Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Watchin' the fish, havin' a Bud....Wazzzzzzzzzzaaaaaaap!!! :mrgreen:
Изображение

След т'ва нагнйетих чери доматчета и лучец и а'ре първо у фурната, а после фостата... :D :drinkers:
Изображение

Жоре, те тфа са пъстърви, ей! :wink:

@МитеФФФ, ш'ти се не види и гумичката... :twisted:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Шибаните комуняги искат да върнат пушенето в кръчмите... :roll: ....поредното доказателство, че живеем в смахната държава и че не сме дорасли за Европата! :oops: :evil:

Било нечовешко нахалните пушачи да мръзнат зимно време навън, та а'ре да ги пуснем да кадят вътре и да тровят деца, майки и непушачи, щото виждаш ли, няма да умрат от бронхопневмония, ами от рак на белите дробове, ама поне ще са на топло.......деба и проЗтотия, деба! :axe:
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:

Било нечовешко нахалните пушачи да мръзнат зимно време навън, та а'ре да ги пуснем да кадят вътре и да тровят деца..................
Не са комуняги,те изчезнаха през 1989 година с малки изключения,тия са дупедавци - гъзят се на всеки само да са на власт и да гепят каквото може.Сега са се нагъзили на турците - и тютюневата индустрия да върви и нацията да се топи от болести докато стигнат заветните 4 000 000 милиона санитарен минимум определен от новия Голям брат :twisted:
3347.jpg
images.jpg
и поне си ПИЧ ето ти две фотосчета :mrgreen:
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Аз съм за това да има заведения за пушачи и такива за непушачи..
Или в заведението да има две зали - едната за пушачи , другата за непушачи.. :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Христо Рангелов написа:Аз съм за това да има заведения за пушачи и такива за непушачи..
Или в заведението да има две зали - едната за пушачи , другата за непушачи.. :)
Бре младши , то кат има кръчма са пие и пуши - другото е сладкарница :lol: На тютюневия дим как да му обясниш да не ходи в другата зала :roll: Единственото решение е да се ограничи пушенето в часовете за хранене - от 12.00 до 13.00 и от 18.00 до 19.00 - да могат непушачите да хапнат без отровен дим.На кръчмарите дето искат да се пуши непрекъснато да им удвоят данъците - да отиват в здравеопазването. :mrgreen:
lusienn

Мнение от lusienn »

Кире,пускай инфо от нивото на реката.Е как беше преди 10 дена-нагоре от тебеИзображение Е тука,хората са направили много оригинален часовник.На всеки час,жив апостол се явява за снимка на прозореца.Изображение Толкова ми е отпуснато времето за тоя форум,на ден-та затова само пиша,и не чета.Лека вечер колеги писатели,артисти,играчи,шофьори и други,знайни и незнайни рибари.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Мнооо са смотани да си мислят, че пушенето вътре ще вдигне оборота.....проблемът е в кризата, джанъм!..........пушачът ако успее да събере пари, ще ги даде за цигари, а не за кръчма или в най-добрия случай ще виси като прани гащи на едно кафе......аз докато пушех, не ми пречеше да ходя на кръчма и вътре да не пуша, не ми пречеше цяла зима да мръзна с тъпата цигара навън, но сега, ако върнат пушенето - кракът ми няма да стъпи в заведение, в което се пуши - хем на инат, хем като протест, хем да не си тровя децата! :twisted:
:finga: за пушенето и за тия, които ще го върнат!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:...Жоре, те тфа са пъстърви, ей! ...
Знам, знам :D ,
Нали 6-7 месеца само това лових, изключая няколкото излета на леда, докато имеше лед, разбира се !

А ми се струва, че Люси отговори на един твой, настойчиво зададен въпрос от преди 2-3 страници :lol: !!!!!!!!!
lusienn написа:...та затова само пиша,и не чета...

Зарежи пъстървите,
Щом и жената има непоносимост към тях :lol: ,
Ама ще и мине - до есента, обещавам :D !

В момента са актуални гъбите -
Целият апартамент ухае на манатарки -

Изображение

Това са цветя и гъби, като цветята са само за фон на гъбките.

Само гъби -

Изображение

А по емпиричен път установих, че гъбите са най-вкусни, когато се пържат напълно натурални, никакви панировки, никакви яйца, най-много с малко царевично брашно, за да не залепва гъбката за тигана и кратко време на огъня - за да останат всичките аромати в тях.
Не разбирам от готвене, ама да изпържа риба, гъби или чушки - мога :D ,
И то с кеф !!!!!!!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Баси,
Забравих как се трие дублиран пост :oops: !!!!!!!!!
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

А царевично брашно не :smt018 малко олио капваш да не лепят. После само черен пипер, сол и малко масло, като им изври водата накрая :wink:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AK89uNbWbZM?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AK89uNbWbZM?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Кире , нещо па започва да те фаща унъз болест на главътъ дет да се дракаш ти е кеф , а ?
Инак това с разрешаването на тютюнопушенето по заведенията е най-читавото нещо което би направило новото правителство . Кой не му се диша тутунув дим , да не оди там де се тутуни , капиш ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

deso_bg написа:А царевично брашно не :smt018 малко олио капваш да не лепят. После само черен пипер, сол и малко масло, като им изври водата накрая :wink:
Пак ще се повторя :D !
Първо, не разбирам от готвене, но обичам да ям вкусни работи :D !
Второ, черния пипер и маслото ги отхвърлям, щото имат силен вкус и аромат, а аз търся гъбения такъв :wink: !
Може да махнем и царевичното брашно, като компромис :D , но извирането на водата е за всички други гъби освен за манатарките :wink: !
Сърнели, печурки и пр. ги готвя пак натюр, само с малко олио и вода до извирането и, после пак доливам,
Но манатарките - за кратко в тигана и веднага на масата :D !
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа:...Инак това с разрешаването на тютюнопушенето по заведенията е най-читавото нещо което би направило новото правителство ... капиш ?!?
Да, бе да !
После може да върнат и чл. 1 в Конституцията !!!!!!!!!!

Ама едва ли ще им стигне времето .
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

GODzillata написа:Мнооо са смотани да си мислят, че пушенето вътре ще вдигне оборота.....проблемът е в кризата, джанъм!
Павел Иванов написа:Инак това с разрешаването на тютюнопушенето по заведенията е най-читавото нещо което би направило новото правителство .
Я, като потърпевш в този бранш мога да ви кажа каква е истината.... Забраната наложена през миналата година на практика уби целия бранш, говоря за кръчмите, а не за такива за бързо хранене и пр... Оказа се, че хората пак си пушат, само дето не посещават заведения. Отделно от това, имам много приятели кои не пушат, но като седнат на кръчма запалват по някоя пура, ей така за кеф..
Така и не разбрах в тази криза в Б-я защо с лека ръка се погубва цял бранш от икономиката на страната? Защо, след като мутрата Бойко е загрижен за здравето на хората не направи цените на цигарите по 10-15 лв. кутишката?? А, за пари за здраве ич не ми говорете, щото ако парите от акциза на цигарите и алкохола идат в здравеопазването, то ще цъфне, че даже и върже...
Не зная вече дали отпадането на забраната ще подобри нещата. Защото трудно се създава нещо, но много лесно се погубва... Но, все пак ще бъде ползотворно за бизнеса, защото и сега всеки клиент, който преди да влезе в закритата част на кръчмата ме пита- пуши ли се вътре? Или да си караме на стария вариант- да слагаме ледарници вместо пепелници и да викаме- на ваша отговорност. :lol: :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Заключено

Обратно към “Разни”