дупките на Ръжево Конаре?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

дупките на Ръжево Конаре?

Мнение от milo69 »

...някой да има някаква иноформаация? В смисъл дали са забранени още?
Аватар
nanko1234
новобранец
новобранец

Re: дупките на Ръжево Конаре?

Мнение от nanko1234 »

и на мен ми е интересно да ли са забранени защото миналата година сам виждал хора да ловят там
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

пеликан500 написа:на тези дупки само чаушан и червеноперка се хваща. другото е тото и много късмет,по добре неси губи времето там.има и по добри места.не струват определено. но вески се блазни понеже са близко до пловдив
колега, интересува ме дали са забранени, както бяха миналата година...иначе - знам какво има там...харесвам точно такъв тип водоеми - не се сещам за по-хубав водоем / за мен лично.../ в радиус 50-60 км около Пловдив...как беше казало кучето - "въпрос на вкус"... :)
Аватар
tera-2
новобранец
новобранец

Мнение от tera-2 »

Преди забраната за сефте бях там на първа дупка, в дясно от мястото дето се оставят колите. Един от пазачите се застоя при мен около 30 мин. и и думите му бяха "Ако дойдат ония с Нивата ще те изгонят, щото от тая страна е забранено, ако си отсреща няма проблем". Пък аз се чудих защо само аз съм от западната страна, а всички останали на късата или отсрещната :D
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Откъм Стряма няма проблем да ловиш......на всичките дупки...
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

благодаря за информацията...все пак е нещо щом от едната страна е разрешено - миналата година бяха ги забранили изцяло, с едни големи табели...
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

А може ли да се разчита на някакъв хищник все още там или това вече е само мечта?
Изображение
Изображение
Аватар
nanko1234
новобранец
новобранец

Мнение от nanko1234 »

Вадил сам костур към 300гр преди забраната
Аватар
hiper tunkvan
новобранец
новобранец

Мнение от hiper tunkvan »

Вуйчо-Ваньо написа:А може ли да се разчита на някакъв хищник все още там или това вече е само мечта?
Там ми е селото. В събота бях там с надеждата да мятам воблери блесни, но си остана само желание. Целия бряг околвъст на първата дупка е обрасъл с водорасли от рода на 10-15 метра на вътре. Според мен само на тапа щука може да се хване, но и тва е съмнително заради голямото количество плуващ дреболяк. Проведох един плувкарски риболов, резултата беше една едра каракуда, два малки костура,много, не хипер много слънчева като напаст(поне котката ми сигурно още се урига на тях) и туктаме някой каленик с размерите на кутре(жал ми беше да ми се закачат)
Според мен едрата риба е по на вътре, но с тази зелена ограда нестава :(
kukurigo-91
новобранец
новобранец

Мнение от kukurigo-91 »

Момчета,тази сутрин бях на дупките...има добри местенца...но не може да се лови...дойде един мъж от някаква онранителна фирма и най-културно ни помоли да напунем,защото било часна собственост и по-скоро,защото имало някакви кабели по дъното и се притесняват да не стане някаква беля...СПЕЦИАЛНО ПРЕДОПРЕДИ ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА ПОВЕЧЕ ХОРА,ЧЕ Е ЗАБРАНЕНО!!!
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Лошооо!!! :evil: :evil: :evil:
Изображение
Изображение
Аватар
hiper tunkvan
новобранец
новобранец

Мнение от hiper tunkvan »

Чудят се кво да измислят кви са тея кабели под водата Мълдър и Скъли нямаше ли ги да разследват.
Немога да рабера как така са купили целия район при положение че първата дупка нито я копаят нито ползват вода от нея от много години, помпата е на 3-та и изкопите са по надолу.Фирмата е за бетон пясък баластра и др такива за кво им е.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”