Колко големи воблери...

Модератор: sapuna

Заключено
valio1
новобранец
новобранец

Колко големи воблери...

Мнение от valio1 »

Колко големи воблери използвате за тролинг през пролетта?
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

9 см.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Изображение
Ето ги 7-12см.
Troli

Мнение от Troli »

Поборников,моите извинения,но успешните воблери са други! :wink: :D Само за сантиметрите си супер-точен! :D :D :D Старче,забрави в своята лаконичност за 7-сантиметровите,че и за 5см! :wink: :roll: Ша са изпитваме на ново,май на пролет или на зимъска! :D :D :D
piker
новобранец
новобранец

за воблерите

Мнение от piker »

вси4ки cветове стават.по светли през маглата,потумни през иасно време.
вапроса е в тегленето.ниама да дурпаш като блесна а на периоди.ок?
в момента когато запо4не ново теглене очакваи ударут

Пич намери си Ч-то на клавиатурата, че другия път ще трия!4-ки и 6-ци в чата.
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Troli написа:Старче,забрави в своята лаконичност за 7-сантиметровите,че и за 5см! :wink: :roll:
Човекът пита какви използваме - а не - кои са най-добри. Отговорих кратко, ясно и честно - без излишен спам :D :D :D
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Размера има значение , но в други случаи , така казват жените :lol: :lol: :lol:

Според мен най важното е воблера да се движи на дълбочината на която е рибата в момента , независимо дали е 3 , 6 , 10 , или 15 метра , а това се види само със сонар .

Ето един магнум 7 см. , който е безпощаден ..
Изображение
Изображение

А тази ми е любимата от групата 5 см. , колко зъби на бели риби е отнесла , едва ли помни , но личи по гърба и :roll:
Изображение
Изображение

Независимо , че са малокалибрени , тази година имат 2 извадени сома , но това е друга тема ..

Вероятно бялата обича и големите и малките воблери , както в ресторанта можеш да си поръчаш ракията по 100 или 50 гр. , но винаги не ни стига ..
На платено не одим !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз съм изключително доволен от ФатРап със жълт гръб и бледо лилав корем с черна точка до главата.Нямаше колега,които да ме е попитал и да несъм му показал на какво влача,но никой не видях да лови на тях освен тези на които им дадох от мойте.Имам и друго наблюдение,и то е че ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ВЛАЧИШ НА ДЪЛБОЧИНАТА КЪДЕТО СА РИБИТЕ,4-4,5-6-7 м.Сонара си показва на даден етап от деня на каква дълбочине се намират рибите.Затова си взимам от работещите воблери от всички възможни размери дето газят от 1,5 до 9-11 м.Едрото винаги е на по-дълбокото.Винаги когато съм спирал да говоря със колеги,им показвах хванатите от мен риби ,за да видял че всички са трофейни екземпляри и всички оставаха изненадани,че ги хващах само на ФатРапове и Магнуми ФайерТайгър.Това е от мен. :roll:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

Troli написа:Поборников,моите извинения,но успешните воблери са други! :wink: :D Само за сантиметрите си супер-точен! :D :D :D Старче,забрави в своята лаконичност за 7-сантиметровите,че и за 5см! :wink: :roll: Ша са изпитваме на ново,май на пролет или на зимъска! :D :D :D
А ти като голям специалист ще ни светнеш ли какви са воблерите,които ползваш и да ни покажеш какъв е резултата :wink:

sampo,
Това отдолу Countdown ли е? Много яко изглежда :D

За мен това е най брутално уловистия воблер.Тя година на 7 см Rapala Coutdown имам навярно 50+ Бели риби,няколко канални сома,2 Щуки от които едната е 90см мъски,много басове и още няколко хамерикански вида хищна риба.
Troli

Мнение от Troli »

Естественно,че няма да светна никой,бе Симби! :wink: :D Показвах сто пъти резултати и обяснявах,че рапала е ВОБЛЕРЪТ! :roll: Всичко друго е имитация! :D Но срещам присмех или неверие!По-голям "специалист" е например,Стефан Минков. :D Който чете и любопитсва,ще намери белите риби без проблем,когато си пожелае!Е,аз съм те-такъв! :D :D :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Изображение
На тези също съм имъл добър успех и особенно на най горния малкия Магнум 6,5кг. на Жребчево.
Troli

Мнение от Troli »

Поборников,не се бъзикай! :wink: Най-горния,никак не е магнум! :oops: И ако все пак си уловил 6.5кг. бяла риба,то евала ти праим,брато!Аз все още си мечтая за такъв трофей.По-напред си в материала!? :D А,сега го докажи! :D :D :D
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

Troli написа:Естественно,че няма да светна никой,бе Симби! :wink: :D Показвах сто пъти резултати и обяснявах,че рапала е ВОБЛЕРЪТ! :roll: Всичко друго е имитация! :D Но срещам присмех или неверие!По-голям "специалист" е например,Стефан Минков. :D Който чете и любопитсва,ще намери белите риби без проблем,когато си пожелае!Е,аз съм те-такъв! :D :D :D
Е точно от твойте постове няма да научи нещо полезно за риболова на Бяла риба със сигурност,понеже и на теб този риболов не ти е ясен :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Troli написа:Поборников,не се бъзикай! :wink: Най-горния,никак не е магнум! :oops: И ако все пак си уловил 6.5кг. бяла риба,то евала ти праим,брато!Аз все още си мечтая за такъв трофей.По-напред си в материала!? :D А,сега го докажи! :D :D :D
Збърках Оригинал е 6см.А ако питаш за снимки имамги но нямам скенер. :wink:
Troli

Мнение от Troli »

Поби,идва дядо Коледа,пиши му! :wink: :D :D Или снимай с дигиталката,снимката и качваш.И да не го направиш,вервам ти!Защо си показал Хъски-Пъстърва,като успешен за бяла риба? :shock: Тия две риби,къде се засичат по нашите водоеми? :roll: :?: Симби,кажи си направо,какво искаш от мен?Хванал си "50+" бели риби и вече само ти ги разбираш!Какво още ти трябва да знаеш?Очакваш,че аз ще те науча да улавяш по 100+,ли?Няма как,да стане!Опит и само,опит му е майката!Който ходи най-много за бяла,той е най-добър!Толкова е просто в риболова! :wink: :D :D :D
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”