Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Колко големи воблери...
Модератор: sapuna
Колко големи воблери...
Колко големи воблери използвате за тролинг през пролетта?
-
- кандидат преподавател
за воблерите
вси4ки cветове стават.по светли през маглата,потумни през иасно време.
вапроса е в тегленето.ниама да дурпаш като блесна а на периоди.ок?
в момента когато запо4не ново теглене очакваи ударут
Пич намери си Ч-то на клавиатурата, че другия път ще трия!4-ки и 6-ци в чата.
вапроса е в тегленето.ниама да дурпаш като блесна а на периоди.ок?
в момента когато запо4не ново теглене очакваи ударут
Пич намери си Ч-то на клавиатурата, че другия път ще трия!4-ки и 6-ци в чата.
Размера има значение , но в други случаи , така казват жените
Според мен най важното е воблера да се движи на дълбочината на която е рибата в момента , независимо дали е 3 , 6 , 10 , или 15 метра , а това се види само със сонар .
Ето един магнум 7 см. , който е безпощаден ..

А тази ми е любимата от групата 5 см. , колко зъби на бели риби е отнесла , едва ли помни , но личи по гърба и

Независимо , че са малокалибрени , тази година имат 2 извадени сома , но това е друга тема ..
Вероятно бялата обича и големите и малките воблери , както в ресторанта можеш да си поръчаш ракията по 100 или 50 гр. , но винаги не ни стига ..

Според мен най важното е воблера да се движи на дълбочината на която е рибата в момента , независимо дали е 3 , 6 , 10 , или 15 метра , а това се види само със сонар .
Ето един магнум 7 см. , който е безпощаден ..

А тази ми е любимата от групата 5 см. , колко зъби на бели риби е отнесла , едва ли помни , но личи по гърба и

Независимо , че са малокалибрени , тази година имат 2 извадени сома , но това е друга тема ..
Вероятно бялата обича и големите и малките воблери , както в ресторанта можеш да си поръчаш ракията по 100 или 50 гр. , но винаги не ни стига ..
На платено не одим !
- krokibg
- учете се от него
Аз съм изключително доволен от ФатРап със жълт гръб и бледо лилав корем с черна точка до главата.Нямаше колега,които да ме е попитал и да несъм му показал на какво влача,но никой не видях да лови на тях освен тези на които им дадох от мойте.Имам и друго наблюдение,и то е че ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ВЛАЧИШ НА ДЪЛБОЧИНАТА КЪДЕТО СА РИБИТЕ,4-4,5-6-7 м.Сонара си показва на даден етап от деня на каква дълбочине се намират рибите.Затова си взимам от работещите воблери от всички възможни размери дето газят от 1,5 до 9-11 м.Едрото винаги е на по-дълбокото.Винаги когато съм спирал да говоря със колеги,им показвах хванатите от мен риби ,за да видял че всички са трофейни екземпляри и всички оставаха изненадани,че ги хващах само на ФатРапове и Магнуми ФайерТайгър.Това е от мен. 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А ти като голям специалист ще ни светнеш ли какви са воблерите,които ползваш и да ни покажеш какъв е резултатаTroli написа:Поборников,моите извинения,но успешните воблери са други!![]()
Само за сантиметрите си супер-точен!
![]()
![]()
Старче,забрави в своята лаконичност за 7-сантиметровите,че и за 5см!
![]()
Ша са изпитваме на ново,май на пролет или на зимъска!
![]()
![]()

sampo,
Това отдолу Countdown ли е? Много яко изглежда

За мен това е най брутално уловистия воблер.Тя година на 7 см Rapala Coutdown имам навярно 50+ Бели риби,няколко канални сома,2 Щуки от които едната е 90см мъски,много басове и още няколко хамерикански вида хищна риба.
Естественно,че няма да светна никой,бе Симби!
Показвах сто пъти резултати и обяснявах,че рапала е ВОБЛЕРЪТ!
Всичко друго е имитация!
Но срещам присмех или неверие!По-голям "специалист" е например,Стефан Минков.
Който чете и любопитсва,ще намери белите риби без проблем,когато си пожелае!Е,аз съм те-такъв!

-
- кандидат преподавател
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е точно от твойте постове няма да научи нещо полезно за риболова на Бяла риба със сигурност,понеже и на теб този риболов не ти е ясенTroli написа:Естественно,че няма да светна никой,бе Симби!![]()
Показвах сто пъти резултати и обяснявах,че рапала е ВОБЛЕРЪТ!
Всичко друго е имитация!
Но срещам присмех или неверие!По-голям "специалист" е например,Стефан Минков.
Който чете и любопитсва,ще намери белите риби без проблем,когато си пожелае!Е,аз съм те-такъв!
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
Поби,идва дядо Коледа,пиши му!
Или снимай с дигиталката,снимката и качваш.И да не го направиш,вервам ти!Защо си показал Хъски-Пъстърва,като успешен за бяла риба?
Тия две риби,къде се засичат по нашите водоеми?
Симби,кажи си направо,какво искаш от мен?Хванал си "50+" бели риби и вече само ти ги разбираш!Какво още ти трябва да знаеш?Очакваш,че аз ще те науча да улавяш по 100+,ли?Няма как,да стане!Опит и само,опит му е майката!Който ходи най-много за бяла,той е най-добър!Толкова е просто в риболова!