Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Вчера за пореден път на прословутите 777 слаб риболов.Кълването започна от към 12:00 вечерта до към 05:00 сутринта.Равносметката е три шаранчета по около кило и едно сомче 600 грама.Никъде не се извади по голямо количество риба.Времето през ноща беше перфектно но рибата не пипаше.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Уважаваш си ги тези седмици , на горе към Тараторското не си ли ходил , уш е рано за там но местни ми се хвалят вече и чувам слухове за много пусната риба

Колеги някакво инфо за гьола на Кътина?
Преди време направих сефтето с едно капо и се чудя дали има смисъл да повторя..
Преди време направих сефтето с едно капо и се чудя дали има смисъл да повторя..
Пак вчера, но от 10 до към 20 часа и моя резултат бе подобен. Разликата е, че вместо соме извадих каракуда и имах откачане до брега на едно шаране и каракуда. До мен, в най-големия дъжд, колеги извадиха един толостолоб над 6-7кг., още един поне 3кг. и шаран около 2,5кг. Може би имаха слука, тъй като стоически стояха /не като мен в колата/ под дъжда. А сухо дупе риба не яде, нали!?ogi_peugeot написа:Вчера за пореден път на прословутите 777 слаб риболов.Кълването започна от към 12:00 вечерта до към 05:00 сутринта.Равносметката е три шаранчета по около кило и едно сомче 600 грама.Никъде не се извади по голямо количество риба.Времето през ноща беше перфектно но рибата не пипаше.

Ако някой ми каже как да прикрача снимка директно от айфон ще ви ви покажа толостолоба на колегата на 777...

Последно промяна от @Poly на Пон Юни 03, 2013 9:11 pm, променено общо 1 път.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В силния дъжд са полудели и са налапали близките пружини

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой скоро да е посещавал Веринско, да сподели как е тази година?
-
- разбира нещата
Не съм ходил още на тараторското.Мисля,че е рано за там.Специално толстолоба иска по топло време а аз там ходя предимно за толстолоб.Може би към средата на месеца ще отида там.Поне за сега такива са ми плановете.Миналото лято бях много доволен от тараторското но ще видим дали пак ще е така.MiTaKa™ написа:Уважаваш си ги тези седмици , на горе към Тараторското не си ли ходил , уш е рано за там но местни ми се хвалят вече и чувам слухове за много пусната риба
-
- разбира нещата
Аз като влязох на 777 и пазача ми каза,че е хванат толстолоб около 7 кила.Хвърлях тапа но не бара.Явно още е долу по дъното.Чакам го с нетърпения да се раздвижи и да ги наловя.С биричка много ги обичам@Poly написа:Ако някой ми каже как да прикрача снимка директно от айфон ще ви ви покажа толостолоба на колегата на 777...

Денят е 2 юни..място.777....

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добро е толстолобчето , но не ми изглежда да е 7кг или да е от снимката .
И да не съм офф , едно приятелче в момента е на Мало Бучино , друго освен че раците са тръгнали няма какво да ви споделя то е ясно
И да не съм офф , едно приятелче в момента е на Мало Бучино , друго освен че раците са тръгнали няма какво да ви споделя то е ясно

- TonyBlaze
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес бях на Панчарево... и аз, и колегите - доста слабо... За 4 часа само едно малко костурче и нищо повече. Някои колеги удариха по 1 каракудка на царевица, но нищо повече.
В момента на удара разбираш, че цялата мъка, горещина, студ, кал, пот, изхарчени пари и гориво, както и време нямат абсолютно никакво значение!
- Антоан Виденов
Catch & Release!
- Антоан Виденов
Catch & Release!
И аз бях на малкото до Пънча и едвам едвам отървахме капото.. доста слабо.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пънча, и малкият и големият получават последен шанс идната събота и неделя...после остават дестинация само за разходка и бира. Положението там е трагично от повече от 3 седмици. Дали се дължи на времето, дали толкова си има, дали я изядоха пенсионерите? 

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Някаква информация за Челопечене ..?