Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

дупките на Ръжево Конаре?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
дупките на Ръжево Конаре?
...някой да има някаква иноформаация? В смисъл дали са забранени още?
Re: дупките на Ръжево Конаре?
и на мен ми е интересно да ли са забранени защото миналата година сам виждал хора да ловят там
-
- ще става разбирач
колега, интересува ме дали са забранени, както бяха миналата година...иначе - знам какво има там...харесвам точно такъв тип водоеми - не се сещам за по-хубав водоем / за мен лично.../ в радиус 50-60 км около Пловдив...как беше казало кучето - "въпрос на вкус"...пеликан500 написа:на тези дупки само чаушан и червеноперка се хваща. другото е тото и много късмет,по добре неси губи времето там.има и по добри места.не струват определено. но вески се блазни понеже са близко до пловдив

Преди забраната за сефте бях там на първа дупка, в дясно от мястото дето се оставят колите. Един от пазачите се застоя при мен около 30 мин. и и думите му бяха "Ако дойдат ония с Нивата ще те изгонят, щото от тая страна е забранено, ако си отсреща няма проблем". Пък аз се чудих защо само аз съм от западната страна, а всички останали на късата или отсрещната 

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Откъм Стряма няма проблем да ловиш......на всичките дупки...
-
- ще става разбирач
благодаря за информацията...все пак е нещо щом от едната страна е разрешено - миналата година бяха ги забранили изцяло, с едни големи табели...
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
А може ли да се разчита на някакъв хищник все още там или това вече е само мечта?

Вадил сам костур към 300гр преди забраната
- hiper tunkvan
- новобранец
Там ми е селото. В събота бях там с надеждата да мятам воблери блесни, но си остана само желание. Целия бряг околвъст на първата дупка е обрасъл с водорасли от рода на 10-15 метра на вътре. Според мен само на тапа щука може да се хване, но и тва е съмнително заради голямото количество плуващ дреболяк. Проведох един плувкарски риболов, резултата беше една едра каракуда, два малки костура,много, не хипер много слънчева като напаст(поне котката ми сигурно още се урига на тях) и туктаме някой каленик с размерите на кутре(жал ми беше да ми се закачат)Вуйчо-Ваньо написа:А може ли да се разчита на някакъв хищник все още там или това вече е само мечта?
Според мен едрата риба е по на вътре, но с тази зелена ограда нестава

-
- новобранец
Момчета,тази сутрин бях на дупките...има добри местенца...но не може да се лови...дойде един мъж от някаква онранителна фирма и най-културно ни помоли да напунем,защото било часна собственост и по-скоро,защото имало някакви кабели по дъното и се притесняват да не стане някаква беля...СПЕЦИАЛНО ПРЕДОПРЕДИ ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА ПОВЕЧЕ ХОРА,ЧЕ Е ЗАБРАНЕНО!!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
- hiper tunkvan
- новобранец
Чудят се кво да измислят кви са тея кабели под водата Мълдър и Скъли нямаше ли ги да разследват.
Немога да рабера как така са купили целия район при положение че първата дупка нито я копаят нито ползват вода от нея от много години, помпата е на 3-та и изкопите са по надолу.Фирмата е за бетон пясък баластра и др такива за кво им е.
Немога да рабера как така са купили целия район при положение че първата дупка нито я копаят нито ползват вода от нея от много години, помпата е на 3-та и изкопите са по надолу.Фирмата е за бетон пясък баластра и др такива за кво им е.