнение от aphala »

Здравейте,

Благодорнастта ми ще е придружена с подарък

Поздрави
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=5753

Ако имаш възможност погледни този модел във варианта 1-8 гр. За цената си е доста прилична въдица. Тънка бланка, сравнително бърза и със съразмерна дръжка. На тръскане може да ти хареса дори повече от exeeda-a :) Пробвах я на няколко пъстървови риболова и се представи съвсем прилично, даже и рибки успя да хване :) .
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

aphala написа:
Здравейте,

Благодорнастта ми ще е придружена с подарък

Поздрави
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=5753

Ако имаш възможност погледни този модел във варианта 1-8 гр. За цената си е доста прилична въдица. Тънка бланка, сравнително бърза и със съразмерна дръжка. На тръскане може да ти хареса дори повече от exeeda-a :) Пробвах я на няколко пъстървови риболова и се представи съвсем прилично, даже и рибки успя да хване :) .
Колега колкото и да съм начинаещ още в спининга си мисля без да съм видял на живо тази пръчка че е далече от въпросния Серт с които ловя и реалната му акция е поне с 2 грама нагоре,но колкото и нереален да е теста му,смятам че пръчката е в Топ-3 на този ценови диапазон,а тази която ти предлагаш,ме съмнява много дали се доближава и малко до това което е обявено в характеристиката и,а за 20-те грама отгоре просто няма смисъл да говорим,принципно ако сме на ясно с себе си че колкото е по лека пръчката е толкова по добре.Поздрави и ако съм в грешка ме поправи!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

stankof написа:
loh ness написа:Здравейте,

Поздрави
Колега иска ми се да ти помогна,но си мисля вече че никъде по магазините няма да намериш това пръчле.Единствено мога да те посъветвам да следиш обявите "Продавам" в двата форума и ако там излезне нещо да действаш бързо!
Мисля, че последно го гледах в Кърджали този магазин: http://www.goldenpages.bg/bg/b/2752B093 ... 145E9525E4" onclick="window.open(this.href);return false;
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
loh ness
новобранец
новобранец

Мнение от loh ness »

Благодаря за предложенията, но търся точно тази!
Мерси Vid, но и Росен има само (2-7) на 1.80

Продъжавам да я търся.
Ако някой я зърне, където и да е направо да ми я запазва аз ще си организирам танспорта!!

Поздрави
Аватар
TONICHA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TONICHA »

loh ness написа:Благодаря за предложенията, но търся точно тази!

Продъжавам да я търся.
Ако някой я зърне, където и да е направо да ми я запазва аз ще си организирам танспорта!!

Поздрави

КОЛЕГА А ТУК ПОГЛЕДНА ЛИ ?
http://www.bent-fishing.com/exceed-spx-product-1258" onclick="window.open(this.href);return false;

ПОЗДРАВИ
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
loh ness
новобранец
новобранец

Мнение от loh ness »

TONICHA написа:
loh ness написа:Благодаря за предложенията, но търся точно тази!

Продъжавам да я търся.

Поздрави

КОЛЕГА А ТУК ПОГЛЕДНА ЛИ ?
http://www.bent-fishing.com/exceed-spx-product-1258" onclick="window.open(this.href);return false;

ПОЗДРАВИ
То се носи "легенда" че въпросния сетр не се внася, а и не се произвежда. Бент са си вносителите. Звънял съм на всички знайни дистрибутори във Варна; Шумен; Ямбол. Всички имат 1.8 (2-7) другата уви!!! Шанса за нов ми е само в някое магазинче в което дори и не предполагат какво имат :)

Който търси намира (поне боя си хахаха), рано или късно ;)

Мерси все пак
Аватар
ivos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivos »

и аз съм горд собственик на сертчето на 1.8м 0.9-5гр. много съм доволен, даже имам извадена една щука 3.3кг. направо не повярвах, че с това пръчле ще успея :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”