Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Порой от риба на Порой....
Порой от риба на Порой....
И така днес бърз неангажиращ риболов,с половината антураж да затвърдя откриването и да намажа директните,че на Цонево оня ден не работиха нещо:lol: .Получи се много силен риболов на празен язовир-докъдето ми стигаше погледа нямаше никой....бях сам....

Това не бях го виждал от много време...
Малко снимки успях да щракна,защото уклея пред мен се строи да сефтоса новата ми шестица,а седмака бе на дъното където дебнеше караконджулите.....
Ето ги и главните участници в иекшънъ...

Към обяд настана мръсна жега и понеже и чадър не носех си бих камшика с тази тавичка

и 10-на каракуди....
А такива скрипи си мислех,че живеят само в Амазонка

Бах мама му тук на палатка не ходя
Хайде до скоро....
Това не бях го виждал от много време...
Малко снимки успях да щракна,защото уклея пред мен се строи да сефтоса новата ми шестица,а седмака бе на дъното където дебнеше караконджулите.....
Ето ги и главните участници в иекшънъ...
Към обяд настана мръсна жега и понеже и чадър не носех си бих камшика с тази тавичка
и 10-на каракуди....
А такива скрипи си мислех,че живеят само в Амазонка

Бах мама му тук на палатка не ходя

Хайде до скоро....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Re: Порой от риба на Порой....
Доста добре! Каква беше дълбочината пред теб? Нивга не съм бил на този язовир и по снимки и обстановка ми е изглеждал доста плитък за директни...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Много хубав улов а, стоножката се казва scolopendra cingulata и от скоро вече се намира и по черноморието можете да благодарите на хората които са ги пуснали/изгубили
можеш да ги продаваш по 10 кинта парчето 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Айдееее....напрао ме отказа от морето!Protos_Immortal написа:...от скоро вече се намира и по черноморието ...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- antivik
- кандидат преподавател
Хубаво язовирче чисто мяза, без закачки, па и добър улов, а за черноморието не знам, но преди 10-тина години, кога копахме Перперикон ги имаше под каманаците и по влажните места много, верно не бяха като амазонските по 30 санта, но 15-20 си ги имаха.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубав риболов си дръпнал, но се втрещих като видях снимка на такава стоножка в БГ ... Определено не знаех за съществуването им тук ... баси звяра, няма да е зле да си отварям очите като мачкам дерета и камънаци повечко ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Миналата година на Черноморец /варненско/ едно такова за малко да се мушне в палатката! Оказа се страшно кораво за утрепване, ти го блъскаш, на онова нищо му няма! оказа се и страшно пъргаво и повратливо...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Добре си ги наскубал
A такива стоножки съм виждал на кино преди години в Индиана Джоунс 

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
браво за улова, колега
а като Ви гледам коментарите по повод стоножката, да разбирам ли, че е отровна??

а като Ви гледам коментарите по повод стоножката, да разбирам ли, че е отровна??

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Отровна и още как , а ако знаеш как боли.Martin Angelkov написа:браво за улова, колега![]()
Изпуска невротоксин, целия крайник се подува и боли яко .. инфектира са раната.
Страшна гад

Яде стършели на закуска.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Хубав риболов е станал! А за този дзвер 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Гадината е страшен ловец,лови всякви насекоми, включително хлебарки,така че които има проблем с хлебарките на едно поводче и като пазач вкъщи и проблем финито.
-
- сериозен играч
Респект за хубавия излет. Незнаех че тези гадини са нашественици но съм ги срещал къде ли не още от дете ???
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Хубав риболов си изкарал и добро мезе си приготвил да не кажа чудесно!!!
А за това което видях,мога да кажа само ебах мама му и гнус.
Това изчадие трябва много да я ядосало началника,че да го превърне в това което е!!!
Аааааа още ми е настръхнала перушината пфффффффф.
Леш гадинка.
А за това което видях,мога да кажа само ебах мама му и гнус.
Това изчадие трябва много да я ядосало началника,че да го превърне в това което е!!!
Аааааа още ми е настръхнала перушината пфффффффф.
Леш гадинка.
Дълбочината е добра.Там където бях на седмицата бе 3.5м.Има места и с по-голяма дълбочина.Дъното е чисто,като закачки има и те са ОГРОМНИ речни миди,каквито съм виждал само на Дунава,но те са повече проблем ако ловиш на фидер...Златев написа:Доста добре! Каква беше дълбочината пред теб? Нивга не съм бил на този язовир и по снимки и обстановка ми е изглеждал доста плитък за директни...
А колкото до животното,това бе кошмарна среща

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ